עזרה עם המכס

shay1b

משתמש מתחיל
185
1
נק' מוניטין:
1
185
1
דודה שלי שלחה לי מאנגליה שלושה שמחקים של PS3 ועוד סווצרט ושתי זוגות מכנסיים קצרים, בקיצור העלות של כל הדברים היא כ1000 שקל וכזה הגיע לדואר אמרו לי שאני נדרש לשלם 440 שקל מכס...
מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה?
או איך אפשר להשיג אותם? הם לא עונים לי, ניסיתי את כל הטלפוןנים של מכס תל אביב ורק תפוס שם כל היום.

קיבלת מכתב מהם ?
אם כן רשום לך מה לעשות עליו (או לפקסס משהו או ללכת לשם)

אם לא קיבלת מכתב מהמכס זה לא הגיע עדיין למכס ותמתין בסבלנות

• פותח/ת השרשור
זה כבר בדואר ליד הבית שלי.
הדואר המטומטם הזה בכלל לא שלח לי מכתב שהחבילה הגיע ורק כשהתקשרתי לברר איך זה הגיוני מצאו את החבילה הבסניף דואר אחר. בקיצרו כשבאתי לקחת אמרו לי שאני צריך לשלם 440 שקל, אלב לא הסכמתי לשלם ואם אני אשלם לא יהיה לי עם ממי לדבר אחיר זה, השאלה מה אני עשוה עם זה עכשיו?

זה כבר בדואר ליד הבית שלי.
הדואר המטומטם הזה בכלל לא שלח לי מכתב שהחבילה הגיע ורק כשהתקשרתי לברר איך זה הגיוני מצאו את החבילה הבסניף דואר אחר. בקיצרו כשבאתי לקחת אמרו לי שאני צריך לשלם 440 שקל, אלב לא הסכמתי לשלם ואם אני אשלם לא יהיה לי עם ממי לדבר אחיר זה, השאלה מה אני עשוה עם זה עכשיו?
מה אתה מצפה להשיג בזה שתדבר איתם? אם הם גובים ממך 440 שקל אז כנראה זה הסכום שהחוק מחייב, אלא אם כן זאת טעות מה שלא נראה לי סביר. אתה יכול לנסות ליצור איתם קשר אבל אני אישית לא רואה מה הטעם, אני במצבך הייתי משלם ובודק אם המשלוח עדיין יצא משתלם כדי לדעת לפעם הבאה.

דבר ראשון דודה שלך טעתה שהיא הצהירה את המחיר המלא.
דבר שני, יש באפשרותך לערער על תשלום המיסים, כל זה במידה ויש לך קבלה שמראה את הערך של הקניה.
במידה והקבלה היא אכן אותה ערך. אז תצטרך לשלם, או לחילופין להחזיר את החבילה בחזרה.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון, ברור שיש טעות אחרת לא הייתי מתלונן מה אני דביל.
דבר שני, היא לא הצהירה על שום סכום אין לי מושג על פי הם החליטו לקחת כזו עלות אני בדקתי את התעריפים שיש על כל המוצרים והם לקחו בערך כפול ממה שבאמת היו צריכים.
יש לי קבלות להכל ואני גם יודע מה לעשות כשאני אשיג אותם אבל הבעיה שאני לא מצליח להשיג אותם ושאלתי אם למישהו יש מושג איך עושים זאת?

דבר ראשון, ברור שיש טעות אחרת לא הייתי מתלונן מה אני דביל.
דבר שני, היא לא הצהירה על שום סכום אין לי מושג על פי הם החליטו לקחת כזו עלות אני בדקתי את התעריפים שיש על כל המוצרים והם לקחו בערך כפול ממה שבאמת היו צריכים.
יש לי קבלות להכל ואני גם יודע מה לעשות כשאני אשיג אותם אבל הבעיה שאני לא מצליח להשיג אותם ושאלתי אם למישהו יש מושג איך עושים זאת?
אפשר לנסוע לשם.

בקיצור...אכלת אותה, ישנם מוצרים שמשלמים גם 33% מערך הקנייה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית