הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון סופר אפקט

yossi daga

משתמש מתחיל
83
4
נק' מוניטין:
9
83
4
אני יודע שנהרות של דיו נשפכו על חלבון סופר אפקט, אך כעת אני עומד בפני אותה השאלה.

עד היום השתמשתי בעיקר באופטימום, דיימטייז וקוני קולמן, אך משום מה נמעס לי לשלם לי אחת לחודש 450 שקל על אבקת חלבון כאומרים שיש זולות ובאותו רמה וכאן השאלה.

האם סופר אפקט נחשבת לחלבון איכותי השווה במחיר 200 שקלים לפח או שמא מדובר כפי שרבות כינו אותו "חלבון ישראלי" ועל כן לא לגעת בו?

גם על אקסטרים יש את המבצע הזה.
אני אישית מעדיף את אקסטרים ופיור, אבל גם סופר אפקט חלבון נהדר.

בסופר אפקט יש 3 ממתיקים שלא ראיתי שנמצאים באקסטרים, היה לי אקסטרים וגם סופר אפקט ואם שנהם באותו מחיר הייתי הולך על האקסטרים כי אם אפשר לקנות חלבון עם פחות ממתיקים באותו מחיר לדעתי זה עדיף, מבחינת ערכים לפי מה שהבנתי יש בחלבון אמינו ספייקינג שזה אומר שה25 גרם חלבון שרשום על האריזה כולל את האמינו לדוגמא רשום שיש בזה 25 גרם חלבון ו5 גרם BCAA אז יש בזה בפועל 20 גרם חלבון ועוד 5 גרם BCAA שהוסיפו,*אם טעיתי תתקנו אותי וחשוב לי להבהיר שמה שכתבתי כאן זה דוגמא אני לא ערכתי בדיקות מעבדה*
אם זה חצי מחיר תקנה את זה ותשם כף וחצי ליתר ביטחון (זה מה שאני הייתי עושה ועדיין זה יוצא הרבה יותר זול)

בסופר אפקט יש 3 ממתיקים שלא ראיתי שנמצאים באקסטרים, היה לי אקסטרים וגם סופר אפקט ואם שנהם באותו מחיר הייתי הולך על האקסטרים כי אם אפשר לקנות חלבון עם פחות ממתיקים באותו מחיר לדעתי זה עדיף, מבחינת ערכים לפי מה שהבנתי יש בחלבון אמינו ספייקינג שזה אומר שה25 גרם חלבון שרשום על האריזה כולל את האמינו לדוגמא רשום שיש בזה 25 גרם חלבון ו5 גרם BCAA אז יש בזה בפועל 20 גרם חלבון ועוד 5 גרם BCAA שהוסיפו,*אם טעיתי תתקנו אותי וחשוב לי להבהיר שמה שכתבתי כאן זה דוגמא אני לא ערכתי בדיקות מעבדה*
אם זה חצי מחיר תקנה את זה ותשם כף וחצי ליתר ביטחון (זה מה שאני הייתי עושה ועדיין זה יוצא הרבה יותר זול)
בכל חברה בכל סקופ אתה כמעט תמיד תמצא חמש גרם BCAA בגלל שזו כמות ה-BCAA שאמורה להימצא בצורה טבעית בכמות הזו של חלבון מי גבינה זה לא קשור ללא הוסיפו או הוסיפו..

קיבלת תשובה.
אין לנו מושג למה אנשים כל הזמן מתבלבלים ולא מצלחים להבין איפה יש אמינוספייק, זה יותר פשוט מפשוט, הולכים למרכיבים, מה שאמור להיות זו רשימת סוגי החלבון אם יש שם ברשימה חומצות אמינו בנוסף ממה שקיים בטבעי אז יש אמינוספייקינג

%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%95-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A7-1024x1024.jpg

סופר אפקט טעים מתערבב טוב אבל מקציף די הרבה..אני מעדיף אותו על אקסטרים בכל אופן.
עם זאת לאחרונה קניתי פיור והוא מתעלה על שניהם.

וזה אומר בשורה התחתונה שסופר אפקט מומלץ או לא?
לא
קנה פיור מבית שמינושופ
יש לך בדיקות מעבדה נייטרליות מאמינולאב שבוצעו לחלבון תוכל גם לראות אותן בסניפים שלהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית