RDX Weight Lifting Nubuck Leather Power Belt Back Support Strap Gym Dip Training
לא מתחרה, סתם מישהו שרוצה לשמור על הגב שלו...
לא מתחרה, סתם מישהו שרוצה לשמור על הגב שלו...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היא גם לא תשמור לך על הגבחגורה סבבה, שווה את המחיר.
היא לא מקצועית כמובן
פחות מסכים, השתמשתי בא שנתיים ואפשר להשתמש בא לא רעהיא גם לא תשמור לך על הגב
אני מתכוון ששום חגורה לא תשמור לך על הגב. יש לה תפקיד מאוד מוגדר וזה לא שאם תשים חגורה זין על טכניקה כי הגב בטוח בזכות החגורהפחות מסכים, השתמשתי בא שנתיים ואפשר להשתמש בא לא רע
אה, צודק. סתם לא הבנתי אותךאני מתכוון ששום חגורה לא תשמור לך על הגב. יש לה תפקיד מאוד מוגדר וזה לא שאם תשים חגורה זין על טכניקה כי הגב בטוח בזכות החגורה
סתם מישהו שרוצה לשמור על הגב שלו...
בדיוק. בשביל לשמור על הגב (ובכלל על כל המקומות בגוף שיכולים להיפצע) תעשה את התרגילים בטכניקה נכונה.שום חגורה לא תשמור לך על הגב
כן, אבל לא צריך גם חגורה במשקלים מסויימים?בדיוק. בשביל לשמור על הגב (ובכלל על כל המקומות בגוף שיכולים להיפצע) תעשה את התרגילים בטכניקה נכונה.
לא. אתה תוכל להרים יותר עם חגורה בזכות הלחץ התוך בטני שהיא עוזרת לייצר, אבל אתה יכול לא לחגור ולהרים פחות.כן, אבל לא צריך גם חגורה במשקלים מסויימים?
אבל הבנתי שברגע שאני לא מצליח לשמור על כיווץ בבטן צריך לחגור, לא?לא. אתה תוכל להרים יותר עם חגורה בזכות הלחץ התוך בטני שהיא עוזרת לייצר, אבל אתה יכול לא לחגור ולהרים פחות.
תשמע, אני אישית בעד כן לחגור ולהרים יותר ולהתחזק יותר כתוצאה מכך. פשוט מה שרציתי לחדד שהחגורה היא לא מה ששומר לך על הגב, אלא טכניקה נכונה. כשאתה לא מצליח לשמור על כיווץ אז אתה פשוט תגיע לכשל עם אותו משקל.אבל הבנתי שברגע שאני לא מצליח לשמור על כיווץ בבטן צריך לחגור, לא?
אני מרים 85 סקוואט, 42.5 פרס, 65 בנץ', 102.5 דדליפט תכננתי להתחיל לחגור בעוד כמה שבועות
לדעתי עוד מוקדם לך חגורה..אבל הבנתי שברגע שאני לא מצליח לשמור על כיווץ בבטן צריך לחגור, לא?
אני מרים 85 סקוואט, 42.5 פרס, 65 בנץ', 102.5 דדליפט תכננתי להתחיל לחגור בעוד כמה שבועות
תשמע, אני אישית בעד כן לחגור ולהרים יותר ולהתחזק יותר כתוצאה מכך. פשוט מה שרציתי לחדד שהחגורה היא לא מה ששומר לך על הגב, אלא טכניקה נכונה. כשאתה לא מצליח לשמור על כיווץ אז אתה פשוט תגיע לכשל עם אותו משקל.
לדעתי עוד מוקדם לך חגורה..
קשה לי להאמין שאתה מרגיש צורך ב100 סקווט.. תלמג להשתמש בבטן ובאוויר כמו שצריך..אבל מתחילים לחגור כשמרגישים צורך לא? אז אם אני מרגיש שצריך מה הבעיה עם זה?