הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע adidas adipower בארץ!

• פותח/ת השרשור karios
  • פורסם בתאריך

karios

משתמש מתחיל
114
30
נק' מוניטין:
32
114
30
צהריים טובים!
היום כשקמתי נתקלתי בפרסום בפייסבוק שאדידס ישראל התחילו למכור בכל החנויות שלהם את האדיפאור.
בשניה שקראתי את זה הלכתי לקניון ואכן הן במלאי!
בארץ המחיר מדף שלהן הוא 800 ש"ח אבל בגלל שיש לי הנחה שילמתי רק 560 ש"ח, שזה מחיר שלא ראיתי אפילו בחו"ל.

אז לכל חברי הפורום שלא סגורים על המידה- תוכלו לגשת לכל חנות אדידס שהיא ולמדוד.

גילוי נאות:
אין לי כל קשר שהוא לאדידס, אני מודע לביקוש שיש לנעל הזו בפורום וחשבתי שזה מידע שיכול לשמש פה המון חברה.
IMG_1325.JPG

כן שמעתי גם שהם מתחילים למכור את הנעליים הללו בארץ.
@.eliko b.e אם אני לא טועה דודי אמר לי שבקריון פותחים חנות, ויש כבר חנות אדידס בקניון הצפון אולי גם שם התחילו למכור.

תמיד הפליא אותי שרק בסאל ספורט מוכרים את הזוג הזה ובאדידס לא.

• פותח/ת השרשור
פרסום של אדידס אתה מתכוון? ראיתי שמישהו פירסם את זה בעמוד של קרוספיט ישראל

• פותח/ת השרשור
רציתי להוסיף ביקורת קלה אחרי אימון בכורה:

תשמעו, זו אופרה אחרת- האבולוציה של נעלי ההרמות שלי היא כזו: אולסטאר--ריבוק ליפטר 1---ריבוק ליפטר 2 פלוס---אדידס אדיפאור.
לדעתי אי אפשר באמת לשים את הריבוק והאדידס באותה קטגוריה של "נעלי הנפות"..
כמה שחשבתי שהריבוק "מדביקות" אותך לרצפה, התחושה עם האדידס פשוט רמה ושפה משלה..

תמיד הקפדתי על סקוואט ATG, ועם האדידס הגעתי לעומק חדש.
באימון היום עשיתי פאוז בק סקוואט (5 חזרות, 3 שניות בתחתית ועליה) עם בערך 130 קילו (המשקל היה כדי לחוש את הנעל, לאודווקא משקל עבודה) והיציבות בתחתית והעוצמה בעליה זה משהו אחר.

לאחר מכן עברתי לסנאצים במשקל בינוני (60) וגם פה, למרות כתף עייפה, האופרה הייתה אחרת.

בקיצור ידידיי, בהחלט המלצה חמה.

תשמעו, זו אופרה אחרת- האבולוציה של נעלי ההרמות שלי היא כזו: אולסטאר--ריבוק ליפטר 1---ריבוק ליפטר 2 פלוס---אדידס אדיפאור.
לדעתי אי אפשר באמת לשים את הריבוק והאדידס באותה קטגוריה של "נעלי הנפות"..
כמה שחשבתי שהריבוק "מדביקות" אותך לרצפה, התחושה עם האדידס פשוט רמה ושפה משלה..

באימון היום עשיתי פאוז בק סקוואט (5 חזרות, 3 שניות בתחתית ועליה) עם בערך 130 קילו (המשקל היה כדי לחוש את הנעל, לאודווקא משקל עבודה) והיציבות בתחתית והעוצמה בעליה זה משהו אחר.

לאחר מכן עברתי לסנאצים במשקל בינוני (60) וגם פה, למרות כתף עייפה, האופרה הייתה אחרת.

אתה יכול לנסוץ להשוות ביינה לבין האדידס פאוורליפט 2.0?

נסה לתאר את ההבדל
זה כמו ההבדל בין יונדאי לפולקסווגן.
הפאוורליפט מרגישה רכה ולא איכותית בהשוואה לאדי פאוור.
סוליה קשיחה יותר, שטח הסוליה גדול יותר, כל הגימור של הנעל ברמה אחרת.
לא פלא שהיא עולה כפול.

זה כמו ההבדל בין יונדאי לפולקסווגן.
הפאוורליפט מרגישה רכה ולא איכותית בהשוואה לאדי פאוור.
סוליה קשיחה יותר, שטח הסוליה גדול יותר, כל הגימור של הנעל ברמה אחרת.
לא פלא שהיא עולה כפול.
אין לי ספק שהיא איכותית יותר.. אבל אני מפחד לגלות שהתרומה הממשית שלה לאימון היא אפסית וזה לא יותר מהשפעה פסיכולוגית

אין לי ספק שהיא איכותית יותר.. אבל אני מפחד לגלות שהתרומה הממשית שלה לאימון היא אפסית וזה לא יותר מהשפעה פסיכולוגית
אני בספק אם הנעל שווה 5 קילו נוספים לסקווט. אבל כיף לי להתאמן איתה
אנשים מרימים עם אולסטאר משקלים שאני אפילו לא חולם עליהם.
אם אני צריך לבחור בין פאוורליפט ב 360 שקל לאדיפאוור ב 560, הייתי בוחר באדיפאוור כי אלה נעליים לכמה שנים

אני בספק אם הנעל שווה 5 קילו נוספים לסקווט. אבל כיף לי להתאמן איתה
אנשים מרימים עם אולסטאר משקלים שאני אפילו לא חולם עליהם.
אם אני צריך לבחור בין פאוורליפט ב 360 שקל לאדיפאוור ב 560, הייתי בוחר באדיפאוור כי אלה נעליים לכמה שנים
תודה על התגובה

יש לי את ה wei rui, עושות את העבודה,מתחילות להתקלף מבחוץ,אני ממש רוצה להתחדש אבל יש להן עוד זמן

בהינתן ATG מלכתחילה, כמה אפשר עוד לחדש מבחינת עומק? 😲

סתם לידע כללי, גם אני הייתי בתחושה שרק בארץ לא מוכרים נעלי משקולות בחנויות המותג.

יצא לי להיות בחנויות גדולות בלא מעט ארצות עם תרבות WL לא רעה בכלל, אבל היבואן הרשמי פשוט לא מתעסק עם זה, הכמויות לא מצדיקות את המלאי.

בדר"כ יש יבואן מקביל קטן יותר (סגנון סאל ספורט) שמוכר את הנעל ושאר נעלי משקולנים / ליפטרים בנוסף לשאר ציוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית