הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רילוקיישן

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
אומר לך מנסיון.
זה בצחוק, כן?
מצד אחד אכפת לו (כאשר זה לא ממש פוגע באינטרסים האישיים שלו והוא מוכן לפעול כנגד החוקים בשביל זה)
ומצד שני כשזה נוגע לו לאינטרסים האישיים וקצת קשה בארץ הוא מוכן לעשות רילוקיישן. (בדומה לכך ש'קשה' לעשות צבא ולתרום 3 שנים מהחיים למדינה)
מה?
הוא עשה צבא כי הוא רואה בזה דבר חשוב והכרחי, בין אם זה מתוך חובה ובין אם זה מתוך הרגשת מחויבות.
אם הוא עושה מעבר לחו"ל, שיעשה, הוא כבר עשה את השרות שלו ו"החזיר" למדינה.

זה בצחוק, כן?

מה?
הוא עשה צבא כי הוא רואה בזה דבר חשוב והכרחי, בין אם זה מתוך חובה ובין אם זה מתוך הרגשת מחויבות.

ומי בדיוק ישאר פה אחרי שכול אלה שעשו צבא יעזבו? חרדים וערבים?

זה בצחוק, כן?

מה?
החזיר למדינה על מה?
ואם הוא היה מרגיש שהמדינה דופקת אותו אישי, הוא לא היה מרגיש צורך "להחזיר" למדינה, נכון?

ומי בדיוק ישאר פה אחרי שכול אלה שעשו צבא יעזבו? חרדים וערבים?
אה, נכון, כי פשוט כולם רוצים פה לעזוב את הארץ.
לגמרי המציאות.
ואני לא מבין, אתה לא מרשה לאנשים לעזוב את הארץ?
החזיר למדינה על מה?
ביטחון? חינוך? מחייה? (אני יודע שבעקיפין, כי בעצם הממשלה פועלת מתוך המיסים שאנחנו משלמים, אבל הם הגוף הארגוני שגורם לך להמשיך להתקיים. אתה בתור משלם מיסים בודד לא תוכל להתקיים פה. )
ואם הוא היה מרגיש שהמדינה דופקת אותו אישי, הוא לא היה מרגיש צורך "להחזיר" למדינה, נכון?
איך בדיוק אפשר לעשות את זה?

כבר התחיל דיון על צבא ופטריותיות, תכף מתחילים פוליטיקה
זה שלב ראשון.
תכף זה יגיע לזה שביבי אשם. מבטיח לך.

@Vile שברת אותי עם זה שלא מעניין אותך סטטיסטיקה רק לפי מראית עין.
מחפשים עבודה בוואינט מעוניין?

אה, נכון, כי פשוט כולם רוצים פה לעזוב את הארץ.
לגמרי המציאות.
ואני לא מבין, אתה לא מרשה לאנשים לעזוב את הארץ?

ביטחון? חינוך? מחייה? (אני יודע שבעקיפין, כי בעצם הממשלה פועלת מתוך המיסים שאנחנו משלמים, אבל הם הגוף הארגוני שגורם לך להמשיך להתקיים. אתה בתור משלם מיסים בודד לא תוכל להתקיים פה. )

איך בדיוק אפשר לעשות את זה?

דיברתי על מצב היפותטי לפי ההיגיון של גולדין. בדיוק כמו שאף פעם לא יהיה 0 אחוז השתמטות.
האם אנשים צריכים את הרשות שלי לעזוב את הארץ? לא.
אני טוען שזה לא הגיוני לעשות צבא ואז לעזוב את הארץ כמו כלום - איפה אהבת הארץ? איפה הציונות? למה בכלל לעשות צבא?

אני נוסע לארהב עם חברה שלי לשלשה חודשים (מאוגוסט...) אם תהיה לי אפשרות להשאר ולעבוד שם במשהו יותר טוב מבארץ אני אשאר.

אני נוסע לארהב עם חברה שלי לשלשה חודשים (מאוגוסט...) אם תהיה לי אפשרות להשאר ולעבוד שם במשהו יותר טוב מבארץ אני אשאר.
מתכנן להמשיך לעשות שם WL?
לדעתך יש מאמנים טובים באמריקה? (נגיד קליפורניה סטרנגט catalyst וכו)

מתכנן להמשיך לעשות שם WL?
לדעתך יש מאמנים טובים באמריקה? (נגיד קליפורניה סטרנגט catalyst וכו)

אני מתכנן להמשיך להתאמן כן, אני מכיר כמה חבר׳ה שם אחד בעל מכון קרוספיט ואחד בעל מכון wl סטרונגמן ופווארליפטינג.
בכל מקרה כן, יש שם מאמנים טובים (גלן פנדלי) מקווה שיצא לי לראות אחד מהם. בכל מקרה אני כן רוצה להתעסק שם במשהו שקשור לספורט (אם אוכל) ואם אשתקע במקום מסויים יש מצב שאעשה את הbar ואהיה עורך דין גם שם

• פותח/ת השרשור

קצת בעיה למצוא עבודה עם אשרת טיול לא ?

זהו? לא צריך איזה שנה-שנתיים השלמות?
אני חושב שצריך מאסטר בשביל להיות שם עו"ד

תואר פה בעריכת דין תופס שם (לפחות בכמה מדינות) ואפשר ישר לגשת לbar
כמובן שאצטרך ללמוד ולעשות קורס וכו׳ וכו׳ אבל הכל בתיאוריה כרגע בגדול אני לא הולך להלחם על להשאר שם, אם תיפול הזדמנות ובעזרת חברה שלי והמשפחה שלה אוכל לעשות משהו שאני אוהב אשאר אם לא אז לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית