הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

רילוקיישן

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הנה עוד אחד עם החלום האמריקאי...
חושב שמה שהוא רואה בסרטים זה מה שהוא יראה שם.
לך תגור שם חודש, אם טוב לך, תשאר, לא טוב, תלך.
ההסתברות שתצאו חבר'ה של 3 וכולכם תשארו שם, היא 3.7%.

המחייה בארה"ב הרבה פחות טובה מאוסטרליה.
תלוי גם באיזה איזורים באוסטרליה.
במקומך הייתי הולך על אוסטרליה.
הם גם ידועים האנשים הכי בכושר בעולם 😃
נדיר לראות אישה שמנה אוסטרלית (לא מדבר על תיירות).

לא יודע אם "אמריקאי" אבל כן חלום. אפשר אפילו לקרוא לזה שאיפות(אומנם מאוד גדולות אבל עדיין שאיפות...)

בארה"ב לא הייתי אבל באוסטרליה כן, הייתי בסידני - מחייה לא זולה וכן נהניתי מהחיים שם - מהרוגע, מהשלווה, מהדינמיות, מהתקשורת עם אנשים.

בשלב אחד בטיול שלי בעת צניחה חופשית פגשתי מדריך ישראלי לצניחה(לא סתם אומרים שיש ישראלים בכל חור - זה באמת נכון) בשם עוז(איזה צחוקים...) שוואלה סיפר את הסיפור שלו ואת הרגשות שלו בכל מה שנוגע לארץ ואגב זה בדיוק מה שאני מרגיש היום.

לא כל סין היא עולם שלישי יש חלקים מאוד מפותחים אבל הזיהום חוגג. בהונג קונג יקר

הנה עוד אחד עם החלום האמריקאי...
חושב שמה שהוא רואה בסרטים זה מה שהוא יראה שם.
לך תגור שם חודש, אם טוב לך, תשאר, לא טוב, תלך.
ההסתברות שתצאו חבר'ה של 3 וכולכם תשארו שם, היא 3.7%.

המחייה בארה"ב הרבה פחות טובה מאוסטרליה.
תלוי גם באיזה איזורים באוסטרליה.
במקומך הייתי הולך על אוסטרליה.
הם גם ידועים האנשים הכי בכושר בעולם 😃
נדיר לראות אישה שמנה אוסטרלית (לא מדבר על תיירות).
לא בקטע רע אבל כל פעם שאני קורא פוסט שלך אני מרגיש כאילו שילשלו לי צואה לתוך האוזן.

זוכר שהיה דיון בנושא ועכשיו זה עלה לי שוב בתקופה האחרונה.

כרגע רק מפנטז אבל בהחלט רוצה מתי שהו להפוך את הפנטזיה הזאת למציאות ולהגר עם 2 חברים.

לא ממש משנה לאן מבין האופציות של ארה"ב/אוסטרליה/קנדה למרות שארה"ב היא האופציה הקוסמת ביותר(Land of oportunities)

כרגע עושה בארץ קורס IT בתקווה שאוכל לעשות ויזת הגירה עם מקצוע נדרש וכרגע אעבוד וארכוש ניסיון בתחום עד שאגיע למצב שיהיה לי מספיק ניסיון ו-וותק כדי שאוכל להגר.

מישהו כאן שגר בארה"ב בעבר(או כרגע) או בחו"ל יכול להבהיר את העניין ? לא יודע אם המקצוע הנ"ל בכלל נדרש ואם כן אני מעריך שיש שם הרבה אנשי מקצוע הרבה יותר טובים ממני.

ארה"ב יותר קשה מקנדה ואוסטרליה. משמעותית יותר קשה.
אני גם בדקתי את האפשרויות האלו בתור בוגר מדעי המחשב.
באופן כללי למדינות האלו יש מבחנים וכל מיני נקודות שככל שיש יותר נקודות יותר קל להתקבל. אבל מספר המשרות הוא מוגבל. וזה נחשב דיי קשה להתקבל.
אופציה נוספת כמו שאמרו לי וגם לך זה למצוא ספונסר שם מבחינת עבודה. אבל לרוב זה קורא רק כאשר יש לך ניסיון חשוב בתחום מוסיים. כי המעסיק צריך להסביר למה הוא לא מוצא מישהו מקומי ולמה דווקא אתה תעזור לו. זה גם דיי כאב ראש למעסיק לקחת אותך מבחינת בירוקרטיה. ולכן עושים את זה או בקומבינה (זה דרך חברים משפחה) או שאתה באמת טוב. בתחום שאתה לומד כנראה יהיה לך קשה מאוד להגר בתחום הזה.

לי אמרו הכי פשוט זה למצוא כלה שיש לה אזרחות. שגם תקף לארה"ב. לימודים במדינות האלו מאוד יקרים בנוסף אין לך תמיכה כל כך מצד המשפחה.

יש את אפיק פתיחת העסק אבל לקנדה זה ניראה לי שאתה צריך להראות שיש לך כ 200K דולר ואתה צריך להשקיעה את כולם בעסק (לא בדירה)

אני גם בכללי עדיין שוקל את המעבר הזה. אבל מחכה שיהיה ניסיון לפחות של 3 שנים ככה שיהיה בשר.

ארה"ב יותר קשה מקנדה ואוסטרליה. משמעותית יותר קשה.
אני גם בדקתי את האפשרויות האלו בתור בוגר מדעי המחשב.
באופן כללי למדינות האלו יש מבחנים וכל מיני נקודות שככל שיש יותר נקודות יותר קל להתקבל. אבל מספר המשרות הוא מוגבל. וזה נחשב דיי קשה להתקבל.
אופציה נוספת כמו שאמרו לי וגם לך זה למצוא ספונסר שם מבחינת עבודה. אבל לרוב זה קורא רק כאשר יש לך ניסיון חשוב בתחום מוסיים. כי המעסיק צריך להסביר למה הוא לא מוצא מישהו מקומי ולמה דווקא אתה תעזור לו. זה גם דיי כאב ראש למעסיק לקחת אותך מבחינת בירוקרטיה. ולכן עושים את זה או בקומבינה (זה דרך חברים משפחה) או שאתה באמת טוב. בתחום שאתה לומד כנראה יהיה לך קשה מאוד להגר בתחום הזה.

לי אמרו הכי פשוט זה למצוא כלה שיש לה אזרחות. שגם תקף לארה"ב. לימודים במדינות האלו מאוד יקרים בנוסף אין לך תמיכה כל כך מצד המשפחה.

יש את אפיק פתיחת העסק אבל לקנדה זה ניראה לי שאתה צריך להראות שיש לך כ 200K דולר ואתה צריך להשקיעה את כולם בעסק (לא בדירה)

אני גם בכללי עדיין שוקל את המעבר הזה. אבל מחכה שיהיה ניסיון לפחות של 3 שנים ככה שיהיה בשר.

קצת צבוע שהצהרת שאתה לא תעסיק אנשים שלא שירתו בצהל אבל מצד שני אתה בודק אפשרויות לרילוקיישן..

לא באמת מעניין אותי סטטיסטיקות.
אומר לך מנסיון.
כולם היו שם חטובים רצח.
אפילו שמן אחד לא ראיתי, ואם כן הוא היה תייר מאירופה או משהו.
לא יודע אם "אמריקאי" אבל כן חלום. אפשר אפילו לקרוא לזה שאיפות(אומנם מאוד גדולות אבל עדיין שאיפות...)

בארה"ב לא הייתי אבל באוסטרליה כן, הייתי בסידני - מחייה לא זולה וכן נהניתי מהחיים שם - מהרוגע, מהשלווה, מהדינמיות, מהתקשורת עם אנשים.

בשלב אחד בטיול שלי בעת צניחה חופשית פגשתי מדריך ישראלי לצניחה(לא סתם אומרים שיש ישראלים בכל חור - זה באמת נכון) בשם עוז(איזה צחוקים...) שוואלה סיפר את הסיפור שלו ואת הרגשות שלו בכל מה שנוגע לארץ ואגב זה בדיוק מה שאני מרגיש היום.
ספר לי מה הוא סיפר לך ומה שניכם מרגישים כלפי הארץ.
(srs) באמת מעניין.

איפה הסתירה?
מצד אחד אכפת לו (כאשר זה לא ממש פוגע באינטרסים האישיים שלו והוא מוכן לפעול כנגד החוקים בשביל זה)
ומצד שני כשזה נוגע לו לאינטרסים האישיים וקצת קשה בארץ הוא מוכן לעשות רילוקיישן. (בדומה לכך ש'קשה' לעשות צבא ולתרום 3 שנים מהחיים למדינה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית