הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 300 קילו דדליפט

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496

כפי שכתבתי בפייסבוק:

אז ככה , לא פרסמתי כאן הרבה מאוד זמן.

אני מעוניין לפרסם שיא חדש בדדליפט , לא עשיתי PR לסינגל קרוב לשנה וחצי (השיא הקודם היה 280)

לקח לי 6 שנים להגיע לתוצאה הזאת , (התחלתי SS ב2010) נורא מרוצה , לא תכננתי כל כך , המטרה היום היתה לתת 290, אבל עלה כל כך מהר שחשבתי לעצמי שאני פראייר אם אני לא מנסה 300.

בכל אופן , נורא מרוצה , בצעתי לאחרונה קורטא עם שינויים בעזרתו ותמיכתו של @zaptamaher , השינויים היו סה"כ 2 אימונים בשבוע , עם אחוזים משמעותית גבוהים מן הרגיל

תגובות כמו לא שובר מקביל\ סומו זה לא נחשב יתקבלו בברכה

• פותח/ת השרשור
ביצוע מרשים
מה השיקולים בין סומו לקלאסי?
אממ קשה לומר...

בעבר עשיתי קלאסי הגעתי ל240 לסינגל והחלטתי לנסות סומו, בהתחלה היה קשה בגלל גמישות אבל מאוד מהר גיליתי שאני פשוט חזק יותר ככה

בעזהי"ת

הישג מטורף, ומגמד את המילים שמנסות לתאר עד כמה הוא מטורף.
(נאבק לי עם רשת איטית באופן מתסכל, אז אפילו מוניטין כרגע לא יכול לתת).

כפי שכתבתי בפייסבוק:

אז ככה , לא פרסמתי כאן הרבה מאוד זמן.

אני מעוניין לפרסם שיא חדש בדדליפט , לא עשיתי PR לסינגל קרוב לשנה וחצי (השיא הקודם היה 280)

לקח לי 6 שנים להגיע לתוצאה הזאת , (התחלתי SS ב2010) נורא מרוצה , לא תכננתי כל כך , המטרה היום היתה לתת 290, אבל עלה כל כך מהר שחשבתי לעצמי שאני פראייר אם אני לא מנסה 300.

בכל אופן , נורא מרוצה , בצעתי לאחרונה קורטא עם שינויים בעזרתו ותמיכתו של @zaptamaher , השינויים היו סה"כ 2 אימונים בשבוע , עם אחוזים משמעותית גבוהים מן הרגיל

תגובות כמו לא שובר מקביל\ סומו זה לא נחשב יתקבלו בברכה

HOLY CRAP! 😲:81zq:o_Oo_O

תותח על דר! מה שכן עכשיו אתה כבר מחוייב לעבור למכון עם ציוד קצת יותר רציני כדי שתוכל לשים יותר משקל על המוט..

• פותח/ת השרשור
חתיכת משקל, אפשר פירוט על האימונים שלך בדדליפט? ביצעת רק סומו?
עשיתי קורטא תוכנית אחרונה.. וכן

תותח על דר! מה שכן עכשיו אתה כבר מחוייב לעבור למכון עם ציוד קצת יותר רציני כדי שתוכל לשים יותר משקל על המוט..

חח תודה אך לצערי אין משהו אחר..
בסדר עד הסינגל הבא נמצא מקום

• פותח/ת השרשור
זה מה שעשיתי , פעמים בשבוע בימים ראשון ורביעי

upload_2016-6-14_16-26-22.png

תודה על הפירוט
איזה הזוי שמנפח שהסתכם ב-195 אפשר למשוך 300... אבל אם זה עובד אז זה עובד 😛
יש אפשרות גם שתשים את האקסל של החודש עצימות? מעניין אותי לראות את המעבר החד הזה במשקלים חח
ואגב, ראית בסקוואט גם שיפור?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית