עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ספרי לי על זה, אימון שעבר לא היה לי מקום לעשות בנט אובר בגלל שאיזה אידיוט היה חייב לעשות פשיטת מרפקים עם מנוחות של 15-30 שניות בין סט לסט ואיזה 7 סטים.אני משלמת כמעט 300₪ בחודש כדי להתאמן עם squat rack אחד, ומיליון כוסיות. החיים ממש הוגנים.
ספרי לי על זה, אימון שעבר לא היה לי מקום לעשות בנט אובר בגלל שאיזה אידיוט היה חייב לעשות פשיטת מרפקים עם מנוחות של 15-30 שניות בין סט לסט ואיזה 7 סטים.
תגידו תודה ,אני הייתי מת להרשם למכון נורמאלי .
אצלי במכון לא משרים לעשות דדליפט או קלין ביגלל שזה יכול לפגוע באנשים אז המאמן איים אלי שאם אני ממשיך לעשות הוא מבטל לי את המנויי .
אותו דבר לגבי הסקוואט.
ובמכון השני שליד הבית שלי יש רק מוט אחד והוא לא אולימפי(שוקל 12 קילו),ואם קופצים ממש חזק נוגעים בתקרה
ועוד לוקחים איזה 220 שקל לחודש !!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחתגידו תודה ,אני הייתי מת להרשם למכון נורמאלי .
אצלי במכון לא משרים לעשות דדליפט או קלין ביגלל שזה יכול לפגוע באנשים אז המאמן איים אלי שאם אני ממשיך לעשות הוא מבטל לי את המנויי .
אותו דבר לגבי הסקוואט.
ובמכון השני שליד הבית שלי יש רק מוט אחד והוא לא אולימפי(שוקל 12 קילו),ואם קופצים ממש חזק נוגעים בתקרה
ועוד לוקחים איזה 220 שקל לחודש !!!!!