הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ספיחת נוזלים יוהימבין

supernova

משתמש מתחיל
256
46
נק' מוניטין:
177
256
46
במאמרים שבאתר רשום שאחת התכונות של היוהימבין הוא ספיחת נוזלים.
אני בחיטוב כבר שבועיים וחצי, עם 16 מ"ג יוהימבין ביום (81 קג) ואחוז שומן די נמוך. מוכן לצרף תמונה אם זה נחוץ.
אני נמצא בגרעון די אגרסיבי, 600-700 קלוריות ביום, התפריט שלי טוב וכבר עשיתי חיטובים במאזנים האלה (עושה AD), ובכל זאת, השינוי לא מורגש בבטן כל כך. אני כן יורד חצי קילו בשבוע בערך, אבל לא רואים שינוי דרסטי. אז- היוהימבין סופח נוזלים עד כדי כך?
חשוב לי לציין שהייתי בהעמסת קריאטין של15 גרם ביום למשך שבועיים, והפסקתי עם זה ביומיים האחרונים. כרגע אין ממש שינוי.

מתי כל הנוזלים אמורים לרדת? ועד כמה זה פקטור? אם בכלל

במאמרים שבאתר רשום שאחת התכונות של היוהימבין הוא ספיחת נוזלים.
זו לא תכונה, זו תופעת לוואי שלא נראת אצל כולם, אבל זה שכיח.

בגרעון די אגרסיבי, 600-700 קלוריות ביום
זה לא אגרסיבי בכלל. גירעון אגרסיבי הוא 1000-1500 ומעלה.

אני נמצא בגרעון די אגרסיבי, 600-700 קלוריות ביום, התפריט שלי טוב וכבר עשיתי חיטובים במאזנים האלה (עושה AD), ובכל זאת, השינוי לא מורגש בבטן כל כך. אני כן יורד חצי קילו בשבוע בערך, אבל לא רואים שינוי דרסטי. אז- היוהימבין סופח נוזלים עד כדי כך?
זה לא בהכרח קשור ליוהימבין אלא לגנטיקה שלך. אתה כנראה מאבד שומן מאזורים אחרים בנתיים והבטן תשאר שם עד שתרד לאחוזי שומן נמוכים (מתחת ל 10-12%).

מתי כל הנוזלים אמורים לרדת? ועד כמה זה פקטור? אם בכלל
כשתפסיק לקחת את היוהימבין, עניין של כמה ימים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית