הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
אפשר דעות על טכניקה,טעויות,מה לשפר....
ושמתי לב לשתי בעיות אצלי,אחת:מוט עולה לי לפעמים קצת למעלה בתחילת הסט,בעיה שנייה זה שהאגן והתחת נכנסים פנימה כשאני בנקודה הכי נמוכה והאגן מסתובב כלפי פנים. איך אפשר לתקן את הטעויות האלה?
וכמובן דעות,טיפים....
נב:תתעלמו מהדבר הזה שמפריע לי לרדת והמוט כמעט נתקע בו,אחרי הסט הזה הורדתי אותו.

יפה מאוד לטעמי..לא יכול להצביע על איזו טעות דרמתית בסרטון הזה.
אולי את הירידה תעשה בצורה מבוקרת יותר.
אבל חכה לעוד תגובות אולי ישימו לב ליוד דברים.

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד לטעמי..לא יכול להצביע על איזו טעות דרמתית בסרטון הזה.
אולי את הירידה תעשה בצורה מבוקרת יותר.
אבל חכה לעוד תגובות אולי ישימו לב ליוד דברים.
תודה,ואני די בטוח שיש לי טעויות,ויש לך דרך לתקן את זה שלא יהיה סיבוב של האגן פנימה? או שהגיוני שזה יקרה וזה בסדר?

נראה בסדר גמור
רק משהו אחד, אבל יכול להיות שזה נראה ככה רק בגלל הזווית צילום, נראה כאילו יש לך מעט היפראקסטנשיין בגב

• פותח/ת השרשור
אני לא מזהה גלגול אגן..
מוזר,כי אחרי שאני שובר מקביל התחת כזה נכנס פנימה והגב תחתון מתעגל
נראה בסדר גמור
רק משהו אחד, אבל יכול להיות שזה נראה ככה רק בגלל הזווית צילום, נראה כאילו יש לך מעט היפראקסטנשיין בגב
היפראקסטנשיין בגב זה שהוא נהיה עגול כמו גיבנת או ההפך ויש בו שקע גדול?
ואחרי שאני שובר מקביל תראה בשניה 24-28 בירידה הגב תחתון נהיה עגול וכאילו התחת מתקפל פנימה

מה שקורה זה שאתה מתחיל את התנועה עם קימור יתר בגב התחתון..בתחתית בסוף הירידה הגב חוזר למצב נייטלי כמו שהיה אמור להיות מלחתחילה.
אז תתחיל את התנועה שהגב התחתון נייטרלי והכל יהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
מה שקורה זה שאתה מתחיל את התנועה עם קימור יתר בגב התחתון..בתחתית בסוף הירידה הגב חוזר למצב נייטלי כמו שהיה אמור להיות מלחתחילה.
אז תתחיל את התנועה שהגב התחתון נייטרלי והכל יהיה בסדר.
אהה סבבה תודה

אפשר דעות על טכניקה,טעויות,מה לשפר....
ושמתי לב לשתי בעיות אצלי,אחת:מוט עולה לי לפעמים קצת למעלה בתחילת הסט,בעיה שנייה זה שהאגן והתחת נכנסים פנימה כשאני בנקודה הכי נמוכה והאגן מסתובב כלפי פנים. איך אפשר לתקן את הטעויות האלה?
וכמובן דעות,טיפים....
נב:תתעלמו מהדבר הזה שמפריע לי לרדת והמוט כמעט נתקע בו,אחרי הסט הזה הורדתי אותו.

נראה בסדר גמור, אפשר בהחלט לשפר את הכיווץ בגב העליון וזה ישפר לך את התחתית אבל בoverall זה נראה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית