איפה הסתירה?
הזוי שאתה לא רואה את הסתירה פה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה הסתירה?
זה בצחוק, כן?אומר לך מנסיון.
מה?מצד אחד אכפת לו (כאשר זה לא ממש פוגע באינטרסים האישיים שלו והוא מוכן לפעול כנגד החוקים בשביל זה)
ומצד שני כשזה נוגע לו לאינטרסים האישיים וקצת קשה בארץ הוא מוכן לעשות רילוקיישן. (בדומה לכך ש'קשה' לעשות צבא ולתרום 3 שנים מהחיים למדינה)
זה בצחוק, כן?
מה?
הוא עשה צבא כי הוא רואה בזה דבר חשוב והכרחי, בין אם זה מתוך חובה ובין אם זה מתוך הרגשת מחויבות.
אם הוא עושה מעבר לחו"ל, שיעשה, הוא כבר עשה את השרות שלו ו"החזיר" למדינה.
החזיר למדינה על מה?זה בצחוק, כן?
מה?
הוא עשה צבא כי הוא רואה בזה דבר חשוב והכרחי, בין אם זה מתוך חובה ובין אם זה מתוך הרגשת מחויבות.
אם הוא עושה מעבר לחו"ל, שיעשה, הוא כבר עשה את השרות שלו ו"החזיר" למדינה.
כבר התחיל דיון על צבא ופטריותיות, תכף מתחילים פוליטיקהדיון פוליטי בעוד 3...2...1..
עוד לא פתחת מפלגת LBS?כבר התחיל דיון על צבא ופטריותיות, תכף מתחילים פוליטיקה
אני לא יכול לפתוח, אם משה היה פותח הייתי רץ עם שלטים ברחובות (טוב לא באמת רץ כי אני לא רוצה לפגוע בגיינז, נוסע)עוד לא פתחת מפלגת LBS?
אה, נכון, כי פשוט כולם רוצים פה לעזוב את הארץ.ומי בדיוק ישאר פה אחרי שכול אלה שעשו צבא יעזבו? חרדים וערבים?
ביטחון? חינוך? מחייה? (אני יודע שבעקיפין, כי בעצם הממשלה פועלת מתוך המיסים שאנחנו משלמים, אבל הם הגוף הארגוני שגורם לך להמשיך להתקיים. אתה בתור משלם מיסים בודד לא תוכל להתקיים פה. )החזיר למדינה על מה?
איך בדיוק אפשר לעשות את זה?ואם הוא היה מרגיש שהמדינה דופקת אותו אישי, הוא לא היה מרגיש צורך "להחזיר" למדינה, נכון?
זה שלב ראשון.כבר התחיל דיון על צבא ופטריותיות, תכף מתחילים פוליטיקה
אה, נכון, כי פשוט כולם רוצים פה לעזוב את הארץ.
לגמרי המציאות.
ואני לא מבין, אתה לא מרשה לאנשים לעזוב את הארץ?
ביטחון? חינוך? מחייה? (אני יודע שבעקיפין, כי בעצם הממשלה פועלת מתוך המיסים שאנחנו משלמים, אבל הם הגוף הארגוני שגורם לך להמשיך להתקיים. אתה בתור משלם מיסים בודד לא תוכל להתקיים פה. )
איך בדיוק אפשר לעשות את זה?
מתכנן להמשיך לעשות שם WL?אני נוסע לארהב עם חברה שלי לשלשה חודשים (מאוגוסט...) אם תהיה לי אפשרות להשאר ולעבוד שם במשהו יותר טוב מבארץ אני אשאר.
מתכנן להמשיך לעשות שם WL?
לדעתך יש מאמנים טובים באמריקה? (נגיד קליפורניה סטרנגט catalyst וכו)
אני נוסע לארהב עם חברה שלי לשלשה חודשים (מאוגוסט...) אם תהיה לי אפשרות להשאר ולעבוד שם במשהו יותר טוב מבארץ אני אשאר.
קצת בעיה למצוא עבודה עם אשרת טיול לא ?
בגלל מה שכבר אמרתי.למה בכלל לעשות צבא?
עזוב שטויות,תחזור ותביא איתך טובלרוןאני נוסע לארהב עם חברה שלי לשלשה חודשים (מאוגוסט...) אם תהיה לי אפשרות להשאר ולעבוד שם במשהו יותר טוב מבארץ אני אשאר.
זהו? לא צריך איזה שנה-שנתיים השלמות?ש מצב שאעשה את הbar ואהיה עורך דין גם שם
זהו? לא צריך איזה שנה-שנתיים השלמות?
אני חושב שצריך מאסטר בשביל להיות שם עו"ד
אני כבר עובד במאקו.זה שלב ראשון.
תכף זה יגיע לזה שביבי אשם. מבטיח לך.
@Vile שברת אותי עם זה שלא מעניין אותך סטטיסטיקה רק לפי מראית עין.
מחפשים עבודה בוואינט מעוניין?