הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטיקרים לרכב לחברי LBS

Bill Plates

משתמש קבוע
1,501
1,161
נק' מוניטין:
1,670
1,501
1,161
מי שרוצה להראות לכולם (כאילו שלא רואים) שאתם ליפטרים שמנים ומסוקסים מLBS מוזמן לבוא לקחת בחינם זוג סטיקרים לרכב.
ניתן לאסוף מ"גרפיטי שלטים" במושב מעונה. להוראות הגעה שלחו הודעה או התקשרו 04-9978652

32407_20160524_203551.jpg
32408_20160524_174156.jpg

@yujinius תיכף יעלה תמונה על הרכב שלו

נערך לאחרונה:
מי שרוצה להראות לכולם (כאילו שלא רואים) שאתם ליפטרים שמנים ומסוקסים מLBS מוזמן לבוא לקחת בחינם זוג סטיקרים לרכב.
ניתן לאסוף מ"גרפיטי שלטים" במושב מעונה. להוראות הגעה שלחו הודעה או התקשרו 04-9978652

34500

34501

@yujinius תיכף יעלה תמונה על הרכב שלו
אז תגיד שאתה ממעונה...

מוזמן לבוא למעונה לקחת מדבקה? טוב שלא שלחת אותנו לטורקיה 😛

האמת שיש לי חבר שם, לאן לשלוח אותו בדיוק?

• פותח/ת השרשור
מוזמן לבוא למעונה לקחת מדבקה? טוב שלא שלחת אותנו לטורקיה 😛

האמת שיש לי חבר שם, לאן לשלוח אותו בדיוק?
יותר כמו לבנון 😃 שיתקשר למספר או אליי אם אתה רוצה שלח לי הודעה אני אשלח לך את המספר שלי ואביא לו כמה מדבקות.
המדבקות האלו זה רק סקיצה ראשונית שכבר שיפרתי כבר (מוט יותר עבה, הקודם היה מתקלף מהר) וכתום במילה LBS. נוספה מדבקה למין היפה בהשארת תמונת הפרופיל של @עדי.מ . המדבקה תהיה בצבע וורוד

IMG-20160525-WA0006.jpg

כל הכבוד על היוזמה והנדיבות 👏
כחבר שגאה בקהילה, בהחלט אשמח להדביק על הרכב.

מכיוון שאמינושופ הינה חלק אינטגרלי מ- LBS, ייתכן ויהיה אפקטיבי יותר לצייד אותם במדבקות עבור הפצה רחבה יותר, אפילו עם איזה כיתוב של אמינושופ על מנת שכולם ירוויחו, אבל זה כבר צריך להיות יוזמה שלהם.

בכל מקרה, תומך.

אם יש מישהו מהקהילה בעל מדבקות כאלו מראש העין או נתניה, שישלח הודעה בפרטי, אשמח לאסוף ממנו.

• פותח/ת השרשור
רעיון לא רע! אעבוד על משהו יותר רציני להפצה בסדר גודל שכזה.

Bill Plates,
כמובן שרצוי לערב את אמינושופ ולקבל את הסכמתם לפני השקעת המאמצים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית