עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי כמה אתה מוכן להשקיע, אתה יכול לקנות כלוב עם מוט ופלטות, להתקין גם מתח/מקבילים עם חגורה להוספת משקל, ולעשות אחלה חדר כושר בבית, הקטע שמדובר בציוד יקר, וגם דורש מקום.
אם אתה לא מוכן להשקיע בציוד, החדר כושר יהיה עדיף מבחינת אמצעים.
זה מנוי מאוד יקר, אצלנו עולה 2400 וזה נחשב יקר, יש לי חבר שמשלם על המנוי שלו 1650, כמעט חצי ממה שאתה משלם בהולמס פלייס.כמה מנוי בחדר כושר כמו הומס פלייס עולה?
ניחשת נכון 3000!
מאיפה תביא 100 קילו ב-500 שקל? פלטות אולימפיות יד שנייה אנשים מוכרים מינימום 10 שקל לקילו..
עוד 500 שקל אתה מביא 100 קילו של פלטות.
נכון, מעבר לזה שגם 100 קילו זה לא מספיק, ומעבר לזה לבחדר כושר יש יותר ציוד מרק כלוב, מוט ופלטותמאיפה תביא 100 קילו ב-500 שקל? פלטות אולימפיות יד שנייה אנשים מוכרים מינימום 10 שקל לקילו.
אתה צודק לגבי המקום, לא כל אחד יכול להרשות לעצמו.זה מנוי מאוד יקר, אצלנו עולה 2400 וזה נחשב יקר, יש לי חבר שמשלם על המנוי שלו 1650, כמעט חצי ממה שאתה משלם בהולמס פלייס.
ואתה שוכח כמה מקום תופס הכלוב הזה ביחד עם הציוד, וגם שכחת שאתה צריך שטיחים איכותיים לרצפות, ולהקצות חדר לכל זה, לא כל אחד יכול לאפשר לעצמו דבר כזה.
ו-3000 שקל זה לא זול, בלי קשר למחיר שאתה משלם על המנוי שלך, זה נקרא ציוד יקר.
אז 1000 שקל . לא ביג דיל .מאיפה תביא 100 קילו ב-500 שקל? פלטות אולימפיות יד שנייה אנשים מוכרים מינימום 10 שקל לקילו.
מה צריך חוץ מכלוב עם מקבילים ומתח שאפשר לעשות סקוואט , דדליפט, פרס ולחיצת חזה?נכון, מעבר לזה שגם 100 קילו זה לא מספיק, ומעבר לזה לבחדר כושר יש יותר ציוד מרק כלוב, מוט ופלטות
נכון, בחדר כושר יש גם douchebags...איך אפשר להתאמן בלעדיהם?נכון, מעבר לזה שגם 100 קילו זה לא מספיק, ומעבר לזה לבחדר כושר יש יותר ציוד מרק כלוב, מוט ופלטות
כמה ספה כזאת עלתה לך?נכון, בחדר כושר יש גם douchebags...איך אפשר להתאמן בלעדיהם?
גם אני עשיתי לי חדר כושר בייתי. עלה לי בסביבות ה2200 שקל.
אפשר לוותר על כלוב ולהביא ספסל עם "Squat tower"- משהו כזה:
![]()
זה סוגר לך את כל הפינות חוץ מדדליפט, שבשבילו צריך שתי חתיכות של ריצוף גומי.
מוט של 20 קילו אחד?יד שנייה. הספה שלי היא כזאת:
![]()
היא עלתה לי 700 שקל.
ופלטות ומוטות עוד 1300 שקל.
המוט לא של 20, הוא קצת יותר קטן.מוט של 20 קילו אחד?
ועוד כמה קג של פלטות?
הכל קנית ביד 2?
הבאת גם חתיכת רצפת ספוג לדדליפט?המוט לא של 20, הוא קצת יותר קטן.
בערך 120 ק"ג של פלטות
גם שתי מוטות לידיים.
וכן, הכל ביד 2.
לא הבאתי ריצוףהבאת גם חתיכת רצפת ספוג לדדליפט?
וכמה מ"ר בערך הספה והסקוואט לוקחים לך?