הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הרמת ישבן בבנץ פרס

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
בתחרויות אוסרות הרמת ישבן מסיבות של נהלים או בגלל שהדבר עוזר להרים יותר?

• פותח/ת השרשור
לא יכול להוביל לפציעה.

זה מקצר את הטווח תנועה ולכן אסור.
אז מכך מה שאומר שאין אינך מתחרה בארגון כלשהו ופשוט מעוניין להרים יותר אז אם כתוצאה מהמשקל אתה מנתק את הישבן מהספה ומה שבעצם מוביל ליותר משקל על המוט אז אין שום סיבה להפסיק עם הדבר בגלל שיכול להיות פעולה הפוך בעצם?

מה שאני אומר שאתה לא מרים יותר, אתה מרמה את עצמך להאמין שאתה מרים יותר כי אתה מקל על עצמך. אם הישבן מתנתק מעט 1-2 ס״מ לא הייתי עושה מזה סיפור, אבל מנסיון אני רואה אנשים מנתקים בכוונה את הישבן מהספסל במטרה לקצר טווח תנועה משמעותית.

אם אתה לא מתחרה פשוט תעשה בנץ׳ רגיל, זה הכל.

אז מכך מה שאומר שאין אינך מתחרה בארגון כלשהו ופשוט מעוניין להרים יותר אז אם כתוצאה מהמשקל אתה מנתק את הישבן מהספה ומה שבעצם מוביל ליותר משקל על המוט אז אין שום סיבה להפסיק עם הדבר בגלל שיכול להיות פעולה הפוך בעצם?
אתה מרים יותר על ידי אי ביצוע חלק מהתנועה, לא התחזקות. כמו שתתחיל לעשות חצי סקוואט במקום מלא כי אתה יכול להרים יותר ככה ואתה לא מתחרה אז אין צורך לשבור מקביל

• פותח/ת השרשור
אתה מרים יותר על ידי אי ביצוע חלק מהתנועה, לא התחזקות. כמו שתתחיל לעשות חצי סקוואט במקום מלא כי אתה יכול להרים יותר ככה ואתה לא מתחרה אז אין צורך לשבור מקביל
דוגמה טובה. אבל אם אתה מקמר את הגב זה גם מקצר תנועה מה תגיד על הזה
מה שאני אומר שאתה לא מרים יותר, אתה מרמה את עצמך להאמין שאתה מרים יותר כי אתה מקל על עצמך. אם הישבן מתנתק מעט 1-2 ס״מ לא הייתי עושה מזה סיפור, אבל מנסיון אני רואה אנשים מנתקים בכוונה את הישבן מהספסל במטרה לקצר טווח תנועה משמעותית.

אם אתה לא מתחרה פשוט תעשה בנץ׳ רגיל, זה הכל.
איך במצב שלא התנתקות כמו שאמרת של משהו קטן אין אם זה בעיה ואני לא מדבר על ניתוקים מוגזים שעושים בכוונה. אחא על ניתוק קטן שנוצר מהלג דרייב זה מצב תקין?

דוגמה טובה. אבל אם אתה מקמר את הגב זה גם מקצר תנועה מה תגיד על הזה
אני אגיד שאם אתה לא מתחרה אין סיבה לעשות את זה.
אם אתה מתחרה אז תעשה מה שאפשר כדי להרים יותר במסגרת חוקי התחרות.

מתחרה או לא זה לא משנה
צריך לעבוד נכון בתרגילי בסיס
סקוואט מלא
דדליפט בלי הקפצות
לחיצה חזה לא צריך לעבוד עם עצירה אבל כן לא להרים ישבן ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית