עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מבין גדול אבל יש לי כמה דברים לומר:
א.אל תעשה סקוואט בנעלי ספורט, תשיג נעליים שטוחות כמו אולסטאר או נעלי הרמת משקולות אם יש תקציב.
ב.אתה לא עושה את הדבר הראשון והחשוב ביותר בסקוואט וזה לנשום נכון. לפני כל חזרה אתה אמור לקחת נשימה עמוקה לבטן, לכווץ את הבטן ולהחזיק את הנשימה לכל אורך החזרה. כשאתה עושה את זה אתה יוצר לחץ תוך בטני שמוסיף לך כוח, עוזר לך להיות יציב ושומר על עמוד השדרה.
ג. בתחתית התנועה הגב התחתון שלך נכנס לפלקשין, כלומר מתעגל. לפי דעתי זה נובע משלושה דברים:1.נשימה לא נכונה, 2.אתה יורד יותר ממה שאתה יכול, 3.אתה לא פותח ברכיים לצדדים.
ד.העקבים שלך עולים. קשה לי לראות מהסרטון אבל העמידה שלך נכונה? כלומר עמידה ברוחב כתפיים וכפות רגליים פונות בזווית של 30 מעלות?
ה.אל תעצור בתחתית, נצל את הבאונס, כלומר נצל את האנרגיה שאגרת בזמן הירידה ועלה ישר למעלה.
ו.יפה שלמרות שאין לך כלוב אתה לא מתרץ ומנסה לעשות סקוואט אבל כשיש לך כלוב יש לך זמן לתפוס את המוט ולהתכווץ כמו שצריך. אני משער שאתה לא יכול לעשות את זה כשאתה מתחיל את הסקוואט ממצב כזה ולכן אתה מתחיל את הסקוואט מפוזיציה חלשה.
אני עכשיו מהפלאפון, בקרוב אני אוסיף לפה סרטונים שלפי דעתי מאוד יעזרו לך.
סקוואט
נשימה
בהצלחה!
מה קורסות אחי? באמת שאני לא מבין חחטכניקה על הפנים
הברכיים קורסות, הרגליים לא נמצאות בצורה קבועה על הרצפה, הגב מתעגל כמו כמו כדור בסוף התנועה, ולמטה נראה כאילו אתה הולך ליפול אחורה כל רגע
אתה צריך לעבור מחדש על כל התנועה מהבסיס
שמע.. מי שצילם את זה.. צריך להרוג אותו
אה חשבתי צריך לרדת עמוקאני אוסיף ואגיד גם שאתה יורד עמוק מדי וזה גורם לבאטווינק ופלייקשן בסוף התנועה. מספיק לשבור מקביל.
הן רועדות ולא עוקבות אחרי מסלול ישר, זה מה שזה אומרמה קורסות אחי? באמת שאני לא מבין חח
צריך לרדת עמוק, אבל עמוק עד כמה שהטכניקה שלך מאפשרת לך, במקרה שלך זה מקבילאה חשבתי צריך לרדת עמוק