הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון הרמת המוות

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
גיל 16
משקל 73
גובה 168
דדליפט 140 קילו
עכשיו שמתי לב שאני לא מוציא חזה מספיק החוצה בחזרה האחרונה...
יאללללללללה הרדקורררררררררררררר:Banane36:🤪
נא לא לשפוט את הגודל שלי בסרטון למה יצאתי קטן..תודה:secret:
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3440280

כן תחשוב על זה ככה אתה מן הסתם לא יכול לזרוק את המשקולות על הרצפה אז במכון אתה יכול לפעמים לאדגר את עצמך וליראות את סף הכוח שלך ובמידה שאתה ניתקע פשוט לזרוק על הרצפה אחי גם פעם אני הייתי כמוך היום אין מצב תשים אותי בתנאים שלך ואני פשוט יתאבד חחחחחחחחחחח

• פותח/ת השרשור
כן תחשוב על זה ככה אתה מן הסתם לא יכול לזרוק את המשקולות על הרצפה אז במכון אתה יכול לפעמים לאדגר את עצמך וליראות את סף הכוח שלך ובמידה שאתה ניתקע פשוט לזרוק על הרצפה אחי גם פעם אני הייתי כמוך היום אין מצב תשים אותי בתנאים שלך ואני פשוט יתאבד חחחחחחחחחחח
אתה מדבר שטויות
חוץ מזה שאני עובד דירה בחצי שנה הקרובה ואני סוגר מרפסת יחסית גדולה ובונה שם חדר כושר ואני ישים ריצפה כמו בחדר כושר..😵‍💫🥊

VAN DAMME הוא צודק אין לנו פה חדרי כושר ברמה,
יש בקיבוץ שלי אחד והוא חרא של דבר הוא מטר על מטר ואין כלוב ויש סמית' מעפן ששמה כולם עושים את הבנ'ץ שלהם...
אז תבין בעצמך....

כל הכבוד!
קודם כל משקל מכובד לגילך,למשקלך ולתנאים שאתה מתאמן איתם.
ההערות שנתנו לך לגבי הקריסה של הברכיים הן במקום ונכונות. הייתי מוסיף שכדאי לסובב את כל הרגל(ירך+כף רגל) כ30 עד 45 מעלות החוצה.זה יאפשר לך להשתמש יותר בשרירי הישבן וימנע את הקריסה של הברכיים פנימה.

כמה זמן אתה מתאמן? ואיך?

אני ממליץ בחום, כל תקופה מסויימת שאתה מגיע לpeak מסויים. להוריד קצת את המשקלים ,לתת לגוף להתאושש , לעבוד על הבסיס ולהחזיר את המשקלים חזרה משבוע -לשבוע.
אתה נמצא בהתחלה מצויינת. כדאי להימנע מפציעות.

אביעד (חוזר לכתוב כאן שוב 😃

כל הכבוד!
קודם כל משקל מכובד לגילך,למשקלך ולתנאים שאתה מתאמן איתם.
ההערות שנתנו לך לגבי הקריסה של הברכיים הן במקום ונכונות. הייתי מוסיף שכדאי לסובב את כל הרגל(ירך+כף רגל) כ30 עד 45 מעלות החוצה.זה יאפשר לך להשתמש יותר בשרירי הישבן וימנע את הקריסה של הברכיים פנימה.

כמה זמן אתה מתאמן? ואיך?

אני ממליץ בחום, כל תקופה מסויימת שאתה מגיע לpeak מסויים. להוריד קצת את המשקלים ,לתת לגוף להתאושש , לעבוד על הבסיס ולהחזיר את המשקלים חזרה משבוע -לשבוע.
אתה נמצא בהתחלה מצויינת. כדאי להימנע מפציעות.

אביעד (חוזר לכתוב כאן שוב 😃

למה שלא יוסיף כל הזמן משקל ?
הוא מתאמן מתחיל עדיין
אין צורך בפירודיזציה

למה שלא יוסיף כל הזמן משקל ?
הוא מתאמן מתחיל עדיין
אין צורך בפירודיזציה

דווקא בגלל שהוא מתאמן מתחיל, וסביר להניח שעדיין אין התחושות האלה , מתי ההתקדמות מהירה מדי.אם פיריודיזציה טובה למתאמן מתקדם , אין שום סיבה שזה לא יהיה טוב למתאמן מתחיל.

הרעיון של :
לקבל ביטחון במשקלים.
הצבת מטרות,יעדים ולוחות זמנים.
התאוששות יזומה אחת לתקופה מסויימת.
עבודה על עוד מרכיבים נוספים בתקופות מסויימות.

אלו מאפיינים פיריודיזציה , אלו עקרונות טובים לאימון ולחיים בכלל.

מעבר לכך לא צריך פה איזה פיריודיזציה מסובכת או משהו.בסה"כ המלצתי אחת לתקופה מסויימת להפחית במשקלים ולטפס שוב.

דווקא בגלל שהוא מתאמן מתחיל, וסביר להניח שעדיין אין התחושות האלה , מתי ההתקדמות מהירה מדי.אם פיריודיזציה טובה למתאמן מתקדם , אין שום סיבה שזה לא יהיה טוב למתאמן מתחיל.

הרעיון של :
לקבל ביטחון במשקלים.
הצבת מטרות,יעדים ולוחות זמנים.
התאוששות יזומה אחת לתקופה מסויימת.
עבודה על עוד מרכיבים נוספים בתקופות מסויימות.

אלו מאפיינים פיריודיזציה , אלו עקרונות טובים לאימון ולחיים בכלל.

מעבר לכך לא צריך פה איזה פיריודיזציה מסובכת או משהו.בסה"כ המלצתי אחת לתקופה מסויימת להפחית במשקלים ולטפס שוב.

האחת לכמה זמן זה במסגרת SS
3 אימונים לכשל אז הוא עושה ריסט
בכל מקרה ריסט בSS לדדליפט קורה פעם אחת בד"כ
לאחר מכן עוברים לתוכנית מתקדמת יותר וגם הדדליפט בד"כ יורד לפעם אחת בשבוע

• פותח/ת השרשור
מה אתם מגדירים מתחיל?
אני כביכול סיימתי את ההתקדמות מאימון לאימון
סיימתי SS ועברתי ל5X5
ויש סרטון של דדליפט חדש עם 143 קילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית