הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכון מתחיל להציק עם נהלים

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
אהלן, כבר כמעט שנה שאני באותו מכון, ובזמן האחרון התחילו להעיר לי על כל מיני דברים.
יש לי מדרסים בנעליים והרצפה אצלנו שוקעת, לכן אני מבצע סקוואט ודדליפט בלי נעליים בכלל, מחשש לפציעה.
כאן מגיעים המדריכים כמובן ואומרים לי לשים נעליים, בתור תגובה אני שם את הנעליים, על הכתף.
אחרי שהם עוזבים אותי לנפשי אני מבצע את התרגיל, ואז מגיע הסופר דופר מדריך האחראי ואומר לי לשים נעליים, אני מכסת"ח אותו וממשיך.
עכשיו, מאז ומתמיד אני מגיע עם התיק למכון כושר בעקבות ריבוי בני דודים, ובגלל שיש לי שם דברים שאני צריך בזמן אימון (לשים את הפלאפון בפנים בשביל המוזיקה בבלוטות' , מים, מגבת) בקיצור - עניין של נוחות נטו.
מעכשיו אותו סופר דופר אחראי החליט להציק לי גם בנושא הזה, כי אולי אני בעצם גנב, ואני מביא תיק בשביל לקחת איתי משקולות של 4 או 6 קילו בפנים.
הרי זה הגיוני, לשלם אלפי שקלים בשנה ובסוף לגנוב משקולת ששווה פחות מ100 שקל.
מה עושים עם היצורים האלו? אני מניח שלא מעט ממכם נתקלתם בדברים כאלו.

תכלס אין מה לעשות, או שתשמע לכללים, או שתמשיך בשלך עד שיעיפו אותך.

אני המשכתי בשלי עד שהתייאשו ממני.

לגבי עניין הנעליים, לגיטימי לגמרי.

ביצוע תרגיל ללא נעליים = סיכוי יותר גדול לפציעה (משקולת שתיפול על הרגל) = תביעה מצידך = הפעלת פוליסת ביטוח עסק שלהם = השתתפות עצמית של כמה אלפי שקלים

שתי הדרישות מעצבנות ולגיטימיות במקביל.
בטיעון של בטיחות למתאמן הם יכולים לבקש שתנעל נעליים או שלא יסתובבו תיקים באזור האימון.
מה לעשות עם זה? תלוי כמה אתה רוצה להשאר שם

• פותח/ת השרשור

ביצוע תרגיל ללא נעליים = סיכוי יותר גדול לפציעה (משקולת שתיפול על הרגל) = תביעה מצידך = הפעלת פוליסת ביטוח עסק שלהם = השתתפות עצמית של כמה אלפי שקלים
הנעל זה לא מה שיציל לי את הרגל במידה ותפול עלי משקולת
חמש שנותיי במכון נפלה עלי משקולת אולי פעם אחת וזה עבר לי אחרי כמה שעות, ובטח ובטח שזה לא קרה בכלוב אלא באיזור הדאמבלים

אם מתאמן יפיל עליך משקולת ( או אתה תפיל על עצמך) ותפצע כתוצאה מכך, אין לך שום עילה לתבוע את המכון.
וכמו שאליק אמר נעל, לא תעזור הרבה במקרה הזה.

אם מתאמן יפיל עליך משקולת ( או אתה תפיל על עצמך) ותפצע כתוצאה מכך, אין לך שום עילה לתבוע את המכון.
וכמו שאליק אמר נעל, לא תעזור הרבה במקרה הזה.

אתה אומר את זה בתור עורך דין או בתור סוכן ביטוח?

נעליים זה גם עניין של בטיחות, גם אם מינימלי מאוד, ויותר עניין הגייני, הם לא צריכים שתסריח את המקום, או תפיץ פטרת, או שגם תיתן לאנשים יותר מגעילים ממך את הרעיון שזה בסדר גמור
ותיק שים בלוקר, אם אתה צריך משהו תוציא אותו לפני או תוך כדי האימון, אין לך באמת על מה להתלונן פה, לדעתי זה מאוד הגיוני שהם יחשדו שאתה גונב לאנשים פלאפונים בזמן האימון

• פותח/ת השרשור
נעליים זה גם עניין של בטיחות, גם אם מינימלי מאוד, ויותר עניין הגייני, הם לא צריכים שתסריח את המקום, או תפיץ פטרת, או שגם תיתן לאנשים יותר מגעילים ממך את הרעיון שזה בסדר גמור
ותיק שים בלוקר, אם אתה צריך משהו תוציא אותו לפני או תוך כדי האימון, אין לך באמת על מה להתלונן פה, לדעתי זה מאוד הגיוני שהם יחשדו שאתה גונב לאנשים פלאפונים בזמן האימון
אז יש מצלמות, אם אני רוצה לגנוב אני יכול גם לגנוב מהמלתחות.
איזה פטרת מעבירים עם גרביים? אז לפי מה שאתה אומר אל תלך גם על חוף הים ועל הרצפה בבריכה, שמא תדבק.
ואני לא מסריח מהרגליים.

אז יש מצלמות, אם אני רוצה לגנוב אני יכול גם לגנוב מהמלתחות.
איזה פטרת מעבירים עם גרביים? אז לפי מה שאתה אומר אל תלך גם על חוף הים ועל הרצפה בבריכה, שמא תדבק.
ואני לא מסריח מהרגליים.
אבל למה להם להסתכן בזה שתגנוב, ואז הם יצטרכו לטרוח למצוא שאתה הגנב, ואז יהיו להם בעיות גם עם משטרה אולי ולקוחות לא מרוצים, הדבר הכי הגיוני זה לא לאפשר לך לגנוב בכזאת קלות
ופטרת אפשר להעביר עם גרביים, למרות שזה סיכון קצת נמוך, אבל קיים, וכן, לא הייתי ממליץ לך ללכת יחף בבריכות
ואולי אתה לא מסריח מהרגליים, או לפחות לא חושב ככה, אבל אם אחרים יראו אותך עושה את זה הם גם ירצו להוריד נעליים, והם כן מסריחים, אז פשוט ככלל כולל אומרים לא להוריד נעליים וזהו, במקום שהמדריכים יצטרכו לעבור גרב מסריחה אחת אחרי השניה

• פותח/ת השרשור
אבל למה להם להסתכן בזה שתגנוב, ואז הם יצטרכו לטרוח למצוא שאתה הגנב, ואז יהיו להם בעיות גם עם משטרה אולי ולקוחות לא מרוצים, הדבר הכי הגיוני זה לא לאפשר לך לגנוב בכזאת קלות
ופטרת אפשר להעביר עם גרביים, למרות שזה סיכון קצת נמוך, אבל קיים, וכן, לא הייתי ממליץ לך ללכת יחף בבריכות
ואולי אתה לא מסריח מהרגליים, או לפחות לא חושב ככה, אבל אם אחרים יראו אותך עושה את זה הם גם ירצו להוריד נעליים, והם כן מסריחים, אז פשוט ככלל כולל אומרים לא להוריד נעליים וזהו, במקום שהמדריכים יצטרכו לעבור גרב מסריחה אחת אחרי השניה
אנשים לא מתאמנים בלי נעליים מאותה סיבה שאנשים שמים פוסי פד ויורדים לחצאי סקוואט.
הם לא באמת יודעים למה לעשות דברים מסויימים, ולא אכפת להם מפציעה או מגופם.
אני לא מתאמן מאתמול וגם לא משבוע שעבר, אני מתעקש על מה שאני עושה מהסיבות ההגיוניות שלי, ואני מבין שגם להם יש סיבות הגיונית, אך הסיבות שלהם נוגעים לכללים קולקטייבים ולא אליי באופן אישי, כן אני מיוחד לחלוטין.

ואני מבין שגם להם יש סיבות הגיונית, אך הסיבות שלהם נוגעים לכללים קולקטייבים ולא אליי באופן אישי, כן אני מיוחד לחלוטין.
לדעתך. לדעתם לא וזה ההבדל. גם אם אם אתה לא גנב הם לא רוצים לקחת סיכון, ובצדק.

• פותח/ת השרשור
אני עומד על שלי, כבר התייאשו בעבר, שיתיאשו שוב.

לא הבנתי את הסיבה לא לשים נעליים, מז"א ריצפה שוקעת? (סליחה על הבורות). בכללי לגבי התיק אני מסכים לגמרי, גם אצלנו עושים בעיות עם זה.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את הסיבה לא לשים נעליים, מז"א ריצפה שוקעת? (סליחה על הבורות). בכללי לגבי התיק אני מסכים לגמרי, גם אצלנו עושים בעיות עם זה.
מסכים איתם או איתי?
רצפה שוקעת זו רצפה בולמת מדי, היא עשויה מחומר נוראי , אותו חומר שעשויים הרצפות בגני שעשועים חדשים, מין גומי כזה קפיצי

מסכים איתם או איתי?
רצפה שוקעת זו רצפה בולמת מדי, היא עשויה מחומר נוראי , אותו חומר שעשויים הרצפות בגני שעשועים חדשים, מין גומי כזה קפיצי
לגבי התיקים מסכים איתך.
לגבי הרצפה, אני לא יודע.. גם אצלנו יש רצפה כזאתי, זה מגומי של צמיגים לפי מה שהבנתי פעם מהמדריך. אף פעם לא הרגשתי שהיא שוקעת או איזשהי בעיה איתה.. אבל זה אני. אם אתה באמת מרגיש יותר נוח בלי נעליים תלחם על זה.

שאני חושב על זה אני כן פעם הייתי עושה סקוואטים יחף, כי היית לי נעל לא שטוחה, ומדריך שמכיר אותי טוב, חבר של אבא שלי (מתאמן איתו) אמר לי לשים נעליים ושאנשים לא יקבלו רעיונות.. יכול להיות שיש איזה משהו שאנחנו לא מבינים מבחינת ביטוח כמו שרשמו פה קודם..

• פותח/ת השרשור
לגבי התיקים מסכים איתך.
לגבי הרצפה, אני לא יודע.. גם אצלנו יש רצפה כזאתי, זה מגומי של צמיגים לפי מה שהבנתי פעם מהמדריך. אף פעם לא הרגשתי שהיא שוקעת או איזשהי בעיה איתה.. אבל זה אני. אם אתה באמת מרגיש יותר נוח בלי נעליים תלחם על זה.
לא נשמה, לא גומי של צמיגים.
זו רצפה שצריכה להיות במכון:
1641344.jpg

לנו יש דבר כזה, הוא לא קשיח והוא מתעקם פנימה בהרבה מקומות.
gummimatten-500-x-500-x-45-%D7%9E-%D7%9E-%D7%9E%D7%97%D7%A6%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%A6%D7%A4%D7%AA-%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%97%D7%99-%D7%92%D7%95%D7%9E%D7%99-%D7%92%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-en1177-fallschutzplatten.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית