הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה עם AB

Omereell

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
מישהו יכול לעזור לי להכין AB או למצוא לי אחת טובה ?
בן 16
שוקל 60
גובה 173
מתאמן 2 חודשים
בנץ' - 30
סקוואט - 50
דדליפט - 50

היי גבר..מבין את הבקשה שלך אבל בוא נדבר תכלס אף אחד לא יכין לך פה תכנית (אפילו נראה לי שזה אסור בחוקי הפורום).
תתחיל להתעניין,לקרוא -אם זה מאמרים או הצעות לתכניות שכתובות פה באשכולים בצבע אדום בפורום אימונים,ואם זה עשרות השאלות שעולות פה וחוזרות על עצמן לגבי ab..זה יסדר לך את הראש.....בכל מקרה אתה עדיין מתאמן מתחיל,לא ממליץ לך על ab אלא על ss קודם להתחזק בתרגילי הבסיס ורק אחרי שהבסיס שלך טוב לעבור לfbw ולאחר מכן אם תרגיש צורך גם ab.
כתבו פה כבר כמה וכמה פעמים על איך להכין לעצמך תכנית.
פיתוח גוף זה עניין של השקעה והתמדה ,להשיג מטרה אחרי מטרה.
קודם תהיה חזק,משם תתקדם.
בהצלחהה:s85:

• פותח/ת השרשור
היי גבר..מבין את הבקשה שלך אבל בוא נדבר תכלס אף אחד לא יכין לך פה תכנית (אפילו נראה לי שזה אסור בחוקי הפורום).
תתחיל להתעניין,לקרוא -אם זה מאמרים או הצעות לתכניות שכתובות פה באשכולים בצבע אדום בפורום אימונים,ואם זה עשרות השאלות שעולות פה וחוזרות על עצמן לגבי ab..זה יסדר לך את הראש.....בכל מקרה אתה עדיין מתאמן מתחיל,לא ממליץ לך על ab אלא על ss קודם להתחזק בתרגילי הבסיס ורק אחרי שהבסיס שלך טוב לעבור לfbw ולאחר מכן אם תרגיש צורך גם ab.
כתבו פה כבר כמה וכמה פעמים על איך להכין לעצמך תכנית.
פיתוח גוף זה עניין של השקעה והתמדה ,להשיג מטרה אחרי מטרה.
קודם תהיה חזק,משם תתקדם.
בהצלחהה:s85:
תודה רבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית