הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שלישי מסה (מספר שאלות)

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
Testosterone Enanthate 750mg/EW 1-12
Testosterone propionate 100mg/EOD 1-3
Boldenone 1200mg/EW 1-3
Boldenone 800mg/EW 4-10
Superdrol 30mg/ed 1-4

בזמן הסייקל:
HCG 500iu/wk
TUDCA 1.5g/day 1-4

PCT after 21days

Tamoxifen 40/40/20/20
Clomid 100/100/50/50

עכשיו כמה שאלות:
1. להתחיל עם הפרגניל מהשבוע השני או הראשון? ומתי לסיים (זריקה אחרונה??)

2. אני יודע שיש לי רגישות והפרולקטין שלי בשמיים במיוחד אחרי הסייקל ויש אפשרות שגם האסטרוגן (קצת נוזל מהפטמה אחרי הסייקל).
כדאי לקחת דוסטינקס בזמן הסייקל או אחריו? אם כן באיזה מינון?
אם יש רגישות לאסטרוגן ומרגיש כדאי לקחת ארמידקס (ומינון)?

3. אחרי מה שציינתי, יש צורך להוסיף פרווירון לסייקל? (אולי יעזור בהפחתה של ההמרה לאסטרוגן?)

4. ואם יש הערות לגבי הסייקל עצמו אשמח לשמוע (לדוגמא אם היציאה ל-PCT בזמן הנכון? אם כדאי למשוך את הסייקל 14 שבועות? אם לוותר על הפרופ?)

תודה

Testosterone Enanthate 750mg/EW 1-12
Testosterone propionate 100mg/EOD 1-3
Boldenone 1200mg/EW 1-3
Boldenone 800mg/EW 4-10
Superdrol 30mg/ed 1-4

בזמן הסייקל:
HCG 500iu/wk
TUDCA 1.5g/day 1-4

PCT after 21days

Tamoxifen 40/40/20/20
Clomid 100/100/50/50

עכשיו כמה שאלות:
1. להתחיל עם הפרגניל מהשבוע השני או הראשון? ומתי לסיים (זריקה אחרונה??)

2. אני יודע שיש לי רגישות והפרולקטין שלי בשמיים במיוחד אחרי הסייקל ויש אפשרות שגם האסטרוגן (קצת נוזל מהפטמה אחרי הסייקל).
כדאי לקחת דוסטינקס בזמן הסייקל או אחריו? אם כן באיזה מינון?
אם יש רגישות לאסטרוגן ומרגיש כדאי לקחת ארמידקס (ומינון)?

3. אחרי מה שציינתי, יש צורך להוסיף פרווירון לסייקל? (אולי יעזור בהפחתה של ההמרה לאסטרוגן?)

4. ואם יש הערות לגבי הסייקל עצמו אשמח לשמוע (לדוגמא אם היציאה ל-PCT בזמן הנכון? אם כדאי למשוך את הסייקל 14 שבועות? אם לוותר על הפרופ?)

תודה
1. התחל מהשבוע השני. עדיפות תהיה לפצל את ה-HCG ל-2 זריקות של 250iu.
2. במידה והרגישות תחזור בסייקל מסוג זה, תצטרך לשלב ארימידקס ולא דוסטינקס. מינון של 0.25mg כל 3.5 ימים יהיה סביר.
3. ניתן, אך לא חייב. מטרת הפרווירון היא נטו העלאת האנדרוגניות של הסייקל. הסייקל שלך מאוזן, ולכן לא מוצא סיבה ממשית לשלב פרווירון.
4. הסייקל בנוי טוב - נראה שלמדת לאורך הזמן. אני הייתי מוותר על שימוש בטסט פרופ, מאחר ואתה משתמש בסופרדרול ל-4 השבועות הראשונים. במצב כזה, אין צורך לבצע קיק נוסף עם טסט פרופ. אפשרות נוספת היא לבצע העמסת טסט אנטט, ובשבוע הראשון לצרוך כ-1.5g טסט אנטט. אני לא הייתי ממהר לקפוץ ולעשות זאת, אך האפשרות מונחת על השולחן לשיקולך. כך או כך, סופרדרול הוא אוראלי מאוד יעיל ואיכותי לצבירת מאסה וכוח. בשימוש נכון עימו, אתה תצבור מספיק הישגים עד שהטסט והבולד יגיעו לשיא בדם

• פותח/ת השרשור
1. התחל מהשבוע השני. עדיפות תהיה לפצל את ה-HCG ל-2 זריקות של 250iu.
2. במידה והרגישות תחזור בסייקל מסוג זה, תצטרך לשלב ארימידקס ולא דוסטינקס. מינון של 0.25mg כל 3.5 ימים יהיה סביר.
3. ניתן, אך לא חייב. מטרת הפרווירון היא נטו העלאת האנדרוגניות של הסייקל. הסייקל שלך מאוזן, ולכן לא מוצא סיבה ממשית לשלב פרווירון.
4. הסייקל בנוי טוב - נראה שלמדת לאורך הזמן. אני הייתי מוותר על שימוש בטסט פרופ, מאחר ואתה משתמש בסופרדרול ל-4 השבועות הראשונים. במצב כזה, אין צורך לבצע קיק נוסף עם טסט פרופ. אפשרות נוספת היא לבצע העמסת טסט אנטט, ובשבוע הראשון לצרוך כ-1.5g טסט אנטט. אני לא הייתי ממהר לקפוץ ולעשות זאת, אך האפשרות מונחת על השולחן לשיקולך. כך או כך, סופרדרול הוא אוראלי מאוד יעיל ואיכותי לצבירת מאסה וכוח. בשימוש נכון עימו, אתה תצבור מספיק הישגים עד שהטסט והבולד יגיעו לשיא בדם

1. תזכיר לי רק עד מתי עם הפרגניל?
2. דוסטינקס לא מיועד להורדת פרולקטין? (הפרולקטין שלי בשמיים אחרי הסייקל).

ועכשיו כמה שאלות "מפגרות" ברשותך
קמה קופסאות של כלומיד וטמוקסיפן אני צריך? (לא בטוח כמה כדורים בקופסא וכמה בכל כדור)
כמה כדורים יש בקופסה של ארמידקס?

1. עד שבוע לפני תחילת PCT
2. כן אבל אל תיקח סתם רק אם הפרולקטין יעלה במהלך הסייקל
3. כלומיד טבע בא בקופסא של 10. טמוקסי טבע בקופסא של 30. ארימידקס רפואי מבית מרקחת בישראל מגיע בקופסא של 28. דוסטי בקופסא של 8

העמסת טסט אנתת לקחת 1.5 גרם בשבוע הראשון - מה היתרון? גם ככה 750mg לשבוע זה די הרבה ולעומת סייקל בסיסי של 500mg החומר יהיה אצלו בכל שבוע גבוה ב-50% ממה שהיה מקבל ב-500mg

העמסת טסט אנתת לקחת 1.5 גרם בשבוע הראשון - מה היתרון? גם ככה 750mg לשבוע זה די הרבה ולעומת סייקל בסיסי של 500mg החומר יהיה אצלו בכל שבוע גבוה ב-50% ממה שהיה מקבל ב-500mg
נכון, אבל המטרה היא להגיע מהר יותר לרמת השיא במינון הטסט בסייקל הנוכחי, ולא להשוות אותו לסייקל אחר של 500mg לשבוע.

• פותח/ת השרשור
ברשותכם אני ישאיר את הנושא הזה לשאלות שלי ולא יפתח כל פעם אחד חדש.

כמה שאלות
יש לי אפשרות להשיג קבותרים זה מחליף את דוסטינקס (רוצה שיהיה בהישג יד לכל מקרה)?
הבנתי שבזמן השימוש ב Superdrol יש תופעות לוואי לא נעימות, יש לי כדורים בשם לוסק האם זה מהווה תחליף לאומפרזול?
יש תוספים נוטספים שאתם ממליצים לצרוך בעקבות השימוש בSuperdrol שיקלו על תופעות הלוואי?

ברשותכם אני ישאיר את הנושא הזה לשאלות שלי ולא יפתח כל פעם אחד חדש.

כמה שאלות
יש לי אפשרות להשיג קבותרים זה מחליף את דוסטינקס (רוצה שיהיה בהישג יד לכל מקרה)?
הבנתי שבזמן השימוש ב Superdrol יש תופעות לוואי לא נעימות, יש לי כדורים בשם לוסק האם זה מהווה תחליף לאומפרזול?
יש תוספים נוטספים שאתם ממליצים לצרוך בעקבות השימוש בSuperdrol שיקלו על תופעות הלוואי?
קבותרים זה דוסטינקס. דוסטינקס זה השם הגנרי של התרופה. קבותרים זה השם המסחרי (מסחרי כמו אקמול/דקסמול וכד').
לוסק זה אומפרזול. שוב, שם גנרי ושם מסחרי.

מבחינת סופרדרול, כל עוד אתה משתמש בTUDCA ובעת הצורך בלוסק, אין משהו ממשי שיכול לעזור. אוראלים חזקים עלולים לדלל את מאגרי הטאורין והמגנזיום בגוף, אז במקרה זה כדאי לתסף. 400mg מגנזיום ציטראט לפני השינה וכ-4-5 גרם טאורין במהלך היום. הדבר עשוי בהחלט להקל ואף למנוע מתחושת ה-Back Pump לקרות

• פותח/ת השרשור
מתכנן להתחיל רק בחודש הבא (מתארגן על כל מה שצריך)
לבנתיים עוד כמה שאלות:
1.מתי לדעתכם להכניס את את ה-Superdrol? בההתחלה באמצע בסוף?
2. איך לצרוך את ה-Superdrol? לחלק? הכל במכה? ומתי? ואיך לצרוך את ה-TUDCA?
3.השימוש בו הוא רק ל-4 שבועות האם את ההשפעה שלו מרגישים גם בהמשך? (מבחינת משקלי עבדוה וכל מה שהוא נותן).
לגבי ארמידקס יש באפשרותי לההשיג אבל לא בזול (חבילה של 28 כדורים), במידה ואצטרך להשתמש במהלך הסייקל באיזה מינון מדובר ולכמה זמן?

מתכנן להתחיל רק בחודש הבא (מתארגן על כל מה שצריך)
לבנתיים עוד כמה שאלות:
1.מתי לדעתכם להכניס את את ה-Superdrol? בההתחלה באמצע בסוף?
2. איך לצרוך את ה-Superdrol? לחלק? הכל במכה? ומתי? ואיך לצרוך את ה-TUDCA?
3.השימוש בו הוא רק ל-4 שבועות האם את ההשפעה שלו מרגישים גם בהמשך? (מבחינת משקלי עבדוה וכל מה שהוא נותן).
לגבי ארמידקס יש באפשרותי לההשיג אבל לא בזול (חבילה של 28 כדורים), במידה ואצטרך להשתמש במהלך הסייקל באיזה מינון מדובר ולכמה זמן?
1. לפי התכנון של הסייקל שלך, כדאי להכניס את הסופרדרול בהתחלה מ-2 סיבות עיקריות:
א) הוא יהווה "קיק" להתחלת הסייקל - וזאת עד שהטסט והבולד יגיעו לפיק מסויים. בזמן הזה, תוכל, בעזרת הסופרדרול, לצבור מאסה וכוח איכותיים. כאשר תפסיק להשתמש בו, הטסט והבולד יהיו בשיאם וימשיכו את מגמת האנאבוליות והאנדרוגיניות שהביא עימו הסופרדרול.
ב) לעיתים, ועל אף שימוש במקביל בTUDCA, אומפרזול ויתר התוספים שכתבתי עליהם, שימוש באוראלים, וככל שיהיו יותר עוצמתיים, מביא עימו ירידה בתיאבון. בהתחשב ומדובר בסייקל מאסה, אזי ככל והסייקל יתקדם על ציר הזמן, תצטרך לאכול כמות קלוריות גבוהה יותר. אם תשתמש בסופרדרול בסוף הסייקל, יכול להיות שהבר יקשה עלייך מבחינת התיאבון ועמידה בתפריט. במקרה זה, וכמו שכתבתי בסעיף 1, יהיה לנכון להשתמש בסופרדרול בתחילת הסייקל.
הערה: היתרון העיקרי שבשימוש באוראלי דווקא בסיום הסייקל, הוא הגדלת, או השבת, פוטנציאל הגדילה וההתחזקות, אשר נוטה לדעוך מעט לקראת סיום הסייקל. אין הדעיכה טוטאלית, אך מבחינת איכות צבירת המאסה וגודלה, ככל שהסייקל מתארך (ונשאר זהה, ללא הוספת או שינוי המרכיבים), אזי דעיכה מסויימת מתרחשת.

2. סופרדרול מגיע, לרוב, בכדורים של 10mg, ומינון אפקטיבי הוא 30mg ליום. זמן מחצית החיים של החומר הוא 9 שעות, לכם כדאי לחלק את צריכתו ע"ג 3 פעמים במהלך היום - בוקר, צהריים, לילה

3. השפעת הסופרדרול היא כמעט מיידית. רבים מדווחים עליה בכוח, אינטנסיביות, קשיחות, ואסקולריות וכדומה כבר לאחר מספר מועט של ימים (כבר בשבוע הראשון לשימוש). כמו שרשמתי לך בסעיף 1, לאחר תום השימוש בו אתה אמור להמשיך להתחזק ולצבור מאסה, הודות להגעת יתר החומרים לפיק. אל תטעה, סופרדרול זה לא טסט (לא משנה מה האסטר), והבוסט המהי והרציני שתקבל עימו יהיה תמיד גדול יותר מאשר טסט. אבל בסיס ההשואה בין שני החומרים אינו יכול להיות זהה, שכן זוהי הייחודיות שבסטרואידים אוראלים. לעומת זאת, שימוש בטסט מקנה צבירת מאסה שניתן לשמור עליה לאורך זמן (אם להשוות למשל בביצוע סייקל אוראלי סולו - משהו מאוד לא נכון לביצוע).

4. ארימידקס רפואי אכן בא בקופסא של 28 כדורים של 1mg. התרופה לא זולה, זה ידוע. לא ניתן, לפני שהתחלת בכלל את הסייקל ואפילו לא חווית תופעות לוואי הקשורות בעלייה חדה של אסטרוגן, לנבא האם תצטרך ארימידקס ובאיזה מינון. למרות זאת, תמיד טוב לשמור בהישג יד. באם יש לך מקור איכותי ואמין שיכול להשיג לך את החומר בהתראה של אותו היום, אזי אין צורך לקנות מראש. באם לאו, יהיה חכם להצטייד מראש, גם אם זה אומר שכלל לא תזדקק. עם זאת, לתרופה יש תאריך תפוגה בן כמה שנים, כך שבעתיד אולי תזדקק בין כה וכה.

• פותח/ת השרשור
לגבי ה-HCG משבוע 2-12 ?
או 2-14? ואז בשבוע 15 PCT?

כי אם 2-12 קופסא אחת של 5000IU תספיק נכון?
אם צריך יותר מ 10 שבועות צריך עוד קופסא (יש לי) אבל אין לי מספיק מים בקטריוסטטיים לערבוב (נשאר בדיוק 10ML)
אז אני אוכל בשבועיים האלה להזריק בלי מים בקטריוסטטיים ?

• פותח/ת השרשור
שבועות 2-14 לפרגניל
בכל מקרה תצטרך להשתמש במים בקטריוסטטיים בשני מחזורי השימוש

יכול להיות שיהיה לי קצת בעייתי להשיג עוד מים.
הפרנגיל שמגיע עם המים לכמה זמן מחזיק ? אולי אפשר בשועיים האלה כן להתשמש במים האלה? או להזריק פעם אחת (בשבוע ה-13) כמות גדולה יותר ואת השאר לזרוק.

יכול להיות שיהיה לי קצת בעייתי להשיג עוד מים.
הפרנגיל שמגיע עם המים לכמה זמן מחזיק ? אולי אפשר בשועיים האלה כן להתשמש במים האלה? או להזריק פעם אחת (בשבוע ה-13) כמות גדולה יותר ואת השאר לזרוק.
המים שמגיעים עם הפרגניל הם להזרקה מיידית והחומר לא ישמר הם
עדיפות שתתארגן על מים בקטריוסטטיים או שתזריק בשבוע האחרון 1000Iu

קבותרים זה דוסטינקס. דוסטינקס זה השם הגנרי של התרופה. קבותרים זה השם המסחרי (מסחרי כמו אקמול/דקסמול וכד').
לוסק זה אומפרזול. שוב, שם גנרי ושם מסחרי.

מבחינת סופרדרול, כל עוד אתה משתמש בTUDCA ובעת הצורך בלוסק, אין משהו ממשי שיכול לעזור. אוראלים חזקים עלולים לדלל את מאגרי הטאורין והמגנזיום בגוף, אז במקרה זה כדאי לתסף. 400mg מגנזיום ציטראט לפני השינה וכ-4-5 גרם טאורין במהלך היום. הדבר עשוי בהחלט להקל ואף למנוע מתחושת ה-Back Pump לקרות

אמנם לא הייתי פה המון זמן...
אני רואה שהתקדמת דניאל 😃

רק תיקון טעות קטנה - דוסטינקס זה המקור כביכול וקבותרים שמיוצר כאן בארץ ע"י תרימה הוא הגנרי.
כאשר מה שבתכל'ס מעניין זה החומר הפעיל שהוא הלוא קברגולין

ואם יורשה לי גם לזרוק הערה - אם הוא יודע שיש לו רגישות לעליה בפרולקטין שום מעכב ארומטאז או חוסם לא יעזור במסלול הזה.
הוא אכן יזדקק לקברגולין.

• פותח/ת השרשור
עוד מספר שאלות

1. לפצל את הנטילה של ה-TUDCA או אפשר הכל ביחד?
2. אותה שאלה לגבי הטאורין
3.מתי לקחת את האומפרזול?
4. אפשר לשאוב עם אותה המחט מספר פעמים?
5. תמיד אחרי הזריקות הראשונות בישבן/כתף יש כאבים של יום יומיים שלפעמים גם לא מאפשרים לי להתאמן
יש המלצה מה אפשר לעשות כדי להפחית את הכאב? (אני מדבר בעיקר על הזריקה/שתיים הראשונות בכל איזור).

עוד מספר שאלות

1. לפצל את הנטילה של ה-TUDCA או אפשר הכל ביחד?
2. אותה שאלה לגבי הטאורין
3.מתי לקחת את האומפרזול?
4. אפשר לשאוב עם אותה המחט מספר פעמים?
5. תמיד אחרי הזריקות הראשונות בישבן/כתף יש כאבים של יום יומיים שלפעמים גם לא מאפשרים לי להתאמן
יש המלצה מה אפשר לעשות כדי להפחית את הכאב? (אני מדבר בעיקר על הזריקה/שתיים הראשונות בכל איזור).
1. ניתן הכל ביחד
2. כנ"ל, למרות שאסייג ואומר שעדיף לקחת עם המזון לשם ספיגה טובה, לכן אפשר עם הארוחות - בכמה מהן או באחת מהן
3. באם התחלת בסופרדרול, ניתן כר מהיום הראשון, בכדי להבטיח את מניעת הצרבות והפעילות המרתית (מהמילה מיצי מרה) המואצת
4. לא כדאי כלל. סטריליות מופחתת במעשה זה עד כדי סיכון ממשי!
5. הגיוני, לאור חזרה לאחר זמן מה להזרקה באתר מסויים. העצבוב ברגליים ובכתף מאוד עדינים, לעומת, למשל, הישבן. באם ממש כואב ומפריע באימון, אפשר לשלב אופטלגין במינון של 500mg/tab כ-3 פעמים ביום, במרווחים שווים (לא חובה עם האוכל)

• פותח/ת השרשור
1. ניתן הכל ביחד
2. כנ"ל, למרות שאסייג ואומר שעדיף לקחת עם המזון לשם ספיגה טובה, לכן אפשר עם הארוחות - בכמה מהן או באחת מהן
3. באם התחלת בסופרדרול, ניתן כר מהיום הראשון, בכדי להבטיח את מניעת הצרבות והפעילות המרתית (מהמילה מיצי מרה) המואצת
4. לא כדאי כלל. סטריליות מופחתת במעשה זה עד כדי סיכון ממשי!
5. הגיוני, לאור חזרה לאחר זמן מה להזרקה באתר מסויים. העצבוב ברגליים ובכתף מאוד עדינים, לעומת, למשל, הישבן. באם ממש כואב ומפריע באימון, אפשר לשלב אופטלגין במינון של 500mg/tab כ-3 פעמים ביום, במרווחים שווים (לא חובה עם האוכל)

2. יש עדיפות ללפני אימון?
3. התכוונתי באיזה שלב של היום, או ספציפית אחרי ארוחה כלשהי.

תודה

• פותח/ת השרשור
1. אני בשבוע הראשון של הסייקל, הסופרדרול מתחיל קצת להשפיע באימונים, אך אחרי הכדור השלישי (שלוקח בערב-לילה) מרגיש את התחושות של הצרבת והכאבי בטן, בבוקר לוקח כדור אומפרזול וזה אכן עוזר, אפשר לשלב כדור נוסף?

2. קיבלתי LIV52, איך לצרוך?

3. אחרי הזריקה בכתף, מומלץ לחמם/לקרר את המקום? ביחד עם עיסוי? (כי תמיג אחרי הפעם הראשונה שם מרגיש כאבים מטורפים ליום-יומיים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית