ייעוץ קפאין לפני בחינה פיזית

osher4441

משתמש מתחיל
203
0
נק' מוניטין:
231
203
0
שלום.
יום שלישי הקרוב עומדת לפני בחינה פיזית בשחייה והצלה.(קורס מצילים)
כדי להבטיח ציון טוב חשבתי לשתות קפאין 10 דקות לפני הבחינה.
האם מומלץ?
אם כן מה עדיף? קפה שחור או XL למיניהם, ואיזה כמות מומלצת בערך.

3 כוסות קפה שחור חזק (כל כוס 2 כפיות גדושות ככה)
תתחיל משעה לפני האימון
חוץ מזה תשתה הרבה מים
אם אתה לא רגיל לקפה אפשר גם 2 כוסות

מחזק
ולא 10 דקות לפני, בטח שאם קפה אז הוא נספג יותר לאט אז עדיף בסביבות ה 45 דקות לפני. עדיף שיהיה על בטן ריקה (נגיד אחרי שעה וחצי צום ככה) כשלפני זה תאכל פחמימות טובות פסטה או לחם או משהו כזה (בלי או עם מינימום סוכר)

• פותח/ת השרשור
תודה, רק את הפחמימה אני לא יודע בדיוק מתי אני יוכל להכניס כי הבחינה ב 8:30 בבוקר, אבל אני כבר יסתדר.
בקשר לקפה, אני בכלל לא שותה קפה שחור, כך שהגוף שלי לא רגיל לקפאין.
אבל למה לא לצרוך סוכר? הרי זה אנרגיה?

מחזק
ולא 10 דקות לפני, בטח שאם קפה אז הוא נספג יותר לאט אז עדיף בסביבות ה 45 דקות לפני. עדיף שיהיה על בטן ריקה (נגיד אחרי שעה וחצי צום ככה) כשלפני זה תאכל פחמימות טובות פסטה או לחם או משהו כזה (בלי או עם מינימום סוכר)

איך פסטה ולחם הן פחמימות טובות? איך הן עם מינימום סוכר? ואיך בכלל אתה ממליץ לאכול פחמימות עם מינימום סוכר? פחמימות = סוכר.

כשמכניסים סוכר על בטן ריקה הסוכר ניספג במהירות בדם מה שגורם ללבלב לקבל אות ולהוציא אינסולין מצב זה יכול לגרום להיפוגליקמיה (סוכר נמוך בדם) על ידי כך שנוכל פחמימה מורכבת כגון פסטה שיבולת שועל או לחם הסוכר ניספג יותר לאט ונותן ללבלב לשלוט ברמות האינסולין בדם

ואן דאם צודק.
חוץ מזה coldfire אמנם אתה צודק, אבל אני די בטוח שבהתייחסות שלו אל "סוכר" הוא התייחס אל פחמימות פשוטות, ופשוט כתב את זה בצורה פחות "מכובדת" חח.

כשמכניסים סוכר על בטן ריקה הסוכר ניספג במהירות בדם מה שגורם ללבלב לקבל אות ולהוציא אינסולין מצב זה יכול לגרום להיפוגליקמיה (סוכר נמוך בדם) על ידי כך שנוכל פחמימה מורכבת כגון פסטה שיבולת שועל או לחם הסוכר ניספג יותר לאט ונותן ללבלב לשלוט ברמות האינסולין בדם
תוצר פירוק סופי של כל פחמימה הוא גלוקוז אחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית