הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 162.5X5 (כרגע על 72 מ"ג)

• פותח/ת השרשור Roy321
  • פורסם בתאריך

Roy321

משתמש מתחיל
189
58
נק' מוניטין:
1,065
189
58
קודם כל סורי שלוקח לי זמן לעלות על הסטאפ פשוט אני במעבר כרגע בין סומו לקלאסי אז אני צריך להתרגל , החזרה החמישית פירקה אותי , השלושה הראשונות היו ממש קלות , רק השתיים האחרונות היו קשות , (זה PR דרך אגב), ולגבי הכפפות , אני יודע אבל פשוט אסור מגנזיום במכון כושר שלי ואין לי שום תחליף עד שאני משיג LIQUID GRIP, אשמח לביקורת על טכניקה 😃

למה לא משתמש בפלטות נורמליות ומושך מהרצפה?
אם אתה מעונין לקבל פידבק על טכניקה צלם מהצד

• פותח/ת השרשור
למה לא משתמש בפלטות נורמליות ומושך מהרצפה?
כי זה חרא של מכון , אפילו פלטות של 20 מגומי אין להם , הפלטות ברזל כל כך קטנות שהייתי צריך לקחת 5 שטיחונים כאלה בכל צד כדי להגביה אותם למצב של פלטה אחת של 20 BUMPER

• פותח/ת השרשור
סחטיין על הכפפות עבודה... גם אני משתמש בכאלה... כשאני חותך או מרתך אבל אתה יודע, כל אחד והתחביבים שלו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לקחתי לאבא שלי חחחחחחחחחחח מצאתי את זה במחסן באיזה חור

• פותח/ת השרשור
עכשיו הסתכלתי שוב וזה נראה ממש גבוה. לדעתי מגובה תקין אין ניתוק גם ב160 (אה? אה?)
זה בגובה של פלטה של 20 קילו BUMPER בערך בדקתי את הגובה חחחח האמת שאצלי ספציפית הניתוק מהרצפה יותר קל מהLOCKOUT

אני מאוד ממליץ להשקיע בחגורה נורמלית אם אתה מתכוון להמשיך באימוני כוח. וקח מוניטין על ה PR 😃

ממה שאני רואה בזווית הזאת, תתקן מבט ותוציא את כפות הרגליים מעט החוצה כדי להפעיל יותר את המקרבים.
ובלי קשר כל הכבוד!

• פותח/ת השרשור
אני מאוד ממליץ להשקיע בחגורה נורמלית אם אתה מתכוון להמשיך באימוני כוח. וקח מוניטין על ה PR 😃
זאתי חגורה של המכון אפילו לא שלי, כבר הרבה זמן אני מחפש חגורה נורמאלית וקשה מאוד למצוא כזאתי בקפריסין (איפה שאני גר) וגם אי אפשר להזמין -_- אני חוזר לארץ לחופשה עוד חודשיים בערך יש שם חגורות שוות להשקיע בהם ? או שהיבואנים כרגיל דופקים במחיר ? תודה רבה אחי 😃
ממה שאני רואה בזווית הזאת, תתקן מבט ותוציא את כפות הרגליים מעט החוצה כדי להפעיל יותר את המקרבים.
ובלי קשר כל הכבוד!
פעם הבאה אני יעשה זאת תודה רבה אחי !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית