הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית פיצול AB

• פותח/ת השרשור Jay
  • פורסם בתאריך

Jay

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום
אני רוצה לפצל את האימונים שלי לAB
(ABXABXX)

כמה סטים צריך לשריר גדול/קטן באימון אחד?
ואיך אתם ממליצים לחלק את השרירים?

אנחנו לא ממליצים לחלק שרירים, מכיוון שזה לא דבר אפשרי בפועל, שרירים תמיד עובדים בסינרגיה ולא ניתן להפריד את פעולתם.

כן ניתן להפריד תנועות שמערבות קבוצות שרירים שעובדות ביחד, והתכניות מהסוג הזה מתאימות למתאמנים בינוניים/מתקדמים.

רצוי שתפרסם פרטים עליך, גיל, גובה, משקל, כמה זמן מתאמן, כמה אתה מרים בתנועות הבסיסיות (סקוואט, בנצ', דדליפט, מתח/חתירה, פרס)

• פותח/ת השרשור
אני בן 15 , 1.70 , שוקל 62 בערך
אני מתאמן סביבות השנה
אני חושב שעד עכשיו לא התאמנתי כמו שצריך (מכל התרגילים שציינת אני עושה רק בנצ')

אני בן 15 , 1.70 , שוקל 62 בערך
אני מתאמן סביבות השנה
אני חושב שעד עכשיו לא התאמנתי כמו שצריך (מכל התרגילים שציינת אני עושה רק בנצ')
התרגילים האלו הם התנועות הכי בסיסיות באימוני כוח, וכל תכנית אימון צריכה לשלב אותם, בוריאציה כזו או אחרת.

אני ממליץ לך להתחיל מהבסיס, ללמוד אותם ולהתחזק בהם, תקרא על SS.

• פותח/ת השרשור
התרגילים האלו הם התנועות הכי בסיסיות באימוני כוח, וכל תכנית אימון צריכה לשלב אותם, בוריאציה כזו או אחרת.

אני ממליץ לך להתחיל מהבסיס, ללמוד אותם ולהתחזק בהם, תקרא על SS.

רשומה פה תוכנית כזאת

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5

אני אמור לבצע רק אותה או שאני אמור להוסיף גם תרגילים אחרים?

רשומה פה תוכנית כזאת

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5

אני אמור לבצע רק אותה או שאני אמור להוסיף גם תרגילים אחרים?
לא צריך מעבר בהתחלה, התכנית מערבת את כלל השרירים בגוף, לגבי המתח, אם אתה עושה מעל 8 אני ממליץ לך לעשות 3x5 עם תוספת משקל עליך, ולהתקדם בדיוק כמו בשאר התרגילים, זו המלצה טיפה שונה ממה שרשום בספר אבל מנסיוני זה עדיף.

אני יודע שזה נראה לך מעט, אבל זה לא, אם תוסיף משקלי עבודה בהדרגה ותתקדם אתה תרגיש שזו תכנית לא פשוטה ואפילו מאוד מאתגרת, מדובר בכמה חודשים שבהם אתה תתחזק יותר המון, לאחר מכן תוכל לעבור לתכנוני אימונים שונים, עם נפחי אימון גבוהים יותר

• פותח/ת השרשור
לא צריך מעבר בהתחלה, התכנית מערבת את כלל השרירים בגוף, לגבי המתח, אם אתה עושה מעל 8 אני ממליץ לך לעשות 3x5 עם תוספת משקל עליך, ולהתקדם בדיוק כמו בשאר התרגילים, זו המלצה טיפה שונה ממה שרשום בספר אבל מנסיוני זה עדיף.

אני יודע שזה נראה לך מעט, אבל זה לא, אם תוסיף משקלי עבודה בהדרגה ותתקדם אתה תרגיש שזו תכנית לא פשוטה ואפילו מאוד מאתגרת, מדובר בכמה חודשים שבהם אתה תתחזק יותר המון, לאחר מכן תוכל לעבור לתכנוני אימונים שונים, עם נפחי אימון גבוהים יותר

אוקיי , אבל במידה ואעשה את התכנית הזו , יש פה שרירים שלא עובדים עליהם (יד קדמית , בטן..) אני לא אמור לעבוד עליהם בנוסף?

אוקיי , אבל במידה ואעשה את התכנית הזו , יש פה שרירים שלא עובדים עליהם (יד קדמית , בטן..) אני לא אמור לעבוד עליהם בנוסף?
הם עובדים, הבטן עובדת בכל התרגילים בתכנית, אתה מוזמן לקרוא איך במאמר הזה.

לגבי היד קדמית, היא תתחזק במתח, רצוי שתעבוד באחיזה הפוכה (צ'ין אפס) או באחיזת מיד-פוזישן, הסברתי למה בפוסט הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית