הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Lipo6 Black Vs Animal Cuts

• פותח/ת השרשור RUJI
  • פורסם בתאריך

RUJI

משתמש מתחיל
132
6
נק' מוניטין:
30
132
6
אני בחיטוב כרגע.
יש לי את 2 המוצרים.
במה להשתמש? אני יודע שהרבה לוקחים את הליפו6
ושמעתי על animal cuts שנותנים פייט רציני בתחום ורציתי לברר. משום שהמחיר יותר גבוה עבור פי 2 פחות כדורים.

בתודה מראש.

אוקי אני אתן תשובה קצת יותר מפורטת.

בשניהם יש הרבה מרכיבי שקר (אתה יכול לחפש בגוגל ולראות שאין באמת איזשהו מחקר שמצדיק נטילת אחד מהם כי אף אחד לא הוכח כבאמת תורם לירידה במשקל בטח לא בשומן)
בשניהם יש קפאין ובשניהם יש כמויות זעומות של יוהמבין שלא יעזרו לך להתקדם לשום מקום.
בקיצור שניהם שקולים ושקולים לקפאין, עכשיו תעשה מה בראש שלך 😃

באנימאל יש מעט משתנים גם
אם יש לך את שניהם ואתה לא רוצה למכור תשתמש בשניהם כי כבר יש לך אותם
לדעתי תתחיל עם הליפו ובסוף עם האנימאל (אולי תעשה שבוע הפסקה בינהם)

• פותח/ת השרשור
לכל החופרים שרק מגיבים "קח אפדרין" תגידו מאיפה לקנות. כי הבנתי שזה לא חוקי. אז אם אתם ממליצים על משהו שהוא לא חוקי לפחות תגידו מאיפה לקנות ולא רק להגיד כל הזמן ולחזור על זה. אפדרין אפדרין כמו רובוטים.

ותודה. 😃

לכל החופרים שרק מגיבים "קח אפדרין" תגידו מאיפה לקנות. כי הבנתי שזה לא חוקי. אז אם אתם ממליצים על משהו שהוא לא חוקי לפחות תגידו מאיפה לקנות ולא רק להגיד כל הזמן ולחזור על זה. אפדרין אפדרין כמו רובוטים.

ותודה. 😃
הפורום לא מעודד סחר בחומרים, אם אתה רוצה תחפש בעצמיך.

ותודה. 😃
אצלי הוא חוקי 🤘

• פותח/ת השרשור
"הפורום לא מעודד" וואלה אמק.. רציני?
אז תפסיקו לחפור על זה כבר.

ומשה אם אצלך זה חוקי יאללה דבר תגיד מה איפה אני יגיע לרכוש.

בארה"ב זה חוקי ?
דרך אגב, אפשר גם פה להשיג את זה בצורה די חוקית.
סינופד תרופה ללא מרשם, פסאודואפדרין.

רק תדאג לדפוק כמה אפצ'ים לרוקחת 😃

"הפורום לא מעודד" וואלה אמק.. רציני?
אז תפסיקו לחפור על זה כבר.

ומשה אם אצלך זה חוקי יאללה דבר תגיד מה איפה אני יגיע לרכוש.

מדריך למציאת יוסי יד 50:
לך לבחור הכי גדול במכון עם סרט מדידה וצנצנת סוכריות, תשאל אותו בנימוס אם אפשר למדוד את היקף ידו,אם ישיב בחיוב ויצא 50 כנראה שמצאת לך יוסי יד 50,אם יצא 52 כנראה שמדובר באפריים יד 52 (לאפריים יש יד עוד יותר גדולה מלשל יוסי,בשל כך הוא מבין יותר ממנו),לאחר מכן תפתח את הצנצנת ובקש ממנו למלא אותה בכל טוב,הוא ימהר ויפתח מעילו משם יפלו הממתקים ישר אל תוך הצנצנת,לאחר מכן הוא יגיד "יגדילו אותך משהו טוב הסוכריות האלה אחי" וכך יהיה.

קרדיט לטרנבולון מפורום ג.ג

בארה"ב זה חוקי ?
דרך אגב, אפשר גם פה להשיג את זה בצורה די חוקית.
סינופד תרופה ללא מרשם, פסאודואפדרין.

רק תדאג לדפוק כמה אפצ'ים לרוקחת 😃
פסאדואפדרין זה לא אפדרין HCL שאנחנו מתכוונים אליו כאן, לפחות לא עושה אותו אפקט מבחינת איבוד השומן (העלאה ב BMR) והמינונים לא תואמים בשיט לתופעות לוואי שרוצים כאן (מרץ, דיכוי רעב וכדומה, באקמול יש לך משהו כמו 25 מ"ג פסאדואפדרין, אני לוקח 2 והולך לישון).
בארה"ב המוצר חוקי רק עם גופשינס מסריחים שעושים סרטן באשכים.

עדיף להיות שמן בלי סיכון לכריתת אשך לדעתי 😃
ונראה לי שגם לפסאודואפדרין יש קצת אפקט, יותר חלש משל אפדרין אבל עדיין

וואו האמת שזה ממש פשוט, נראה לי אפילו שמספיק להמיס את החומר במי חמצן ולהוסיף חומץ ולתת לזה כמה שעות. אבל יש מצב שזה רק יעשה צרות אז לא לנסות שום דבר כזה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית