הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כמות מקסימלית של חומר

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
מהי הכמות מקסימלית של חומר שאפשר להזריק בפעם אחת?
אני שואל זאת כי בחומרים בעלי אסטר ארוך אתם אומרים יותר נוח כי פחות זריקות,אולם אם למשל רוצים להזריק 700 אננטט ו800 בולדנון אז זה כבר 3 זריקות בשבוע לפחות

אני שואל זאת כי בחומרים בעלי אסטר ארוך אתם אומרים יותר נוח כי פחות זריקות,אולם אם למשל רוצים להזריק 700 אננטט ו800 בולדנון אז זה כבר 3 זריקות בשבוע לפחות
כמות החומר שניתן להזריק בפעם אחת תלויה בכמה גורמים:
1. איכות החומר - נגזרת של מידת הסטריליות, ממיסים וקריסטלים. יש חברות UG שמצטיינות יותר באיכות הזרקה נוחה, ויש שפחות
2. גודל האתר (השריר) אליו מוזרק החומר - ככל שהאתר גדול יותר, כך עולה הפוטנציאל להזרקת כמות גדולה יותר של חומר אליו. לישבן יהיה ניתן להזריק יותר חומר באופן נוח, מאשר לכתפיים.

אתה יכול לנסות ולהזריק כמות התחלתית מסויימת של חומר לאתר מסויים, ולראות מהי תגובת הגוף. באם הכל טוב ונמשך כך עד לזריקה הבאה, תוכל להגדיל את הכמות (בהנחה והכמות עדיין לא חורגת ממה שהגדרת לך בסייקל). נניח להזריק 3ml לישבן, ואם הכל נוח וטוב, אז בפעם הבאה 4ml וכן הלאה. יש מצבים בהם כלל החומרים לאותה הזריקה מוזרקים בפעם אחת באותו המזרן ולאותו האתר - אבל זה, שוב, תלוי גם רבות באיכות החומר.

נ.ב
באיזו חברה אתה עושה שימוש בסייקל הנוכחי?

• פותח/ת השרשור
20160619_200910.jpg
20160619_200910.jpg

מאיזה בחינה?...
צריך לקחת בחשבון את פרק הזמן לספיגה שהוא פונקציה הן של החומר הספציפי, הן אתר ההזרקה ולמעשה עוד מספר גורמים משפיעים (מסדר נמוך).
כמות הזרקה לשריר ספציפי תלויה בגודל השריר. השריר הגדול ביותר הוא בישבן. מכאן שנבחר בשריר הזה (בהינתן שכל שמעניין הוא לדחוף כמה שיותר).
רבים מה-BB, מחזיקים כמויות הזרקה הזויות ללא קושי בהזרקה התדירה משום שהם מערבבים אותה עם תערובת שמנים ייעודית, כמו סינטול למשל.
כנתון יבש לא הייתי ממליץ לעבור הזרקה של 3ml/eod לישבן (כמובן פחות מכך לשרירים אחרים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית