הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אנבר של vertex

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
שלום לכולם
אשמח לקבל מידע וחוות דעת על אנבר של ורטקס.
יש ברשותי דוגמא , יש על כל אריזה קוד שניתן להקליד באתר הראשי של החברה.
אכן בדקתי ונמצא תקין .
מה הסבירות להימצאות אנבר בתוך האריזה לדעתכם ומניסיונכם ?
נ.ב
נקנה קרוב לצלחת .
תיקון - מתוך הצלחת
תודה

קבצים מצורפים

• 146393066152133367059.jpg
    146393066152133367059.jpg
    KB 75.8 · צפיות: 462
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
רכשת לפני שקיבלת חוות דעת? מהיכרותי איתך בפורום זה מהלך שלא מתאים לך
עשיתי שיעורי בית ודיברתי עם מספר משתמשים מרוצים , הבעיה שכמו שאתה יודע אף אחד לא עושה אנבר סולו ברמת המשתמשים שאליהם פניתי ובמבט אחורה אני לא יודע כמה הם יכולים להבדיל בין טוריבינול / ויני / אנבר שמדובר במיקס חומרים יבשים .
את החומר קיבלתי מהמקור אישית עם דברי אחריות אישית שזה אמיתי לחלוטין , אבל גם שהוא אומר את הדברים הללו אני לא באמת יודע אם הוא יודע מה יש שם ....

עשיתי שיעורי בית ודיברתי עם מספר משתמשים מרוצים , הבעיה שכמו שאתה יודע אף אחד לא עושה אנבר סולו ברמת המשתמשים שאליהם פניתי ובמבט אחורה אני לא יודע כמה הם יכולים להבדיל בין טוריבינול / ויני / אנבר שמדובר במיקס חומרים יבשים .
את החומר קיבלתי מהמקור אישית עם דברי אחריות אישית שזה אמיתי לחלוטין , אבל גם שהוא אומר את הדברים הללו אני לא באמת יודע אם הוא יודע מה יש שם ....
מאנאבר אתה אמור להרגיש בחיטוב התקדמות ממש טובה בניוד שומן, בעיקר מאיזורים עיקשים. הרבה יותר טוב מוינסטרול ובכלל מטורינבול שלא מצטיין כלל בכך. כמו כן יתכן שיפור בכוח למול העובדה כי אנאבר אמנם חומר "חלש" על הכבד אך מאוד חזק אנדרוגנית.

• פותח/ת השרשור
@Yalidan
רק בשביל הספורט נכנסתי לאתר שלהם ויש שם תמונה של שקית .
דומה מאוד לתמונה שצירפת - אפילו אותו תאריך ומספר לוט ( שזה מוזר מאוד).
תבדוק האם הכיתובים הם אותו דבר , לפי תמונה שלך יש שורה נוספת מתחת שורה של מקום ייצור ( טקסט שחור על רקע אדום).
אם זה נכון אז מוזר כיפליים כי שקית מאותו תאריך ולוט אמורה להיות זהה לתמונה באתר.
דרך אגב, לא פוסל שיש לך בידיים חומר נורמלי לחלוטין.
oxandol_10.jpg
בדקתי שוב ושוב את המוצר שיש בידי לעומת התמונה שמופיעה באתר וזה אותו מוצר בדיוק כלומר מבחינתי לא מדובר בזיוף מדובר במוצר שיצא מפס היצור של החברה .
עכשיו רק השאלה האם יש או אין שם אנבר במינון הנכון.
נראה לי שאין מנוס מלהתנסות ולקבל פידבק אישי .

• פותח/ת השרשור
הניסיון עדיין בעיצומו .
בתחילת נטילת הכדורים הייתה עלייה בכוח המורגשת מחוץ להשפעת הטסט.
ללא צבירת נוזלים כך שהחומר אינו ארומטי.
לגבי ניוד שומן בטני ... אני לא יכול להיות מדוייק כי אני בתפריט חיטוב לא קיצוני אך אפקטיבי למדי וכנראה אין לי מספיק ניסיון לדעת האם הקוביות בבטן הן מירידה באחוזי שומן ( שבוע 10 של הסייקל ) .
בכל מקרה אני די מרוצה .
אעלה תמונות מסכמות עוד שבועיים ותוכל לשפוט בעצמך.
שבת נעימה

הניסיון עדיין בעיצומו .
לגבי ניוד שומן בטני ... אני לא יכול להיות מדוייק כי אני בתפריט חיטוב לא קיצוני אך אפקטיבי למדי וכנראה אין לי מספיק ניסיון לדעת האם הקוביות בבטן הן מירידה באחוזי שומן ( שבוע 10 של הסייקל ) .
בכל מקרה אני די מרוצה .
שבת נעימה
מה כולל הסייקל?
מינונים?
לכמה זמן?
ואיפה בתוכו האנאבר נכנס?

הניסיון עדיין בעיצומו .
בכל מקרה אני די מרוצה .
שבת נעימה
מעניין מאוד תודה
אני בעצמי רוצה לרכוש סייקל של ורטקס(פרופ וטרן קצר) לכן מעניין מה עם האנאבר

• פותח/ת השרשור
מה כולל הסייקל?
מינונים?
לכמה זמן?
ואיפה בתוכו האנאבר נכנס?
הסייקל כולל:
500 טסט אנטט לשבוע .
500 פרימו לשבוע .
מינונים אלו קבועים כל הסייקל המתוכנן בין 12-14 שבועות.
אנבר נכנס בשבוע 5 ויהיה במינון 60 מג עד הסיום.
כמובן פרגניל משבוע רא שד ון על פי הפרוטוקול הרגיל.

הסייקל כולל:
500 טסט אנטט לשבוע .
500 פרימו לשבוע .
אחרי 5 שבועות עם אנאבר אתה אמור להרגיש שינוי כלשהו - ויזואלי בין היתר למול תוצאות חיטובים קודמים
העליה בכוח היא מדד טוב לפעילות אנדרוגנית, אך לא מדד הכרחי כי מדובר באנאבר

הסייקל כולל:
500 טסט אנטט לשבוע .
500 פרימו לשבוע .
אם אני לא טועה אמרת שאתה משתמש גם בפרימו של ורטקס

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה אמרת שאתה משתמש גם בפרימו של ורטקס
התחלתי עם פרימו רפואי שנגמר לפני שלשה שבועות , החלפתי לפרימו באמפולות של בלקן כי אני כנראה רגיש לשמן מטיל אלוואט והאחרונים משתמשים בשמן זרעי אפרסק.

• פותח/ת השרשור
אחרי 5 שבועות עם אנאבר אתה אמור להרגיש שינוי כלשהו - ויזואלי בין היתר למול תוצאות חיטובים קודמים
העליה בכוח היא מדד טוב לפעילות אנדרוגנית, אך לא מדד הכרחי כי מדובר באנאבר
באופן אוביקטיבי מסופקני שיש תוצאות חיטוב חריגות ...
אעלה תמונות בעוד השבוע ונראה.
מדוע אנאבר טוב בהקשר של שומן עיקש?
תריץ חיפוש בפורום על אנבר וסנן לתשובות של @Tom , תמצא שם את כל התשובות לעניין.

התחלתי עם פרימו רפואי שנגמר לפני שלשה שבועות , החלפתי לפרימו באמפולות של בלקן כי אני כנראה רגיש לשמן מטיל אלוואט והאחרונים משתמשים בשמן זרעי אפרסק.
עד כמה שאני מכיר, גם פרימו של באלקן על בסיס אתיל אוליאט

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• 1468133658213-221579719.jpg
    1468133658213-221579719.jpg
    KB 69.2 · צפיות: 168
תקן אותי אם אני רואה לא נכון .
כך רשום על הקופסא המקורית של החומר .
תודה
זה מה שרשום
אני מסופק אם באמת זה ע"ב שמן זרעי אפרסק, אבל כל עוד לא עושה רגישות - זה לא אתיל אוליאט אז תהנה

• פותח/ת השרשור
זה מה שרשום
אני מסופק אם באמת זה ע"ב שמן זרעי אפרסק, אבל כל עוד לא עושה רגישות - זה לא אתיל אוליאט אז תהנה
בהמשך לספקנות שלך :
היה לי ניסיון לא טוב עם האתיל אוליאט של ורטקס וכפי שאתה יודע זה עשה לי רגישות האזור ההזרקה , זו הסיבה שעברתי לבלקן באמונה שזה שמן אחר .
למרות זה , אחרי כל הזרקה אני סובל מכאב באיזור , אמנם כאב בעוצמה נמוכה יותר מהראשון אבל עדיין מזכיר .
אין לי ספק שזה לא טכניקת ההזרקה אז לדבריך שציינת : גם אני בספק אם הם אמינים בדיווח לסוג השמן .

בהמשך לספקנות שלך :
היה לי ניסיון לא טוב עם האתיל אוליאט של ורטקס וכפי שאתה יודע זה עשה לי רגישות האזור ההזרקה , זו הסיבה שעברתי לבלקן באמונה שזה שמן אחר .
למרות זה , אחרי כל הזרקה אני סובל מכאב באיזור , אמנם כאב בעוצמה נמוכה יותר מהראשון אבל עדיין מזכיר .
אין לי ספק שזה לא טכניקת ההזרקה אז לדבריך שציינת : גם אני בספק אם הם אמינים בדיווח לסוג השמן .
אולי השמן דווקא אכן לא אתיל-אוליאט, אבל סטריליות המוצר אינה ברמה הגבוהה ביותר ש-UG יכול להציג, ועל כן הרגשת אי-הנעימות הקלה שלאחר כל זריקה.
עם זאת, אין זה מעיד על מינון החומר ופעילותו, ובאמת יכול להיות שאכן מדובר בפרימו.

אם להיות קצת יותר אישי וכנה עימך, אני לא הייתי בוחר להשתמש בפרימו של אף חברה זולת פרימו רפואי.
באם אין ידך משגת על עוד פרימו רפואי, והיית יכול לדעת זאת מראש, עם כל הצער שבדבר, היה נכון עבורך לוותר מראש על שימוש בפרימו בסייקל

ידוע לי כי מטרותייך הן מאוד שמרניות ומוגדרות מראש - הן מבחינת ההישגים הפיזיים אותם אתה שואף להשיג בסייקל השנתי, והן מבחינת בחירת החומרים (העדפה לרפואי, חומרים נוחים וכד').

במצב זה, עלייך לעשות "חושבים מחדש". באם ברצונך לשמור על אותו קו מנחה של חומר רפואי בלבד וסייקל עדין ושמרני - אזי יש מקום להשתמש רק בטסט רפואי במינון הנוכחי- 500mg/wk. באם ברצונך לחרוג מהקו ואכן ליעל את הסייקל, חרף חוסר היכולת להשיג פרימו, אזי ישנם תחליפי UG טובים, אשר יוכלו מעט לעזור. אם תרשה עצמך, לא הייתי פוסל לשלב טרן קצר במינון "מתחילים" (300mg לשבוע), והמה גם שהאנאבר, שמוטל בספק, יוחלף בוינסטרול, שאמינותו ואיכותו יכולות להיות מוכחות בנקל. הטסט בהחלט ישאר רפואי; טרן ווינסטרול יוכלו לבוא מחברת UG מהימנה, והטובה ביותר הקים כיום היא Zenco.

ככה זה בגדול, מחשבה שלי שאני מקרין עבור מציאות כמו שאתה מנהל ומתנהל, ושוב, סלח לי מראש אם נכנסתי לפינות אישיות. אחרי הגך אתה האדון לעצמך, ואני פה כדי לתת עצה או הכוונה, שעשויה לשנות לך מעט את קו המחשבה

• פותח/ת השרשור
@Daniel Barack איש יקר , לפני כארבע שנים לא ידעתי דבר וחצי דבר על שימוש באנבוליים וכל מה שלמדתי הוא מתוך קריאה מעמיקה והתייעצות עם צוות המנהלים וחברי הפורום ומתוך זה יש לי הערכה רבה לדבריך ואני מעבד כל מילה שלך בצורה רצינית ושקולה.
עוד לפני שרשמת את הדברים הנל כבר התחלתי לחשוב על שימוש בחומרים אחרים כמובן בהקפדה על ניהול הסיכונים מול סוג החומר והמינון הראוי .
יש לי לא מעט שאלות בנושא ולאחר שאחקור אותו , אשתף ואשאל שאלות רלוונטיות.
בכל מקרה תודה רבה על התיחסותך .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית