הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיכון בפיצוץ שלפוחית השתן

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
היי
שאלה קצת מפגרת אבל בכל זאת אשאל...
באימונים אני שותה המון מים כדי לנפח את הבטן לקראת הסקוואט. לסט האחרון והכבד אני מגיע כאשר אני דיי מתאפק לא ללכת לשרותים.
האם יש איזשהו סיכון בפיצוץ של שלפוחית השתן כתוצאה מהלחץ התוך בטני?

זה מה שנקרא בשפה המקצועית "רעיון מפגר"
שלפוחית מלאה לא תיצור לך לחץ בטני יותר טוב, הרעיון הוא ליצור לחץ בעזרת קירות הבטן שהם השרירים, לא עם האיברים הפנימיים
אז לך לשירותים לפני אימון לפני שתעשה לעצמך נזק או שתשתין על עצמך בזמן סקוואט

זה מה שנקרא בשפה המקצועית "רעיון מפגר"
שלפוחית מלאה לא תיצור לך לחץ בטני יותר טוב, הרעיון הוא ליצור לחץ בעזרת קירות הבטן שהם השרירים, לא עם האיברים הפנימיים
אז לך לשירותים לפני אימון לפני שתעשה לעצמך נזק או שתשתין על עצמך בזמן סקוואט
חח תירגע הוא צוחק..

• פותח/ת השרשור
טוב ממש לא הבנתם למה התכוונתי, אני לא אמרתי ששלפוחית שתן מלאה יוצר יותר לחץ תוך בטני!!!
בסה"כ התכוונתי שאני שותה הרבה מים ואוכל טוב לפני אימון כדי שהבטן תהיה מלאה ובכך יהיה אפקט דמוי חגורה טוב יותר!!
והשאלה היא האם יש סיכון כלשהו כשמתאפקים קצת (לא באופן מוגזם) כדי שהנפח של הבטן של לא ירד, זה תקף גם לאימון עם חגורה כאשר לא רוצים לרדת חור.

לא אין סיכוי כדי שיהיה לך סיכון מסויים אתה כביכול צריך להתאפק יותר ממה שהגיוני אני מדבר איתך על שבועות וחודשים שלמים

טוב ממש לא הבנתם למה התכוונתי, אני לא אמרתי ששלפוחית שתן מלאה יוצר יותר לחץ תוך בטני!!!
בסה"כ התכוונתי שאני שותה הרבה מים ואוכל טוב לפני אימון כדי שהבטן תהיה מלאה ובכך יהיה אפקט דמוי חגורה טוב יותר!!
והשאלה היא האם יש סיכון כלשהו כשמתאפקים קצת (לא באופן מוגזם) כדי שהנפח של הבטן של לא ירד, זה תקף גם לאימון עם חגורה כאשר לא רוצים לרדת חור.
זה לא מה שיעזור לך ליצור לחץ תוך בטני טוב יותר
בסופו של דבר אתה לא רוצה להפעיל לחץ על האיברים הפנימיים גם מבחוץ, וגם מבפנים, כי אז הנקודות החלשות ביותר באיברים עלולים להיכנע ללחץ

שמע מבלי להכנס לדקויות. אתה מחפש יתרון במקומות הלא נכונים. תתרכז בתכנית טובה, שגרת אימונים אוכל ושינה, ואוכל טוב. עזוב אותך מכל השאר.

שלפוחית בריאה יכולה להכיל לרוב עד כחצי ליטר כמעט..
שבועות? בהצלחה 😃

יודע שזה בלתי אפשרי רציתי גם להוסיף את המשפט שהוא ישתין גם אם הוא ירצה או לא לפני שהוא יגיע למצב הזה
פשוט זה היה כדי לציין שכדי שיהיה לך דלקת או משהו בשלפוחית מלהחזיק שתן 10 דקות לא יקרה כלום
וצריך הרבה הרבה יותר זמן שהוא כמעט בלתי אפשרי גם בפועל כדי שיקרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית