הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת דם טסט נמוך

• פותח/ת השרשור rtdtmy
  • פורסם בתאריך

rtdtmy

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
לאחרונה עשיתי בדיקת דם ויצא טסט נמוך
Testosterone Total

14.2
nmol/l
(8.4-28.7)

בנוסף הhematocrit 41.7% שזה ממש בתחתית. אני מתחרה בענף שדורש סיבולת גבוהה וזה פוגע משמעותית

הרופא כמובן אומר שהכל בסדר ולא רצה לתת בדיקה לFREE TEST, אני אלך לרופא אחר מה להגיד לו?

התחלתי לקחת ברזל 18 מ"ג ליום כדי להעלות את הhematocrit למרות שהערכים של הברזל תקינים.

ההמוגלובין גם בטווח אבל פחות מהאמצע.

נערך לאחרונה:
הטסט בנורמה ותקין לחלוטין - אין סיבה לרופא לאפשר לך לביצוע בדיקות מעמיקות. לא יודע מה תוכל לומר לו, כדי שיאפשר לך לבצע טסט פרי. אם לא, בקש בדוק SHBG ואלבומין, כך תוכל לחשב לבד טסט פרי
לגבי ההמטוקריט - גם, כל עוד הוא בנורמה (ואף רצוי בטווח התחתון לאדם המוצע), גם פה אין מה לעזור יותר מידי. אל תתסף בברזל, זה עלול סתם לגרום לעצירות ויציאות לא סדירות ונעימות.
באיזה ענף ספורט אתה מתעסק?

• פותח/ת השרשור
אומנויות לחימה עם הרבה ספארינג. האלבומין אצלי בגבול העליון 5.1
SHBG לא נבדק.
לגבי הטסט(אני בן 30), ראיתי בפורומים בחו"ל שמתחילים TRT עם ערכים כאלה בגלל זה החלטתי לבדוק.

בכל זאת יש דרך טבעית להעלות את ההמטוקריט?

תודה

אומנויות לחימה עם הרבה ספארינג. האלבומין אצלי בגבול העליון 5.1
SHBG לא נבדק.
לגבי הטסט(אני בן 30), ראיתי בפורומים בחו"ל שמתחילים TRT עם ערכים כאלה בגלל זה החלטתי לבדוק.

בכל זאת יש דרך טבעית להעלות את ההמטוקריט?

תודה
עזוב מה רושמים בחו"ל. אתה יודע מה זה TRT? זה טיפול חיצוני לכל החיים. אתה רוצה להיות תלוי בתרופה בהזרקה לשארית חייך? שלא נדבר על כך שהטסט בנורמה ולא יתנו לך

לגבי המטוקריט - אין ממש דרך טובה. ספורטאים שבאפשרותם מתאמנים בתא לחץ (יש בוינגייט)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית