הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שומן צמחי בחיטוב

talshaul

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
שלום אני כרגע בחיטוב דל פחמימה ורציתי לשאול כמה שומן מומלץ לצרוך ביום מטחינות חמאת בוטנים טבעית שמן זית וכאלה ??

תודה

זה תלוי בהרבה גורמים כמו משקל ובכמה הגירעון הקלורי ואני לא מכיר המלצה מסודרת (אם מישהו אחר שכותב כאן בדק את זה ומצא המלצות מסודרות אני אשמח), בעיקרון יש כמה חומצות שומן חיוניות שנמצאות במקורות מהצומח ושהגוף לא יכול לייצר לבד (אני חושב שרובן אם לא כולן בנויות כאומגה 6) ולכן בתפריט טוב צריך שתיהיה כמות מסויימת של שומן מהצומח. כף\כפית שמן זית למשל.

נערך לאחרונה:
בדרך כלל בתזונה דלת פחמימה, כמות השומן תופסת יותר נפח מאשר בתפריט חיטוב סטנדרטי עם כמות פחמימה גבוהה יותר. מרסית השומן שמגיע מהמזון בתפריט (לרוב בשר, דגים וביצים) אינו מספיק בכדי להגיע לכמות קלוריות הולמת (ועדיין להישאר בגרעון סביר). כאן נכנס, ביתר שאת, לתמונה צריכת שומן מן החי. כמו שברק צייו, לא ניתן לקבוע חד משמעית מהי הכמות שתזדקק כדי להשלים את הקלוריות, אך את מה שכן תצטרך להשלים, בחר להשתמש במקורות כמו שמן זית, טחינה גולמית, אבוקדו וכדומה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית