הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB שבניתי, צריך את עזרתכם ודעתכם 😃

Gabi_Medayev

משתמש מתחיל
62
0
נק' מוניטין:
0
62
0
אין צורך לפרט כ''כ עשיתי טבלה מסודרת שהכל מוסבר בא, אני כרגע נימצא בחיטוב,
החזרות פחות מעניינות אותי (יש את אלה שיטענו שעדיף להוסיף בחזרות עקב החיטוב)
אני מאמין שזה פחות חשוב ועדיף להתמקד בתזונה, והתוכנית היא בערך אותו דבר בA1 וA2 וB1 וB2 כאשר הדדליפט הסקוואט והבנץ' מחולק חצי שבוע נפח חצי שבוע כוח כל שאר התרגילים אותו דבר.

תוכנית AB.png

טבלת תוכנית.png

ירוק - חובה
צהוב - לא תמיד יהיה לי זמן.

קודם כל עבודת רגליים כבדה 4 פעמים בשבוע זה הרבה יותר מדי בנפח כזה (הדדליפט זה הרבה מעבר לתרגיל גב, הרגליים עובדות בו חזק).
כנ"ל עבודת כתפיים 4 פעמים בשבוע (הכתפיים מעורבות חזק בכל תרגילי החזה).
והאמת אני לא ממש מבין למה לנסות להמציא את הגלגל ולא לקחת AB מוכנה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל עבודת רגליים כבדה 4 פעמים בשבוע זה הרבה יותר מדי בנפח כזה (הדדליפט זה הרבה מעבר לתרגיל גב, הרגליים עובדות בו חזק).
כנ"ל עבודת כתפיים 4 פעמים בשבוע (הכתפיים מעורבות חזק בכל תרגילי החזה).
והאמת אני לא ממש מבין למה לנסות להמציא את הגלגל ולא לקחת AB מוכנה.

העניין של לסובב את הגלגל כי יש המון תרגילים שאינני אוהב, אני יכול לעשות אותם, אני יוציא מעצמי 200% בתרגילים שאני נהנה בהם ואוהב אותם.
העניין של ההדדליפט ידוע לי שזה מעבר לתרגיל גב, אך הבעיה היא שאם אני עושה את שני התרגילים אללו (סקוואט ודדליפט) יחדיו אני מפיק פחות מאחד מהם מרגיש מת בתרגיל שבא אחרי האחר...

עניין הכתפיים, אני עושה פרס, ולדעתי הפרפר הפוך חובה על מנת לעבוד על הכתף האחורית, לדעתי אפשר להעיף את הכפיפת כתפיים, מה דעתך? אשמח למענה על השאר שכתבתי.

חשוב לי לדעת שהתוכנית בסדר ואני מקבל כל מי שיאמר את דעתו בתור ביקורת

אני מאמין שזה פחות חשוב ועדיף להתמקד בתזונה
ואתה טועה, נפח גבוה מידיי יכול להפריע להתאוששות עקב הגירעון הקלורי והעבודה בעצימות נמוכה עלולה להחליש.

חשוב לי לדעת שהתוכנית בסדר ואני מקבל כל מי שיאמר את דעתו בתור ביקורת
היא לא בסדר כי יש בה המון נפח.
בתרגילי הבסיס - בנץ\פרס\סקוואט\דדליפט תעבוד בעצימות גבוהה 1-3 חזרות, תרגילי עזר 8-10 חזרות, ו 4 סטים בתרגיל זה יותר מידיי.
אין שום טעם ללחוץ חזה, אחכ ללחוץ בשיפוע חיובי, אחרי זה מקבילים וגם דאמבלים.. 2 תרגילים לחזה בהחלט מספיקים בכל אימון חזה.
בעיקר אם יש גם פרס שמשולב בסיפור.

גם תרגילי רגליים.. לא מבין בשביל מה לבודד תאומים ועוד בחיטוב.
פחות משנה מה שאתה אוהב או לא אוהב לעשות, ויותר משנה מה אשכרה מועיל לחיטוב מוצלח וכזה שלא יפגע במשקלי העבודה ובמסת השריר.

• פותח/ת השרשור
ואתה טועה, נפח גבוה מידיי יכול להפריע להתאוששות עקב הגירעון הקלורי והעבודה בעצימות נמוכה עלולה להחליש.

בתרגילי הבסיס - בנץ\פרס\סקוואט\דדליפט תעבוד בעצימות גבוהה 1-3 חזרות, תרגילי עזר 8-10 חזרות, ו 4 סטים בתרגיל זה יותר מידיי.
אין שום טעם ללחוץ חזה, אחכ ללחוץ בשיפוע חיובי, אחרי זה מקבילים וגם דאמבלים.. 2 תרגילים לחזה בהחלט מספיקים בכל אימון חזה.

גם תרגילי

גם תרגילי רגליים.. לא מבין בשביל מה לבודד תאומים ועוד בחיטוב.
פחות משנה מה שאתה אוהב או לא אוהב לעשות, ויותר משנה מה אשכרה מועיל לחיטוב מוצלח וכזה שלא יפגע במשקלי העבודה ובמסת השריר.

תראה לגבי התאומים - עברתי ניתוח בשני הרגליים, אני עושה את התרגיל עם התאומים על הסמיט משין על מנת לעבוד על הטווח תנועה של הקרסול זה מעבר ל"לנפח את התאומים" וזה מאוד עוזר לי וזה בין הדברים שגרמו לי להשתקם (הרופאים אמרו לי שאני לא אצליח להתאמן עלק...)
לכן אני מבודד...

לגבי השיפועים בבנץ פרס האמת שעד כה לא עשיתי זאת, פשוט החזה העליון שלי בפיגור רציני....

אולי אני הוריד את החזרות בבנץ / דדליפט / סקוואט / פרס לחמישייה, אבל 1-3 זה קצת מידי לא?

לגבי הכתפיים נראלי אני אעיף את הכפיפת כתפיים עם דאמבלים ואשאר רק עם הפרס והפרפר הפוך שלדעתי חובה חעבוד על הכתף האחורית...

וכשהתכוונתי למה אני אוהב זה לא שבאתי להוסיף לתוכנית 600 תרגילים שאני מת עליהם אלה פשוט נניח יש כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט דבליו...אז אני לא אעשה את זה בעמידה עם מוט דבליו אני אעשה זאת בשכיבה ואשתמש בפולי כי זה מה שאני אוהב מבין?

חגבי מסת שריר ומשקלי העבודה האמת שאני עשיתי fbw כשחזרתי לאחר הניתוחים עשיתי אותו חצי חודש ואז עברתי לab ועכשיו בחודשיים אללו ירדתי מ21 אחוז שומן ל16 ומ88קג ל80 ומהיקף בטן של 105 ירדתי ל95סמ

היקך יד נשארה לי 39.2 כפי שהייתה ובמשקלי עבודה עליתי בקטע מטורף

סקוואט מ80לחמישייה ל100לשמינייה דדליפט מ80לחמישייה ל110לשמיניה
בנץ מ50לחמישייה ל75 לשמינייה

ככה שאני חושב שההתאוששות שלי מאוד בסדר ואני מרגיש פחות תשוש
הינה תיקון בערך על פי מה שאמרתם, הורדתי תרגיל בכתפיים, הורדתי חזרות בתרגילים המורכבים, ובתרגילים המבודדים הורדתי סטים ל3 מ4 כפי שאמרתם שזה יותר מידי:

תוכנית AB תיקון.png

הרבה נפח ולא פרופורציונאלי כלל בחלוקה לפי שריר/תרגילים/תנועות
וגם למה להפריד אירובי? תעשה בסוף האימון עדיף ככה

• פותח/ת השרשור
הרבה נפח ולא פרופורציונאלי כלל בחלוקה לפי שריר/תרגילים/תנועות
וגם למה להפריד אירובי? תעשה בסוף האימון עדיף ככה
אתה מדבר על התוכנית בנושא או הודעה מעלייך כי שניתי אותה ..והאירטבי בסוף אימון וגם בימים שאין אימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית