הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות.בנוגע לss

ואדים נצרת

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום ,
אני חושב שזה פוסט ראשון שאני מפרסם אז אתנצל.מראש אם עברתי על חוק כזה או מבחינת כותרת או כל דבר אחר.
תקופה שאני קורא ועוכב ועכשיו התחלתי לעשות את. הss הכל.כך.מדוברת בפורום
מס שאלות:
1.אני לא מצליח להבין איזו לחיצת כתפיים עושים חלק עושחם יותר צר יותר רחב ,איפה מתחילה התנועה ,מילורי/לא מילטרי
2.בבנט אובר רו לאחר כל.חזרה המוט צריף.לחזור לרצפה או פשוט עד נעילת מרפקים
3.האם ביכולתי לעשות 8*2 במתח אבל אני לא מסוגל לבצע 3*5 עם משקל משמעותי ,אז מה עושים
4.שילוב של אירובי (20 דק ריצה קלה ) פעמיים בשבוע יכול לפגוע בי
5.ראיתי שהומלץ פה תרגיל הגלגל לבטן ,האם תרגיל הפלאנק עובד על.כל השרירים בבטן או הגלגל מחייב ?

1. רוחב האחיזה אינדיבידואלי..אני לדוגמה אוחז יחסית צר(הידיים ממש צמודות לכתף שאני מתקרב למוט)
2. ממליץ על פנדלאי רואו כדי לא ליצור יותר מדי עומס מתמשך על הגב התחתון.
לאחר כל חזרה המוט נח על הרצפה.
3. לא רואה צורך לעשות גם מתח וגם חתירה בתחילת הדרך.
4.בהחלט
5.תעשה פלאנק

1.אחדד את.השאלה האם אחיזה מסויימת יותר אפקטיבית ובונה את הכתף או שזה עניין של נוחות
תאחוז באחיזה שבה אתה הכי חזק (תנסה קצת יותר צר, קצת יותר רחב ותחליט).
2.מזה פנדלי רו
זה דומה לבנט אובר רק שכל חזרה מתחילה מהרצפה, והגב אופקי יותר.
3.האם ביכולתי לעשות 8*2 במתח אבל אני לא מסוגל לבצע 3*5 עם משקל משמעותי ,אז מה עושים
אם אתה עושה את המתח במקום החתירה אז תעשה 3X5 עם כמה שאתה יכול משקל. אם זה בתור תרגיל עזר אז קודם כל אל תעשה אותו על ההתחלה. בהמשך כשתעשה אז תעשה 2X8.
4.שילוב של אירובי (20 דק ריצה קלה ) פעמיים בשבוע יכול לפגוע בי
בהחלט יכול לפגוע בהתאוששות, במיוחד אם אתה מנסה לשבור שיאים במהירות/מרחק. אם זה ריצה ממש קלה או הליכה לא נראה לי שיש בעיה.
5.ראיתי שהומלץ פה תרגיל הגלגל לבטן ,האם תרגיל הפלאנק עובד על.כל השרירים בבטן או הגלגל מחייב ?
אל תוסיף שום תרגיל לבטן, לא גלגל לא פלאנק ולא משהו אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית