חדר כושר חלומי

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
Overhead%203.JPG

Squat%20Rack%202.JPG

http://www.humboldt.edu/~strength/album/slides/Overhead 3.html

מטורף תנסה לימצוא תמונות של tony gym בתאילנד שתי קומות ענקיות אולי אני ייסע להיתאמן שם שוב

נרשמתי למשהו דומה, רק עם אירובי, מגרש כדורסל, בריכה אולימפית, 8 מגרשי סקוואש וחדר ספינינג בגודל מגרש כדורגל

תלוי במסלול, הציעו לי 2 מסלולים
720$ ל-3 שנים (20$ לחודש)
או 75$ דמי הרשמה ו 30$ לחודש (זה מה שלקחתי, לא רציתי להתחייב ל 3 שנים, משלמים פעם בחודש ולא מתחייבים לכלום אפשר לעזוב או להקפיא מתי שרוצים לכמה זמן שרוצים)

אני משלמת כמעט 300₪ בחודש כדי להתאמן עם squat rack אחד, ומיליון כוסיות. החיים ממש הוגנים.

אני משלמת כמעט 300₪ בחודש כדי להתאמן עם squat rack אחד, ומיליון כוסיות. החיים ממש הוגנים.
ספרי לי על זה, אימון שעבר לא היה לי מקום לעשות בנט אובר בגלל שאיזה אידיוט היה חייב לעשות פשיטת מרפקים עם מנוחות של 15-30 שניות בין סט לסט ואיזה 7 סטים.

ספרי לי על זה, אימון שעבר לא היה לי מקום לעשות בנט אובר בגלל שאיזה אידיוט היה חייב לעשות פשיטת מרפקים עם מנוחות של 15-30 שניות בין סט לסט ואיזה 7 סטים.

הייתי שולח אותו לעשות תרגיל אחר.

ולא, אני לא צוחק.

תגידו תודה ,אני הייתי מת להרשם למכון נורמאלי .
אצלי במכון לא משרים לעשות דדליפט או קלין ביגלל שזה יכול לפגוע באנשים אז המאמן איים אלי שאם אני ממשיך לעשות הוא מבטל לי את המנויי .

אותו דבר לגבי הסקוואט.

ובמכון השני שליד הבית שלי יש רק מוט אחד והוא לא אולימפי(שוקל 12 קילו),ואם קופצים ממש חזק נוגעים בתקרה
ועוד לוקחים איזה 220 שקל לחודש !!!!!

אצלי במכון לא משרים לעשות דדליפט או קלין ביגלל שזה יכול לפגוע באנשים אז המאמן איים אלי שאם אני ממשיך לעשות הוא מבטל לי את המנויי .

אותו דבר לגבי הסקוואט.

ובמכון השני שליד הבית שלי יש רק מוט אחד והוא לא אולימפי(שוקל 12 קילו),ואם קופצים ממש חזק נוגעים בתקרה

באיזה מכון אתה מתאמן?????😳

אותו דבר לגבי הסקוואט.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחח אני לא מאמין 😆😆😆😆😆😆😆😆

יפ, שוב הוכח שהגויים האלה חארות...

ענק, מלא ברזלים, ולא רוצים לקחת כסף כמעט.

אוו הוו איזה כיף זה סולמות, במיוחד שכל פעם שאתה מפספס אתה צריך לרוץ ספרינט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית