הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך זה הגיוני ?

• פותח/ת השרשור 1tay
  • פורסם בתאריך

1tay

משתמש מתחיל
299
86
נק' מוניטין:
194
299
86
התחלתי חיטוב ב92 אחרי מסה ארוכה מאודדד ואפשר לקרוא לה מלוכלכת עכשיו עבר שבוע ואני במינוס קלורי של 300 ועכישו אני שוקל 88.8 .....
איבדתי מלא שריר ? כאילו עשיתי רק אירובי אחד בשבוע הזה והשלמתי את הקלוריות שלו גם כן ופשוט ירדתי 3 ק"ג ואני מפחד שאני מאבד שריר למרות שבחדר כושר לא ירד לי הכוח ואני כולה במינוס קלורי של 300 ...
מה אתם אומרים לעשות ?

הירידה הראשונית בחיטוב היא נוזלים בעיקר
בגלל כמות הפחמימה הנמוכה אז הגוף לא אוגר נוזלים אז זה די תקין לראות בהתחלה ירידה יחסית קיצונית של משקל
כי הרוב נוזלים אחרי שירדו רוב הנוזלים אז הגוף יתייצב ואתה תתחיל לראות ירידה של 300-700 גרם בשבוע בהתאם לגרעון

מאגרי סוכר סופחים מים. יש לך בכבד מאגרי גליקוגן (סוכר) שיכולים לספוח עד 2 קילו של מים, כשמתחילים דיאטה, הגליקוגן בכבד הוא הראשון שמתפרק ומשחרר את המים.

זאת הסיבה שיורדים בשבוע הראשון בין קילו לשניים. הם גם חוזרים תוך יום או יומיים כשאתה חוזר לאכול ניטרלי או חיובי.

זה בהחלט בסדר והסבירו לך מדוע הירידה בתחילת חיטוב היא, בערך מוחלט, גבוהה למול יתר הירידה בהמשך החיטוב. מה שחשוב הוא להמשיך בגרעון קלורי סביר כמו שעכשיו ולאמוד את איכות ההתקדמות בהמשך החיטוב.

• פותח/ת השרשור
זה בהחלט בסדר והסבירו לך מדוע הירידה בתחילת חיטוב היא, בערך מוחלט, גבוהה למול יתר הירידה בהמשך החיטוב. מה שחשוב הוא להמשיך בגרעון קלורי סביר כמו שעכשיו ולאמוד את איכות ההתקדמות בהמשך החיטוב.

מאגרי סוכר סופחים מים. יש לך בכבד מאגרי גליקוגן (סוכר) שיכולים לספוח עד 2 קילו של מים, כשמתחילים דיאטה, הגליקוגן בכבד הוא הראשון שמתפרק ומשחרר את המים.

זאת הסיבה שיורדים בשבוע הראשון בין קילו לשניים. הם גם חוזרים תוך יום או יומיים כשאתה חוזר לאכול ניטרלי או חיובי.
הירידה הראשונית בחיטוב היא נוזלים בעיקר
בגלל כמות הפחמימה הנמוכה אז הגוף לא אוגר נוזלים אז זה די תקין לראות בהתחלה ירידה יחסית קיצונית של משקל
כי הרוב נוזלים אחרי שירדו רוב הנוזלים אז הגוף יתייצב ואתה תתחיל לראות ירידה של 300-700 גרם בשבוע בהתאם לגרעון

תודה עזרתם

חוץ מזה שיש נטייה בהתחלה להיות מאוד קפדן עם התפריט ולכן בנוסף לנוזלים יש אקסטרה ירידה
כמו שכתבו לך, מה שחשוב זה השבועיים הקרובים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית