הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון מה דעתכם על החגורה

פחות מסכים, השתמשתי בא שנתיים ואפשר להשתמש בא לא רע
אני מתכוון ששום חגורה לא תשמור לך על הגב. יש לה תפקיד מאוד מוגדר וזה לא שאם תשים חגורה זין על טכניקה כי הגב בטוח בזכות החגורה

• פותח/ת השרשור
לא. אתה תוכל להרים יותר עם חגורה בזכות הלחץ התוך בטני שהיא עוזרת לייצר, אבל אתה יכול לא לחגור ולהרים פחות.
אבל הבנתי שברגע שאני לא מצליח לשמור על כיווץ בבטן צריך לחגור, לא?
אני מרים 85 סקוואט, 42.5 פרס, 65 בנץ', 102.5 דדליפט תכננתי להתחיל לחגור בעוד כמה שבועות

אבל הבנתי שברגע שאני לא מצליח לשמור על כיווץ בבטן צריך לחגור, לא?
אני מרים 85 סקוואט, 42.5 פרס, 65 בנץ', 102.5 דדליפט תכננתי להתחיל לחגור בעוד כמה שבועות
תשמע, אני אישית בעד כן לחגור ולהרים יותר ולהתחזק יותר כתוצאה מכך. פשוט מה שרציתי לחדד שהחגורה היא לא מה ששומר לך על הגב, אלא טכניקה נכונה. כשאתה לא מצליח לשמור על כיווץ אז אתה פשוט תגיע לכשל עם אותו משקל.

• פותח/ת השרשור
תשמע, אני אישית בעד כן לחגור ולהרים יותר ולהתחזק יותר כתוצאה מכך. פשוט מה שרציתי לחדד שהחגורה היא לא מה ששומר לך על הגב, אלא טכניקה נכונה. כשאתה לא מצליח לשמור על כיווץ אז אתה פשוט תגיע לכשל עם אותו משקל.

לדעתי עוד מוקדם לך חגורה..

אבל מתחילים לחגור כשמרגישים צורך לא? אז אם אני מרגיש שצריך מה הבעיה עם זה?

אבל מתחילים לחגור כשמרגישים צורך לא? אז אם אני מרגיש שצריך מה הבעיה עם זה?
קשה לי להאמין שאתה מרגיש צורך ב100 סקווט.. תלמג להשתמש בבטן ובאוויר כמו שצריך..
אם אתה מכווץ נכון ונושם נכון ובכל זאת מרגיש צורך אז תשתמש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית