עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגלל שניהם.בתחרויות אוסרות הרמת ישבן מסיבות של נהלים או בגלל שהדבר עוזר להרים יותר?
אז מכך מה שאומר שאין אינך מתחרה בארגון כלשהו ופשוט מעוניין להרים יותר אז אם כתוצאה מהמשקל אתה מנתק את הישבן מהספה ומה שבעצם מוביל ליותר משקל על המוט אז אין שום סיבה להפסיק עם הדבר בגלל שיכול להיות פעולה הפוך בעצם?לא יכול להוביל לפציעה.
זה מקצר את הטווח תנועה ולכן אסור.
אתה מרים יותר על ידי אי ביצוע חלק מהתנועה, לא התחזקות. כמו שתתחיל לעשות חצי סקוואט במקום מלא כי אתה יכול להרים יותר ככה ואתה לא מתחרה אז אין צורך לשבור מקבילאז מכך מה שאומר שאין אינך מתחרה בארגון כלשהו ופשוט מעוניין להרים יותר אז אם כתוצאה מהמשקל אתה מנתק את הישבן מהספה ומה שבעצם מוביל ליותר משקל על המוט אז אין שום סיבה להפסיק עם הדבר בגלל שיכול להיות פעולה הפוך בעצם?
דוגמה טובה. אבל אם אתה מקמר את הגב זה גם מקצר תנועה מה תגיד על הזהאתה מרים יותר על ידי אי ביצוע חלק מהתנועה, לא התחזקות. כמו שתתחיל לעשות חצי סקוואט במקום מלא כי אתה יכול להרים יותר ככה ואתה לא מתחרה אז אין צורך לשבור מקביל
איך במצב שלא התנתקות כמו שאמרת של משהו קטן אין אם זה בעיה ואני לא מדבר על ניתוקים מוגזים שעושים בכוונה. אחא על ניתוק קטן שנוצר מהלג דרייב זה מצב תקין?מה שאני אומר שאתה לא מרים יותר, אתה מרמה את עצמך להאמין שאתה מרים יותר כי אתה מקל על עצמך. אם הישבן מתנתק מעט 1-2 ס״מ לא הייתי עושה מזה סיפור, אבל מנסיון אני רואה אנשים מנתקים בכוונה את הישבן מהספסל במטרה לקצר טווח תנועה משמעותית.
אם אתה לא מתחרה פשוט תעשה בנץ׳ רגיל, זה הכל.
אני אגיד שאם אתה לא מתחרה אין סיבה לעשות את זה.דוגמה טובה. אבל אם אתה מקמר את הגב זה גם מקצר תנועה מה תגיד על הזה