הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחר מסה קצרה שינוי גדול א"ש?

Yakir149

משתמש מתחיל
65
15
נק' מוניטין:
10
65
15
טוב למי שזוכר אז מעולה למי שלא אז תקציר.
יצאתי לחיטוב קצר וממנו למסה נקייה אבל לא בהגזמה של 5 חודש נשאר לי חודש וקצת השינוי נראה טוב אני מתלבט אם למשוך עוד קצת או לשנות רוטינה
כמה אחוז שומן אתם מעריכים?
גם ביקורות על דגשים יתקבלו 😃
תודה 😃

20160516_003217.jpg

IMG_20160524_170022.jpg

IMG_20160516_153221.jpg

12-13 הערכה גסה (איכות התמונות לא משהו.. וגם הזוויות צילום)

לא יודע להעריך אחוז שומן, אז רק אשאל מה שאני רוצה לשאול. כמה עלית מתחילת המסה במשקל ומה הפלוס הקלורי? נראה מאוד נקי

• פותח/ת השרשור
לא יודע להעריך אחוז שומן, אז רק אשאל מה שאני רוצה לשאול. כמה עלית מתחילת המסה במשקל ומה הפלוס הקלורי? נראה מאוד נקי
עשיתי רק שתי מסות. בראשונה עליתי מאוד מלוכלך בערך 15 קילו בחצי שנה עשיתי חיטוב של חודש וחצי.
ובמסה הנוכחית אני כבר 4 חודשיים בגלל שיש לי חילוף מהיר אני שומר על פלוס של 750-1000 באמת משתדל שיהיה נקי אבל לא מידי ורוב מקור הקלוריות בא מפחמימה ורק היא משחקת תפקיד של עלייה קבועה בקלוריות כל בערך שבוע שבועיים:)

עשיתי רק שתי מסות. בראשונה עליתי מאוד מלוכלך בערך 15 קילו בחצי שנה עשיתי חיטוב של חודש וחצי.
ובמסה הנוכחית אני כבר 4 חודשיים בגלל שיש לי חילוף מהיר אני שומר על פלוס של 750-1000 באמת משתדל שיהיה נקי אבל לא מידי ורוב מקור הקלוריות בא מפחמימה ורק היא משחקת תפקיד של עלייה קבועה בקלוריות כל בערך שבוע שבועיים:)
דיברתי על המסה הנוכחית, כמה עלית ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית