הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בקניית ספר.

• פותח/ת השרשור OR17
  • פורסם בתאריך

OR17

משתמש פעיל
306
3
נק' מוניטין:
57
306
3
שלום לכול חברי הפורום הניכבדים,אני מעוניין ליקנות בקרוב ספר,אני כרגע עוד מעט מסיים תספר של קובי אזרע -(ספורטולוגיה.)

בגדול,אני לא יודע ליקרוא אנגלית ברמה גבוה,ולכן יהיה לי מאוד כשה להיתמודד ואפילו ליקרוא כמה מילים בודדות בספר באנגלית,מישו פה יכול להמליץ לי על ספר בעל תוכן מעניין ...

יש ספרים שרשומים באנגלית בעל תוכן דומה לזה של ריפטו של כול מיני ניתוחי תנועה והסברים מפורשים ?,אני שם לב שרוב הפורום תומך בספרים האלה,אבל לצערי אני ממש לא יודע ליקרוא אנגלית ברמה של ליקרוא ספר ולהבין אותו,תודה לעוזרים.

שלום לכול חברי הפורום הניכבדים,אני מעוניין ליקנות בקרוב ספר,אני כרגע עוד מעט מסיים תספר של קובי אזרע -(ספורטולוגיה.)

בגדול,אני לא יודע ליקרוא אנגלית ברמה גבוה,ולכן יהיה לי מאוד כשה להיתמודד ואפילו ליקרוא כמה מילים בודדות בספר באנגלית,מישו פה יכול להמליץ לי על ספר בעל תוכן מעניין ...

יש ספרים שרשומים באנגלית בעל תוכן דומה לזה של ריפטו של כול מיני ניתוחי תנועה והסברים מפורשים ?,אני שם לב שרוב הפורום תומך בספרים האלה,אבל לצערי אני ממש לא יודע ליקרוא אנגלית ברמה של ליקרוא ספר ולהבין אותו,תודה לעוזרים.

מילון , וספר ברמה נמוכה , קורן ממליץ על צמרמורת ...

מילון , וספר ברמה נמוכה , קורן ממליץ על צמרמורת ...
זה כמובן בעקבות הספר שהמלצת לי
6051.jpg

• פותח/ת השרשור
תגידו,זה מסובך להביא למישו לתרגם לי תספר?זה חתיכת עבודה נכון?...זה אפשרי?.

בדרך כלל משלמים על תרגום בין 20 -50 שקל לעמוד , אם אין בעיית זכויות יוצרים (שימוש שלך בלבד) , אולי שווה לא להיות עצלן וללמוד אנגלית , בסופו של דבר הצלחת לקרוא עברית .
אתה לא משלם למישהוא להקריא לך את הפורום ...

תלמד אנגלית
אין בעברית משהו שווה קריאה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית