הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי גיינר

Orcohen123

משתמש מתחיל
153
3
נק' מוניטין:
5
153
3
רוצה לקנות גיינר ורציתי לדעת כמה דברים...
איזה גיינר הכי מומלץ?
איזה גיינר בעל היחס חלבון לפחמימה הכי טוב?
והאם אני יכול לקחת חצי מנות של גיינר לצד סקופ חלבון כל יום?
הקפצה

זה יותר עניין של מה אתה צריך כדי להשלים את הערכים היומיים שלך בשביל לגדול , אין בדברים הללו באמת יחס "טוב" ו"טוב יותר". אתה יכול לקחת חצי מנה של גיינר עם חלבון ואתה יכול לקחת רק חלבון עם הרבה אוכל ותקבל תוצאה דומה כל עוד הסך הכל קלוריות והסך הכל WHEY זהים.

• פותח/ת השרשור
זה יותר עניין של מה אתה צריך כדי להשלים את הערכים היומיים שלך בשביל לגדול , אין בדברים הללו באמת יחס "טוב" ו"טוב יותר". אתה יכול לקחת חצי מנה של גיינר עם חלבון ואתה יכול לקחת רק חלבון עם הרבה אוכל ותקבל תוצאה דומה כל עוד הסך הכל קלוריות והסך הכל WHEY זהים.
היי ברק, אני כרגע בשירות צבאי והבעיה היא לאכול מספיק.. עד עכשיו השתמשתי באבקת חלבון אבל התוצאות היו איטיות אני רוצה לנסות גיינר ולראות איך זה ישפיע, כי אני בטוח שאני לא אוכל מספיק ולא מגיע לערכים הקלוריים הדרושים לי...

אני אשמח אם תמליץ לי על גיינרים, אני לא רוצה להתפשר על איכות וטעם אז תן לי את ההכי טובים מכל החברות הקיימות 😃

אין לי מושג לגבי טעם כי אני אישית לא ניסיתי מעולם לקחת גיינר (לא היה לי צורך בהם). כמו שכתבתי לך אין בדיוק דבר כזה גיינר איכותי. בעקרון הפחמימות שדוחפים בגיינרים הן בכוונה כאלו שנספגות ומתעכלות מהר ולא פחמימות מורכבות עם סיבים תזונתיים שיוצרים תחושת שובע, כך שכל הגיינרים הם אותו הדבר מהבחינה הזאת.

מה שכן, בחלק מהם יש יותר חלבון מאחרים וחלבון הוא אב מזון יקר יותר אז כשבגיינר יש יותר חלבון אומרים שהגיינר יותר איכותי\משתלם.

אתה יכול לנסות לקנות מאמינושופ את אחד מהגיינרים של BPI או של קאטלר, בBPI יש יותר חלבון במנה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית