הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 300 קילו דדליפט

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496

כפי שכתבתי בפייסבוק:

אז ככה , לא פרסמתי כאן הרבה מאוד זמן.

אני מעוניין לפרסם שיא חדש בדדליפט , לא עשיתי PR לסינגל קרוב לשנה וחצי (השיא הקודם היה 280)

לקח לי 6 שנים להגיע לתוצאה הזאת , (התחלתי SS ב2010) נורא מרוצה , לא תכננתי כל כך , המטרה היום היתה לתת 290, אבל עלה כל כך מהר שחשבתי לעצמי שאני פראייר אם אני לא מנסה 300.

בכל אופן , נורא מרוצה , בצעתי לאחרונה קורטא עם שינויים בעזרתו ותמיכתו של @zaptamaher , השינויים היו סה"כ 2 אימונים בשבוע , עם אחוזים משמעותית גבוהים מן הרגיל

תגובות כמו לא שובר מקביל\ סומו זה לא נחשב יתקבלו בברכה

לא הייתי ממהר להגיד כמה זה קל.

בדר"כ מי שמושך טוב סומו - גם סינגל מקסימלי יראה יחסית נקי וקל. תראו את יורי בלקין, בלאייב, פוזדיאב וכו'.

אני חושב שמה שמרשים כאן זה לא המשקל על המוט, אלא העובדה שהבחור מתאמן כבר לא מעט שנים, טבעי, ונתן PR של 20 קילו. זה פשוט מדהים. אין מה להגיד כנראה התכנית עבדה מעולה.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי ממהר להגיד כמה זה קל.

בדר"כ מי שמושך טוב סומו - גם סינגל מקסימלי יראה יחסית נקי וקל. תראו את יורי בלקין, בלאייב, פוזדיאב וכו'.

אני חושב שמה שמרשים כאן זה לא המשקל על המוט, אלא העובדה שהבחור מתאמן כבר לא מעט שנים, טבעי, ונתן PR של 20 קילו. זה פשוט מדהים. אין מה להגיד כנראה התכנית עבדה מעולה.
תודה מפצל.

אני מסכים איתך , לגבי סומו כל עוד זה עולה זה תמיד נראה קל, אבל מספיק קפיצה קטנה במשקל ואי אפשר לנתק יותר.. ככה זה.

וכן התוכנית עבדה מעולה , זה היה חודש נפח לא קל בכלל , בעיקר מנטלית אבל השתלם נורא לא ציפיתי לתת משקל שכזה

ההתקדמות בוודאי לא הושפעה רק מהחודש האחרון. אתה יכול לפרט על תובנות ועל התהליך מאז שמשכת 280 עד עכשיו מבחינת תכניות ותזונה/ משקל גוף?

• פותח/ת השרשור
ההתקדמות בוודאי לא הושפעה רק מהחודש האחרון. אתה יכול לפרט על תובנות ועל התהליך מאז שמשכת 280 עד עכשיו מבחינת תכניות ותזונה/ משקל גוף?
כן ודאי.

בגדול אחרי שעשיתי 280, עשיתי עוד נפח 5X5 התחרתי וסיימתי ב275 דדליפט

אחר כך עשיתי חיטוב אז לא רלוונטי , חזרתי להרים כבד פחות או יותר באוגוסט שנה שעבר.

עשיתי תקופה מאוד יפה 531 בערך 4-5 חודשים

אחר כך עשיתי עוד 3 חודשים נפח 5X5 שבסופם עשיתי עצימות וסיימתי על 270 דדליפט ל3 סטים של 2

ואז סבב קורטא חודש נפח חודש עצימות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית