הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה אנשים יהיו מעוניינים בפורום מחקרים?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
אני יכול לפרסם כאן מחקרים על בסיס שבועי (להביא כל שבוע איזה 5-10 כותרות מעניינות עם האבסרקטים שלהם ואם מישהו ממש ירצה אני יכול להוציא את המלא), אני לא הולך לתרגם אותם מפעת חוסר זמן וחשק, השאלה כמה ירצו בפורום עם מחקרים לא מתורגמים (והאם יש פה מישהו שרוצה לקחת על עצמו תירגום של כאלו? מדובר על 5-10 שורות לכל מחקר).

זה נשמע אחלה, אני יכול לעזור בכיף עם התרגומים.
לגבי לעלות ישר את המאמר אני לא חושב שכדאי חבל על הזמן, מי שרוצה שיבקש ויש כמה אנשים בפורום שיש להם גישה למאמרים האלה אז אחד מהם כבר יעלה את זה

אני בעד זה שיהיה פורום מחקרים, את מה שבאמת מעניין אנשים לא יתעצלו לקרוא גם אם זה באנגלית.

כן בבקשה, ואם תמצא אפשר מחקר על חלב וספיגת ברזל שמעתי הרבה מיתוסים אבל אפילו מחקר אחד לא מצאתי.

יכול להיות באמת אחלה של דבר, ללא השקעה גדלה יחסית

בעד. פורום מחקרים יעזור גם לרכז הרבה שאלות שיש בתזונה \ אימונים יהיה הרבה יותר קל לחפש אותם בצורה הזאת.

בעד, בעיקר אם יש לך גישה למחקרים מלאים. מן הסתם זה לא יביא לשרשורי-ענק, אבל מדי פעם בטוח שיהיו שם דברים מעניינים.

פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק!!!!!!!

אם זה יקרה!!!!!

זה אדיר!!!!!!(שחלקם יהיוא מתורגמים!!!)

• פותח/ת השרשור
זרמנו, אז זרמנו, נפתח.

עריכה: טוב קצת התעייפתי, אבל הפורום קיבל קצת צבע 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית