הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון טעמים

• פותח/ת השרשור Kapara
  • פורסם בתאריך

Kapara

משתמש מתחיל
71
0
נק' מוניטין:
3
71
0
אהלן, שאלה קטנה, כרגע אני לוקח Whey Protein Gold Standart Cookies & Cream קרם עוגיות אני חושב.
עכשיו, לא מת על זה, ואני מחפש טעמים אחרים, עדיף מתוקים, ראיתי שלBPI יש בטעם אבטיח, אבל אני לא מוצא אתר שאפשר לרכוש את הטעם הזה.

לא משנה מה, אני לא יכול לקנות מחנות בארץ, אני חייב להזמין מחו"ל, ורק קילו(אפשר לומר שאני מחביא את זה בארונית)

אני לא כזה מת על תות בננה, אוליי תות יהיה נחמד, לא ניסיתי, אבל על מה אתם ממליצים ?

אה, ועם ערכים טובים למסה נקייה, כאילו, אני מנסה להגיע למסה הכי נקייה שאני יכול.

• פותח/ת השרשור
כנראה שיש, אני לא מכיר. זה נשמע זוועה 😃

למה זוועה ?
לבנאדם כמוני שדופק חצי אבטיח ביום נראה לי שלא משנה כמה חזק יהיה התרכיז אבטיח זה לא ישנה

יש להם BCAA אבטיח לא חושב שיש חלבון אבטיח

מה זה BCAA וגלוטמין ? וקריאטין ? סתם שאלה

המילה מסועפות מתייחסת לכך שהן מבחינה כימית בתוך שרשרת, לא?
מה הכוונה אינן דורשות עיכול? הן פשוט נספגות במחזור הדם כמו שהן?
כן זה מתייחס למבנה המולקולרי שלהן אבל זה בין היתר מה מקנה להן את היכולת לא להתפרק בכבד ולעבור ישר למחזור הדם

אין לחברת Bpi חלבון בטעם אבטיח.
אני מזמין אותך לאחד הסניפים שלנו להגיע ולטעום מגוון רחב של אבקות חלבון.

יש איזו אבקה בטעם אבטיח ? איכותית שאפשר לקנות מחו"ל באיזה אתר ?
אסור לפרסם פה קישורים לאתרים מחו"ל, בקשר לטעמים-
אין לBPI טעם אבטיח יש להם PRE WORKOUT בטעם אבטיח אם על זה אתה מדבר (יש לי אותו זה טעים מאוד), אני אישית ניסיתי כמה טעמים של BPI כמו וינל קרמל\סומרס\בראוניז\חמאת בוטנים וכרגע אני עם דלי של גרנולה ואני מאוד מרוצה מהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית