הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו עם ניסיון ?

FitnessDor

משתמש פעיל
620
423
נק' מוניטין:
2,240
620
423
ספרטה 302,אילת.
אוקיי חבר'ה,שאלה קצת לא שיגרתית.
אני בן 17 וחצי,לגמרי רוצה להיות בתוך העניין עוד לפני הגיוס.
השאלה הגדולה היא כזו,יש פה מישהו עם ניסיון בסייקל טסט בגיל מוקדם כזה? שאוכל לדבר איתו ולדעת את הסיכונים במדויק ?
אם מכירים פה מישהו שהתחיל סייקל בגיל צעיר,אשמח אם תתייגו,או שתתנו קצת מחוות הדעת שלכם אם זה שווה את זה או לא.
בכ"מ אם שאלתם את עצמכם,הדבר היחיד שאתחיל בגיל הזה כנראה זה סייקל טסט 500 מ"ג לשבוע וPCT חזק,זה הכל.
כדי שאקבל מענה קצת מהיר יותר, @Tom @Daniel Barack @Eyal

נערך לאחרונה:
אני בגיל שלך ורחוק להיות מבין גדול, אבל אני אשתף את הנקודת מבט שלי, אתה עדיין בשלב שאתה מתפתח די טוב גם בלי חומרים כאלה או אחרים, אחרי הגיוס אתה גם תהיה יותר שלם עם עצמך להיות בטוח שאתה מעוניין וגם יהיה לך קל יותר להשקיע במה שצריך בגלל שבצבא ממש לא יהיה פשוט לשמור על זה.

אני בעצמי שקלתי אבל אני לא ממש לא סגור על זה ומניח שזה לא יצא לפועל בזמן הקרוב, מה שאני אומר לך זה אל תמהר עם זה, לדעתי.

• פותח/ת השרשור
אני בגיל שלך ורחוק להיות מבין גדול, אבל אני אשתף את הנקודת מבט שלי, אתה עדיין בשלב שאתה מתפתח די טוב גם בלי חומרים כאלה או אחרים, אחרי הגיוס אתה גם תהיה יותר שלם עם עצמך להיות בטוח שאתה מעוניין וגם יהיה לך קל יותר להשקיע במה שצריך בגלל שבצבא ממש לא יהיה פשוט לשמור על זה.

אני בעצמי שקלתי אבל אני לא ממש לא סגור על זה ומניח שזה לא יצא לפועל בזמן הקרוב, מה שאני אומר לך זה אל תמהר עם זה, לדעתי.
אם להגיד את האמת די רציתי למנוע תגובות כאלה פה,רציתי לקבל תגובות ישר ולעניין של מה ששאלתי מהסיבה הפשוטה,אני מגיל 16 בהתלבטות אם להתחיל דבר כזה או לא למרות שזה אידיוטי רצח בגיל 16.
אני בגיל שאני מתפתח די טוב גם בלי חומרים זה לגמרי נכון,עם חומרים אתפתח הרבה יותר טוב.
אני גם לגמרי בטוח שאני רוצה להתחיל עם זה ("להתחיל" קצת כבד מדי,מתכנן סייקל יחיד ופשוט של נטו טסט עד גיל 21)
תשמע כרגע אני בכיתה יא',אם אתן סייקל כנראה זה יהיה בזמן הקרוב ויהיה לי את כל יב' לשמור\להחליט מה אני עושה.
בצבא התכנון שלי זה להיות לוחם,ככה שהכל "יילך" בין אם ארצה ובין אם לא,השאלה איך אשמור על כמה שרק אפשר שם.
בכל מקרה כמו שאמרתי,פחות רציתי לקבל תשובות כמו שהבאת מהסיבה שאני סגור על עצמי ב100%,זה יקרה עכשיו או מאוחר יותר,באתי לפה במטרה ספציפית לקבל תשובה על מה ששאלתי,בכל מקרה תודה !

אוקיי חבר'ה,שאלה קצת לא שיגרתית.
אני בן 17 וחצי,לגמרי רוצה להיות בתוך העניין עוד לפני הגיוס.
השאלה הגדולה היא כזו,יש פה מישהו עם ניסיון בסייקל טסט בגיל מוקדם כזה? שאוכל לדבר איתו ולדעת את הסיכונים במדויק ?
אם מכירים פה מישהו שהתחיל סייקל בגיל צעיר,אשמח אם תתייגו,או שתתנו קצת מחוות הדעת שלכם אם זה שווה את זה או לא.
בכ"מ אם שאלתם את עצמכם,הדבר היחיד שאתחיל בגיל הזה כנראה זה סייקל טסט 500 מ"ג לשבוע וPCT חזק,זה הכל.
לא צריך להיות עם ניסיון בשימוש בחומרים בגיל כה צעיר, בכדי להעיד שזה רעיון לא טוב

• פותח/ת השרשור
לא צריך להיות עם ניסיון בשימוש בחומרים בגיל כה צעיר, בכדי להעיד שזה רעיון לא טוב
אוקיי כמו שאמרתי זה לגמרי ברור לי ..
התכנון היה להתחיל בגיל 18,החצי שנה הזו אני בטוח שלא מה שתהרוג אותי.
בכל מקרה,האשכול פה נוצר על מנת שאדע את הסיכונים ואעשה חושבים עם עצמי בכדאי לדעת אם שווה לי לקחת אותם או לא,זה הכל.
אתה יכול לעזור בזה ?

אוקיי כמו שאמרתי זה לגמרי ברור לי ..
התכנון היה להתחיל בגיל 18,החצי שנה הזו אני בטוח שלא מה שתהרוג אותי.
בכל מקרה,האשכול פה נוצר על מנת שאדע את הסיכונים ואעשה חושבים עם עצמי בכדאי לדעת אם שווה לי לקחת אותם או לא,זה הכל.
אתה יכול לעזור בזה ?
הסיכונים זהים גם לשימוש באדם בוגר ממך.
השוני הוא בעיקר שבגילאי העשרה, המערכת האנדוקרינית עדיין מאוד רגישה ופגיעה, מה שעלול לזעזע אותה ולגרום לבעיות עתידיות.
בקיצור - לא כדאי להעסק בשלב כזה

מי יכול להגיד לך את הסיכונים? זה בלתי מדיד בעליל. אני מכיר בן 17 שעשה סייקל עם שלל חומרים שדחף לו הדילר התורן, נראה אותו דבר אחרי הסייקל חוץ מנוזלים בגלל אפס ידע בתזונה, אבל עכשיו הכל טוב איתו אם תשאל אותו הוא יגיד לך שאין לו שם נזק. אתה תאמין לו? חכה אחרי צבא ותפציץ

• פותח/ת השרשור
מי יכול להגיד לך את הסיכונים? זה בלתי מדיד בעליל. אני מכיר בן 17 שעשה סייקל עם שלל חומרים שדחף לו הדילר התורן, נראה אותו דבר אחרי הסייקל חוץ מנוזלים בגלל אפס ידע בתזונה, אבל עכשיו הכל טוב איתו אם תשאל אותו הוא יגיד לך שאין לו שם נזק. אתה תאמין לו? חכה אחרי צבא ותפציץ
ברור שלא אהיה אידיוט,לא רואה מקום להשוואה כזו אפילו !
כמו שאמרתי זה יהיה סייקל יחיד של נטו טסט לתת קיק קטן,זה הכל ..
אני לא עם אפס ידע בתזונה כמו הבחור שאתה מכיר,אני באמת רוצה לקבל בוסט קטן,זה הכל.
בכל מקרה באתי לכאן לקבל ייעוץ ממישהו שהיה במצב שלי,בקשת עזרה לגיטימית,לא ?

נסה לחשוב לבד למה בפורום מלא אנשים עם ידע בנושא חומרים אין מישהו שעשה סייקל בגיל כזה צעיר... ?

• פותח/ת השרשור
נסה לחשוב לבד למה בפורום מלא אנשים עם ידע בנושא חומרים אין מישהו שעשה סייקל בגיל כזה צעיר... ?
מי אמר שאין? אני פה די הרבה זמן,וקורא לא מעט ודווקא כן זכור לי משפטים כמו "התחלתי סייקל בגיל מוקדם מדי" או דברים בסגנון ..
אני בא לשאול פה נטו על הקטע הבריאותי,אם הסיכון בקטע הזה יהיה גבוה מהסיכון שהסיכון שאני מוכן לקחת ברור שארד מהעניין,אבל אם זה בקטע של צבא\מנטאלי\כספי או דברים כאלה זה לא מה שיעצור אותי כרגע.

זה עניין אישי כל הידע בתחום הסטרואידים זה מנסיון ששיתפו אנשים ברחבי העולם
וקשה לומר אם החזרה לפעילות תקינה אחרי סייקל בגיל צעיר תיהיה בעלת סיכוי נמוך יותר.
זאת אומרת השאלה עד כמה הפיסיטי ישקם את המערכת במידה זהה בגיל צעיר מאשר גיל מאוחר.
זה דבר שכנראה אף אחד לא יוכל לענות עליו, אם כן יש לציין כי גוף האדם נועד לשרוד וכאן יש לציין את המקרה של המנהל לשעבר אייל שהכניס להריון על 2 גרם חומרים כולל טרן אם אני זוכר נכון.
לכן אומר שסביר להניח שתיהיה בסדר אחרי הסייקל הזה.
אני מרגיש כל כך טוב על טסט שלא אכפת לי להזריק פעם/פעמיים בשבוע במשך כל החיים ולא להיות מושפע מגורמים סביבתיים כמעט כמו שינה תזונה סטרס וכד.
אם אתה חושש מאוד ועדיין רוצה תקפיא זרע לכל מקרה ותהנה.

• פותח/ת השרשור
זה עניין אישי כל הידע בתחום הסטרואידים זה מנסיון ששיתפו אנשים ברחבי העולם
וקשה לומר אם החזרה לפעילות תקינה אחרי סייקל בגיל צעיר תיהיה בעלת סיכוי נמוך יותר.
זאת אומרת השאלה עד כמה הפיסיטי ישקם את המערכת במידה זהה בגיל צעיר מאשר גיל מאוחר.
זה דבר שכנראה אף אחד לא יוכל לענות עליו, אם כן יש לציין כי גוף האדם נועד לשרוד וכאן יש לציין את המקרה של המנהל לשעבר אייל שהכניס להריון על 2 גרם חומרים כולל טרן אם אני זוכר נכון.
לכן אומר שסביר להניח שתיהיה בסדר אחרי הסייקל הזה.
אני מרגיש כל כך טוב על טסט שלא אכפת לי להזריק פעם/פעמיים בשבוע במשך כל החיים ולא להיות מושפע מגורמים סביבתיים כמעט כמו שינה תזונה סטרס וכד.
אם אתה חושש מאוד ועדיין רוצה תקפיא זרע לכל מקרה ותהנה.
בדיוק כמו שאני חושב,אחרי סייקל יחיד עד גיל 21 לא אהיה עקר מזה,בכל מקרה תודה על התשובה.
אגב גם עם טסט אתה מושפע משינה תזונה וכדומה ...

בדיוק כמו שאני חושב,אחרי סייקל יחיד עד גיל 21 לא אהיה עקר מזה,בכל מקרה תודה על התשובה.
אגב גם עם טסט אתה מושפע משינה תזונה וכדומה ...
אתה מושפע אבל לא ברמות ההורמונים כי הטסט מגיע ממקור חיצוני

שמע, כמו שאמרו פה, זה לא רעיון טוב.
מעבר לסיכון המוגבר בגלל הגיל הצעיר, אני חושב שאתה צריך לחכות עם זה כי אתה עוד לא יודע לאן החיים ייקחו אותך.
בצבא זה כמעט לא אפשרי להזריק. כן הכרתי חיילים שעשו את זה, אבל זה דופק לך את ההנאה מהשירות, וזה לא מתאים לחיילים שרק התגייסו\בקורס\טירונות וכולי.
עד שתוכל באמת להזריק בזמן השירות או לטפל בעצמך מבחינת PCT יעברו כמה חודשים בשירות.
מעבר לזה, אימונים ותזונה תמיד מוטלים בספק בצבא, כי לאף מפקד לא אכפת אם התאמנת או אכלת בריא, העיקר שאתה חי בסוף היום.
אני אישית גם בדקתי את האופציה ושקלתי להזריק בזמן הצבא. אמנם לא הייתי בן 17.5, אלא 19-20, אבל גם אז זה לא היה כל כך פשוט ואפשרי.
חכה עם זה כמה זמן. תתגייס, תראה איך השירות שלך נראה ואיך משתלבים האימונים והתזונה בהמשך.
אם תהיה במקום שבו אתה יכול להתאמן רציף (לפחות 4 פעמים בשבוע), לאכול כמו שצריך ולישון, תתחיל לחשוב על זה שוב.
לפני הצבא זה בזבוז, כי בחודשיים הראשונים בצבא שלא תתאמן סדיר ותאכל חרא תאבד הכל.

Just my 2 cents.

• פותח/ת השרשור
שמע, כמו שאמרו פה, זה לא רעיון טוב.
מעבר לסיכון המוגבר בגלל הגיל הצעיר, אני חושב שאתה צריך לחכות עם זה כי אתה עוד לא יודע לאן החיים ייקחו אותך.
בצבא זה כמעט לא אפשרי להזריק. כן הכרתי חיילים שעשו את זה, אבל זה דופק לך את ההנאה מהשירות, וזה לא מתאים לחיילים שרק התגייסו\בקורס\טירונות וכולי.
עד שתוכל באמת להזריק בזמן השירות או לטפל בעצמך מבחינת PCT יעברו כמה חודשים בשירות.
מעבר לזה, אימונים ותזונה תמיד מוטלים בספק בצבא, כי לאף מפקד לא אכפת אם התאמנת או אכלת בריא, העיקר שאתה חי בסוף היום.
אני אישית גם בדקתי את האופציה ושקלתי להזריק בזמן הצבא. אמנם לא הייתי בן 17.5, אלא 19-20, אבל גם אז זה לא היה כל כך פשוט ואפשרי.
חכה עם זה כמה זמן. תתגייס, תראה איך השירות שלך נראה ואיך משתלבים האימונים והתזונה בהמשך.
אם תהיה במקום שבו אתה יכול להתאמן רציף (לפחות 4 פעמים בשבוע), לאכול כמו שצריך ולישון, תתחיל לחשוב על זה שוב.
לפני הצבא זה בזבוז, כי בחודשיים הראשונים בצבא שלא תתאמן סדיר ותאכל חרא תאבד הכל.

Just my 2 cents.
תשמע,כבר רשמתי פה שהצבא לא אמור להיות שיקול בכלל ...
אני עכשיו ביא',אם אתחיל את זה אז זה יהיה בחופש גדול,חודשיים בדיוק,אולי חריגה של שבועיים.
יש לי שנה שלמה של יב' להחליט לאן אקח את זה,האם אלך לצבא להיות לוחם כמו התכנון (שבין אם אלך גם בלי לסייקל הכל ירד ואצטרך למצוא דרך לשמור על מה שניתן) לבין אם אלך לגוב ואנסה לשמור על אורח חיים כמו שעכשיו כמה שניתן.
ההתלבטות פה נטו בריאותית ללא קשר לצבא.

עזוב אותך. זה מוגזם, לך תדע מה יהיו התוצאות של זה בעתיד.

המקסימום שאפשר לעשות בגיל כזה,- זה קלן\אפדרין. וגם הם עדיף שלא.

• פותח/ת השרשור
עזוב אותך. זה מוגזם, לך תדע מה יהיו התוצאות של זה בעתיד.

המקסימום שאפשר לעשות בגיל כזה,- זה קלן\אפדרין. וגם הם עדיף שלא.
מסייקל אחד אני באמת לא חושב שיקרה משהו בעתיד,שאגב קלן כבר לקחתי.

אתה מנסה בכח לקבל אישור לעשות את זה, אתה לא תקבל. משחק עם ההורמונים בגיל כזה הרבה יותר מסוכן מאשר אחרי גיל 21.
סטרואידים זה דבר מסוכן, בגיל שלך פי 4. אם אתה רוצה להעמיד את עצמך בסיכון לנזק לכל החיים לך על זה. אבל את ה"אוקי זה לא נורא" לא תקבל פה.

קח בחשבון את הדבר הכי פשוט- להשתקם זה פחות הסיפור (כמעט רוב הסיכויים שאתה תשתקם)
הבעיה היא שאם כרגע אתה נהנה מרמות טסטסטרון גבוהות לאחר סייקל הן יהיו נמוכות.
כלומר במצב בו לא תמשיך להיות מוזרק תחווה דאון גדול. כך שיווצר מצב שלא רק שלא תצא ברווח אלא אף בהפסד.
אתה תזריק תעלה במסה תפסיק עם הזריקות שיקום עניינים וחזרה למצב הורמונלי עם רמות נמוכות יותר יורידו לך את המסה לאורך הזמן.
לא הייתי מתעסק עם זה בכלל בגיל הזה, בטח לא שאתה יודע בוודאות שתלך לקרבי זה חסר טעם תשאיר לך את התחת חלק. אחרי הצבא יהיה לך את האפשרות לנצל את ההשפעה במלוא העוצמה.

• פותח/ת השרשור
אתה מנסה בכח לקבל אישור לעשות את זה, אתה לא תקבל. משחק עם ההורמונים בגיל כזה הרבה יותר מסוכן מאשר אחרי גיל 21.
סטרואידים זה דבר מסוכן, בגיל שלך פי 4. אם אתה רוצה להעמיד את עצמך בסיכון לנזק לכל החיים לך על זה. אבל את ה"אוקי זה לא נורא" לא תקבל פה.
את האוקיי אני ממש לא מנסה לקבל פה,אני מנסה להבין את הסיכונים שיש לצד היתרונות,ולעשות חושבים עם עצמי ולראות מה אחליט.
סיכונים אני בעיקרון יודע,תאמין לי שלא אכנס לדבר כזה בלי לקרוא לקרוא ולקרוא שוב,באתי לפה לחפש מישהו שיכול להעיד על עצמו את מה שאני מחפש לשאול,זה הכל.
בכל מקרה תודה על ההתעניינות.

קח בחשבון את הדבר הכי פשוט- להשתקם זה פחות הסיפור (כמעט רוב הסיכויים שאתה תשתקם)
הבעיה היא שאם כרגע אתה נהנה מרמות טסטסטרון גבוהות לאחר סייקל הן יהיו נמוכות.
כלומר במצב בו לא תמשיך להיות מוזרק תחווה דאון גדול. כך שיווצר מצב שלא רק שלא תצא ברווח אלא אף בהפסד.
אתה תזריק תעלה במסה תפסיק עם הזריקות שיקום עניינים וחזרה למצב הורמונלי עם רמות נמוכות יותר יורידו לך את המסה לאורך הזמן.
לא הייתי מתעסק עם זה בכלל בגיל הזה, בטח לא שאתה יודע בוודאות שתלך לקרבי זה חסר טעם תשאיר לך את התחת חלק. אחרי הצבא יהיה לך את האפשרות לנצל את ההשפעה במלוא העוצמה.
להשתקם אני אשתקם זה ברור,השאלה היא לגבי בעיות עתידיות.
לא יודע איך הגעת לזה שהגוף ייצר פחות טסט אחרי הסייקל,כל עוד אני משקם את הציר הורמונאלי ולא מגזים בזמן הסייקל/כמות הייצור טסט אחרי השיקום יחזור להיות כמו שצריך,לפחות לפי מה שאני יודע.
ברור שאחרי צבא יהיה לי את האופציה הטובה ביותר להתחיל,אבל זה מושך אותי כל כך להתחיל כבר שאני די בטוח שאתחיל עוד לפני צבא/בצבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית