עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התרגילים האלו הם התנועות הכי בסיסיות באימוני כוח, וכל תכנית אימון צריכה לשלב אותם, בוריאציה כזו או אחרת.אני בן 15 , 1.70 , שוקל 62 בערך
אני מתאמן סביבות השנה
אני חושב שעד עכשיו לא התאמנתי כמו שצריך (מכל התרגילים שציינת אני עושה רק בנצ')
התרגילים האלו הם התנועות הכי בסיסיות באימוני כוח, וכל תכנית אימון צריכה לשלב אותם, בוריאציה כזו או אחרת.
אני ממליץ לך להתחיל מהבסיס, ללמוד אותם ולהתחזק בהם, תקרא על SS.
לא צריך מעבר בהתחלה, התכנית מערבת את כלל השרירים בגוף, לגבי המתח, אם אתה עושה מעל 8 אני ממליץ לך לעשות 3x5 עם תוספת משקל עליך, ולהתקדם בדיוק כמו בשאר התרגילים, זו המלצה טיפה שונה ממה שרשום בספר אבל מנסיוני זה עדיף.רשומה פה תוכנית כזאת
אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל
אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5
אני אמור לבצע רק אותה או שאני אמור להוסיף גם תרגילים אחרים?
לא צריך מעבר בהתחלה, התכנית מערבת את כלל השרירים בגוף, לגבי המתח, אם אתה עושה מעל 8 אני ממליץ לך לעשות 3x5 עם תוספת משקל עליך, ולהתקדם בדיוק כמו בשאר התרגילים, זו המלצה טיפה שונה ממה שרשום בספר אבל מנסיוני זה עדיף.
אני יודע שזה נראה לך מעט, אבל זה לא, אם תוסיף משקלי עבודה בהדרגה ותתקדם אתה תרגיש שזו תכנית לא פשוטה ואפילו מאוד מאתגרת, מדובר בכמה חודשים שבהם אתה תתחזק יותר המון, לאחר מכן תוכל לעבור לתכנוני אימונים שונים, עם נפחי אימון גבוהים יותר
הם עובדים, הבטן עובדת בכל התרגילים בתכנית, אתה מוזמן לקרוא איך במאמר הזה.אוקיי , אבל במידה ואעשה את התכנית הזו , יש פה שרירים שלא עובדים עליהם (יד קדמית , בטן..) אני לא אמור לעבוד עליהם בנוסף?