הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עוד שאלות בחיטוב

• פותח/ת השרשור 1tay
  • פורסם בתאריך

1tay

משתמש מתחיל
299
86
נק' מוניטין:
194
299
86
1) כמה ק"ג לרדת בחודש ?
2) איך בערך להעריך את הניטרלי שלי ?
3) אני עושה ניטרלי עם פעמיים אירובי בשבוע , אז כל יום אני אוכל את הניטרלי ובימים של האירובי אני מוסיף את הקלוריות של האירובי ? ככה זה עובד ?
4) אחרי הניטרלי לכמה מינוס קלורי לרדת ?
5) באפליקציה MYFITNESSPAL אי אפשר לראות פחמימה/חלבון/שומן אז איזה אפליקציה אחרת אתם ממליצים לעקוב / איך לעקוב ?
תודה לעוזרים!!!

1) כמה ק"ג לרדת בחודש ?
3) אני עושה ניטרלי עם פעמיים אירובי בשבוע , אז כל יום אני אוכל את הניטרלי ובימים של האירובי אני מוסיף את הקלוריות של האירובי ? ככה זה עובד ?

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

יש כאן תשובה להכל

יש באפליקציה קטגוריה שנקראת nutrition ותת קטגוריה בפנים שנקראת nutrients
יש שם הכל.

יותר פשוט להרכיב תפריט לפי המדריך פעםנאחת ולאכול לפיו

צירפתי תמונה של דוגמא מהאפליקציה

קבצים מצורפים

• QuickMemo+_2016-05-29-10-45-32.png
    QuickMemo+_2016-05-29-10-45-32.png
    KB 205 · צפיות: 132
  • פותח/ת השרשור
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

יש כאן תשובה להכל

יש באפליקציה קטגוריה שנקראת nutrition ותת קטגוריה בפנים שנקראת nutrients
יש שם הכל.

יותר פשוט להרכיב תפריט לפי המדריך פעםנאחת ולאכול לפיו

צירפתי תמונה של דוגמא מהאפליקציה
תודה אקרא הכל אבל עדיין לא הבנתי את הקטע עם האפליקציה , נניח אכלתי בבוקר 200 גרם שיבולת , איך אני מוסיף את זה?

תודה אקרא הכל אבל עדיין לא הבנתי את הקטע עם האפליקציה , נניח אכלתי בבוקר 200 גרם שיבולת , איך אני מוסיף את זה?
אני לא באמת זוכר איך משתמשים כבר באפליקציה.
אבל ממה שאני זוכר אתה פשוט מוסיף כל מה שאכלת, ואח"כ במיקום שהראתי לך אפשר לראות מה הוספת מבחינת ערכים.

ולדעתי כבר במילוי הארוחה שאתה אוכל אתה יכול לראות עבור כל מוצר את המאקרו שלו (פחמימה\חלבון\שומן)

נניח יש לי להוסיף שיבולת שועל אבל היא עם אגוזים וזה 379 קלוריות ל100 גרם ו 11 שומן 11 חלבון 54 פחמימה ל100 גרם
איך מוסיפים את זה?
מוסיף שיבולת שועל בנפרד ואגוזים בנפרד -או- יוצר מאכל חדש שנקרא ש"ש ואגוזים ומכניס ערכים לפי 100 גרם.
אחכ אתה בוחר כמה גרם אכלת מזה וזה שומר את המאכל "החדש" שיצרת באפליקציה לשימוש עתידי.

1) כמה ק"ג לרדת בחודש ?
5) באפליקציה MYFITNESSPAL אי אפשר לראות פחמימה/חלבון/שומן אז איזה אפליקציה אחרת אתם ממליצים לעקוב / איך לעקוב ?
תודה לעוזרים!!!
1. לא ניתן לדעת או לקבוע. תלוי בנתונים התחלתיים (גובה, מ.ג, א.ש, גיל וכד'). מה שחשוב זה לרדת ביותר שומן מאשר נוזלים/שריר לטווח הארוך
2. תוכל לחשב לפי כמה נוסחאות. המועדפת והקרובה ביותר היא מאסת שריר רזה כפול 31-36. 31 זה חילוף חומרים איטי, 36 זה גבוה. ממוצע יהיה 33.5
3. כן, אפשר כך. אפשר גם אחרת - לחשב כמה קלוריות אתה שורף בכלל אימוני האירובי השבועיים. את התוצאה חלק ב-7 (כמספר ימות השבוע). מה שקיבלת תוסיף לתפריט הכללי שלך. כך, בעצם, הוספת את כמות הקלוריות הממוצעת הנשרפת מאירובי לאורך השבוע. בכל מקרה אני מעדיף את האפשרות הראשונה כי היא קלה יותר פרקטית
4. תלוי כמו הנתונים בסעיף 1. להתחלה הייתי ממליץ לרדת לגרעון קל של 300-400 קק"ל ומשם לראות כיצד מתקדם החיטוב ואיכותו
5. אפשר

• פותח/ת השרשור
1. לא ניתן לדעת או לקבוע. תלוי בנתונים התחלתיים (גובה, מ.ג, א.ש, גיל וכד'). מה שחשוב זה לרדת ביותר שומן מאשר נוזלים/שריר לטווח הארוך
2. תוכל לחשב לפי כמה נוסחאות. המועדפת והקרובה ביותר היא מאסת שריר רזה כפול 31-36. 31 זה חילוף חומרים איטי, 36 זה גבוה. ממוצע יהיה 33.5
3. כן, אפשר כך. אפשר גם אחרת - לחשב כמה קלוריות אתה שורף בכלל אימוני האירובי השבועיים. את התוצאה חלק ב-7 (כמספר ימות השבוע). מה שקיבלת תוסיף לתפריט הכללי שלך. כך, בעצם, הוספת את כמות הקלוריות הממוצעת הנשרפת מאירובי לאורך השבוע. בכל מקרה אני מעדיף את האפשרות הראשונה כי היא קלה יותר פרקטית
4. תלוי כמו הנתונים בסעיף 1. להתחלה הייתי ממליץ לרדת לגרעון קל של 300-400 קק"ל ומשם לראות כיצד מתקדם החיטוב ואיכותו
5. אפשר
כן אני יקח את האפשרות הראשונה תודה
בנוסף אני יודע שקובעים חלבון/שומן לפי משקל גוף.... אבל בחיטוב המשקל גוף שלי יורד כל הזמן אז מה עושים ? משאירים את מה שהיה בהתחלה ?

כן אני יקח את האפשרות הראשונה תודה
בנוסף אני יודע שקובעים חלבון/שומן לפי משקל גוף.... אבל בחיטוב המשקל גוף שלי יורד כל הזמן אז מה עושים ? משאירים את מה שהיה בהתחלה ?
מורידים גם שומן וחלבון לפי הירידה במשקל. אבל ההורדה שתיבצע תהיה די זניחה למול ההורדה בפחמימות

• פותח/ת השרשור
מורידים גם שומן וחלבון לפי הירידה במשקל. אבל ההורדה שתיבצע תהיה די זניחה למול ההורדה בפחמימות
מוסיף שיבולת שועל בנפרד ואגוזים בנפרד -או- יוצר מאכל חדש שנקרא ש"ש ואגוזים ומכניס ערכים לפי 100 גרם.
אחכ אתה בוחר כמה גרם אכלת מזה וזה שומר את המאכל "החדש" שיצרת באפליקציה לשימוש עתידי.

יש לי כמה בעיות עם כמות הקלוריות שאני צריך ביום ואשמח אם אתם יכולים לאשר :
גיל 17 גובה 188 משקל 93 - יצא לי שאני בינטרלי צריך בערך 2500-2450 זה נכון?

וגם נתפס לי הגב תחתון באמצע סקוואט וזה מגביל אותי במה שאני יכול לעשות לדוגמא כל דבר בלי תמיכה לגב אז פשוט לחכות שזה עובר ולעשות מה שאני יכול כי זה ממש כואב אני מרגיש בן 50 ככה :/

יש לי כמה בעיות עם כמות הקלוריות שאני צריך ביום ואשמח אם אתם יכולים לאשר :
גיל 17 גובה 188 משקל 93 - יצא לי שאני בינטרלי צריך בערך 2500-2450 זה נכון?

וגם נתפס לי הגב תחתון באמצע סקוואט וזה מגביל אותי במה שאני יכול לעשות לדוגמא כל דבר בלי תמיכה לגב אז פשוט לחכות שזה עובר ולעשות מה שאני יכול כי זה ממש כואב אני מרגיש בן 50 ככה :/
החישוב נראה די נכון.
תנסה לבצע בינתיים כפיפה ופשיטת ברכיים במכונה במקום
מקווה שתחזור מהר לסקוואט - אין לו תחליף

• פותח/ת השרשור
החישוב נראה די נכון.
תנסה לבצע בינתיים כפיפה ופשיטת ברכיים במכונה במקום
מקווה שתחזור מהר לסקוואט - אין לו תחליף
תודה על העזרה וסליחה על ההצקה אבל פשוט משגע אותי אני לא מבין איך אני צריך למדוד את האוכל כל אתר אומר משהו אחר ואין לי מושג מה נכון ...
לדוגמא 300 גרם פסטה מבושלת שזה נחשב דבר פשוט כל אתר מביא לי נתונים שונים איזה נתונים אתה ממליץ לבחור ?

תודה על העזרה וסליחה על ההצקה אבל פשוט משגע אותי אני לא מבין איך אני צריך למדוד את האוכל כל אתר אומר משהו אחר ואין לי מושג מה נכון ...
לדוגמא 300 גרם פסטה מבושלת שזה נחשב דבר פשוט כל אתר מביא לי נתונים שונים איזה נתונים אתה ממליץ לבחור ?
הכי מדוייק זה לפני בישול/צלייה/אפייה אוכל שימוש אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית