הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח ופלאנץ

אביב קלר

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
37
486
34
היי חברים יקרים 😃

אז ככה..
התחלתי את התוכנית 50pullups לפני כ 10 ימים והיום עשיתי את ה - DAY 5 (יום האימון החמישי)
עכשיו זה בסדר שאני לוקח גם אפילו 3-5 דקות מנוחה כדי באמת להצליח בסטים שהמאגר כוח שלי יתמלא לגמרי לסט הנוסף ?

בקשר לפלאנץ.. יש פה מישהוא שמצליח לעשות full planche ויכול לתת טיפים? אני רק ב tuck planche ואני דיי תקוע.. אשמח לעצות ממישהוא שיודע לעשות את זה
אני מנסה לעשות סטרדל מטאק פלאנץ ואני פשוט נופל מרוב הקושי.. אשמח לעצות ..

חחח גם את האנשים האלה אני לא מבין,
נגיד והרמת טון בבנצ' פרס, מה הפואנטה? איך זה תרם לך לחיים?

אני לא מבין את זה...
רוצה לעשות 50 מתח?
אתה צריך להיות פאקינג גדול.

ילד, התעלית על עצמך הפעם! מספיק עם ההספמות. @White Walker
ממש ממש לא רלוונטי מה זה תורם לו לחיים. הבנאדם ביקש לעשות חמישים מתח, אם אין לך איך לעזור לו, אל תדבר!
בנוסף על כך, יכול להיות שצריך להוסיף קצת מאסה כדי להגיע לחמישים מתח, אבל אין צורך להיות "פאקינג גדול".
כרגע אני, בחור שנראה כמו פליט סודאני, יכול לעשות מספר די גבוה, על טבעות אולימפיות, עם משקל.
אתה מוזמן להגיע למפגשים של sw שנערכים מדי פעם ולראות איך החבר'ה שם נראים.

את כל הסטים הצלחתי חוץ מבאחרון שהייתי צריך לעשות מינימום 13 וכמה שיותר..
הצלחתי רק 10-11 וזאת לאחר 5 דקות מנוחה בערך מהסט של לפני מה אני אמור לעשות?
להמשיך בתוכנית כרגיל או לנוח יום יומיים ולנסות שוב את הסטים שוב ?

ולעניין, מנוחה של חמש דקות זה לא כזה נורא כשהיא מתבצעת לפני סט אחרון מבין 5, רק שים לב לכמה דברים
1. תהיה על מאזן קלורי חיובי
2. תישן כמו שצריך
3. אתה צריך גם לעבוד על התלייה הסטטית, כלומר להיות מסוגל להיתלות הרבה זמן, בסטים עם מספר חזרות גבוהה היכולת הזו משנה.
4. כמה פעמים אתה מתאמן בשבוע?
5. יש קבוצה של sw בפייסבוק, טיפה רדומה עכשיו, אך עדיין יכולים לעזור לך לגבי פלאנץ' שם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ילד, התעלית על עצמך הפעם! מספיק עם ההספמות. @White Walker
ממש ממש לא רלוונטי מה זה תורם לו לחיים. הבנאדם ביקש לעשות חמישים מתח, אם אין לך איך לעזור לו, אל תדבר!
בנוסף על כך, יכול להיות שצריך להוסיף קצת מאסה כדי להגיע לחמישים מתח, אבל אין צורך להיות "פאקינג גדול".
כרגע אני, בחור שנראה כמו פליט סודאני, יכול לעשות מספר די גבוה, על טבעות אולימפיות, עם משקל.
אתה מוזמן להגיע למפגשים של sw שנערכים מדי פעם ולראות איך החבר'ה שם נראים.

ולעניין, מנוחה של חמש דקות זה לא כזה נורא, רק שים לב לכמה דברים
1. תהיה על מאזן קלורי חיובי
2. תישן כמו שצריך
3. אתה צריך גם לעבוד על התלייה הסטטית, כלומר להיות מסוגל להיתלות הרבה זמן, בסטים עם מספר חזרות גבוהה היכולת הזו משנה.
4. כמה פעמים אתה מתאמן בשבוע?
5. יש קבוצה של sw בפייסבוק, טיפה רדומה עכשיו, אך עדיין יכולים לעזור לך לגבי פלאנץ' שם.

תודה אחי, בוא לפרטי שניה

אביב אני לא ממש מבין בפלאנץ אבל ממה שאני רואה זה לא אדבנס,אני ממש ממליץ לך לחזור לטאק וללמוד את הטכניקה.
הגב שלך ממש עקום והתחת נופל,כשאתה רוצה להיפתח מטאק לאדבנס צריך להכניס את התחת וסוג של ליצור קימור בגב(כלפי פנים) זה לא לגמרי ככה אבל תנסה לסובב את האגן כמו ציר למעלה
ומציע לך לעשות טאק פלאנץ ולראות שאתה מצליח למשך 30 שניות(בטאק התחת מסובב כלפי פנים כי הרגליים קרובות לחזה)

• פותח/ת השרשור
אביב אני לא ממש מבין בפלאנץ אבל ממה שאני רואה זה לא אדבנס,אני ממש ממליץ לך לחזור לטאק וללמוד את הטכניקה.
הגב שלך ממש עקום והתחת נופל,כשאתה רוצה להיפתח מטאק לאדבנס צריך להכניס את התחת וסוג של ליצור קימור בגב(כלפי פנים) זה לא לגמרי ככה אבל תנסה לסובב את האגן כמו ציר למעלה
ומציע לך לעשות טאק פלאנץ ולראות שאתה מצליח למשך 30 שניות(בטאק התחת מסובב כלפי פנים כי הרגליים קרובות לחזה)

שמע ככה אני יכול לעשות ..
לצלם רק טאק פלאנץ ?

שמע ככה אני יכול לעשות ..
לצלם רק טאק פלאנץ ?
כן,אחרי שתצליח 30 שניות תעבור לאדבנס,אבל אתה מצליח פרונט,דגל... כשאתה רוצה פלאנץ?
כאילו פלאנץ נחשב לתרגיל הכי קשה בסטריט,אני עוד לא מצליח פרונט אחרי שאני אצליח פרונט אני אעבור לשכיבות שמיכה בעמידת ידיים ואז דגל... ואז פלאנץ
ובהצלחה אחי

• פותח/ת השרשור
כן,אחרי שתצליח 30 שניות תעבור לאדבנס,אבל אתה מצליח פרונט,דגל... כשאתה רוצה פלאנץ?
כאילו פלאנץ נחשב לתרגיל הכי קשה בסטריט,אני עוד לא מצליח פרונט אחרי שאני אצליח פרונט אני אעבור לשכיבות שמיכה בעמידת ידיים ואז דגל... ואז פלאנץ
ובהצלחה אחי
דגל אני לא מצליח האחיזה של זה בעייתית כזה..
בקשר לפרונט זה זה לא ?

1:48

נו, ואתה לא רואה קורולציה בין כמות מתח לגדילה במסת שריר?
אני עכשיו לומד מתמטיקה אז אני אצייר לך את זה כפונקציה.

בציר המשתנים(X) יש לך מסה, בציר הקבועים(Y) יש לך מספר חזרות,
ככל שמספר החזרות גבוה יותר, ככה יש לך יותר מסה.

מזה בעצם אומר? ההעתק, שהוא בעצם דלתא איקס,
שווה לזמן שאתה משקיע כפול זמן מנוחה בין סט לסט, פלוס תאוצה כל חזרה כפול זמן מנוחה בריבוע!

יפה... עכשיו אחרי כל הקשקושים והצחוקים חחח
טוב רק אותי זה הצחיק...

בכל מקרה...
מהו מקור האנרגיה שהגוף משתמש בו כדי לעשות מתח?
גליקוגן - יפה, עכשיו...נגיד והגוף שלך מכונית, ומתח זה קילומטרים,
מן הסתם, בשביל ליסוע יותר קילומטרים אתה צריך יותר דלק נכון? יותר גליקוגן.

אתה מגדיל את הקילומטרים - אתה מגדיל את מיכל הדלק = אתה נעשה גדול יותר.

רוצה לעשות 50 מתח?
אתה צריך להיות פאקינג גדול.
בוא אני יסביר לך על ציר המשתנים, X מייצג את הכמות מילים שאתה כותב, (f(x מייצג קישקושים ושטויות, (f(x היא פונקציה בעלת שיפוע משתנה, שאם תגזור אותה פעם אחת, היא תהיה חיובית תמיד, ואם תגזור אותה פעמיים היא תהיה חיובית, כלומר, f היא פונקציה מונוטונית עולה, והשיפוע שלה גדל עבור כל x1>x2 לכן אפשר להסיק מזה שככל שאתה כותב יותר, יש הרבה יותר קשקושים ושטויות, לכן כדי שתפסיק.

מ.ש.ל.

אביב מה שיש ב1:48 זה סוג של פרונט(זה לא ממש פרונט כי הגוף לא ישר...) קוראים למה שעשית מערבל גלידה(רציני זה השם חחחח) ולגבי המתח יד אחת שאפו אחי כל הכבוד הלוואי שאני אצליח ככה
נב:יש סיכוי אתה תעדכן אותי בסוף של התוכנית של המתח?

• פותח/ת השרשור
אביב מה שיש ב1:48 זה סוג של פרונט(זה לא ממש פרונט כי הגוף לא ישר...) קוראים למה שעשית מערבל גלידה(רציני זה השם חחחח) ולגבי המתח יד אחת שאפו אחי כל הכבוד הלוואי שאני אצליח ככה
נב:יש סיכוי אתה תעדכן אותי בסוף של התוכנית של המתח?[/QUOTE
כן בכיף..

ואיך אתה מציע לשפר את הגלידות האלה "? חחח
על מה אני צריך לעבוד כדי להצליח את הפלאנץ ואת כל התרגילים האלה..

חחח תודה אחי,וכדי להצליח פרונט יש כמה תרגילים טובים:טאק\אדבנס\ Half lay\שפגט,תלוי ברמה מקסימום זמן,הרמות לפרונט,ירידות לפרונט,מותן למתח,הרמות רגליים למתח,דרגון פלאג,מערבל גלידה
זה כל התרגילים שאני מכיר שקשורים לפרונט תבחר כמה מהם ותעשה

• פותח/ת השרשור
חחח תודה אחי,וכדי להצליח פרונט יש כמה תרגילים טובים:טאק\אדבנס\ Half lay\שפגט,תלוי ברמה מקסימום זמן,הרמות לפרונט,ירידות לפרונט,מותן למתח,הרמות רגליים למתח,דרגון פלאג,מערבל גלידה
זה כל התרגילים שאני מכיר שקשורים לפרונט תבחר כמה מהם ותעשה
מה זה דרגון פלאג ?

מה זה דרגון פלאג ?
0.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית