הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו מכיר תזונאי ספורט טוב באיזור צפון - מרכז?

doron_w

משתמש מתחיל
7
3
נק' מוניטין:
3
7
3
אם איזור המרכז אז רק במרחק הליכה מהרכבת.

חובה שיהיה לו תעודת תזונאי דיאטן מטעם משרד הבריאות (בלי זה אין החזר מחברת הביטוח על עלות המפגש).

כל התזונאים שמצאתי הם חסרי תעודה או שלא מתעסקים עם פיתוח גוף

אם איזור המרכז אז רק במרחק הליכה מהרכבת.

חובה שיהיה לו תעודת תזונאי דיאטן מטעם משרד הבריאות (בלי זה אין החזר מחברת הביטוח על עלות המפגש).

כל התזונאים שמצאתי הם חסרי תעודה או שלא מתעסקים עם פיתוח גוף
למה שתלך למישהו שיבנה בשבילך משהו שאתה יכול לבנות לבד?

• פותח/ת השרשור
למה שתלך למישהו שיבנה בשבילך משהו שאתה יכול לבנות לבד?
כשאני במעקב צמוד אני מתמיד יותר.
זה בערך על אותו קונספט כמו קבוצות הרזיה ששוקלים את כולם בפומבי וצריכים לתת דין וחשבון.

האם אני יכול לעשות לבד? כנראה שכן.
האם אני אגיע לתוצאות פחות טובות? בטוח כן.

מה שמדרבן אותי זה לעקוף את היעד שמציבים לי. זו גם הסיבה שאני בקבוצת ריצה ולא רץ לבד.
הקבוצה מדרבנת, איאפשר להבריז או לוותר.

כשאני במעקב צמוד אני מתמיד יותר.
זה בערך על אותו קונספט כמו קבוצות הרזיה ששוקלים את כולם בפומבי וצריכים לתת דין וחשבון.

האם אני יכול לעשות לבד? כנראה שכן.
האם אני אגיע לתוצאות פחות טובות? בטוח כן.

מה שמדרבן אותי זה לעקוף את היעד שמציבים לי. זו גם הסיבה שאני בקבוצת ריצה ולא רץ לבד.
הקבוצה מדרבנת, איאפשר להבריז או לוותר.
מה המטרה שלך?
עצה שלי תעשה את זה לבד גם תחסוך כסף וגם תחסוך זיוני שכל של אנשים שיגידו לך לאכול סלט כל היום......

• פותח/ת השרשור
מה המטרה שלך?
עצה שלי תעשה את זה לבד גם תחסוף כסף וגם תחסוך זיוני שכל של אנשים שיגידו לך לאכול סלט כל היום......

המטרה לבנות גוף.
לא כל אחד יכול לעשות את זה לבד.
אני הייתי מאוד שמן. כשעשיתי דיאטה לבד הורדתי קילו בחודש, כשהלכתי לתזונאי הורדתי הרבה יותר. לא בגלל שהוא גילה לי את אמריקה אלא בגלל המחויבות. הייתי חוזר אליו אבל הוא כבר לא גר בארץ

אני מכיר את עצמי, אני יודע מה החולשות שלי... מה שטוב בשבילך לא טוב בשבילי 😃
אני צריך את המסגרת ובמקרה שלי המסגרת הכי טובה זה פגישה של אחד על אחד.
תאמין לי, ניסיתי הכל.

המטרה לבנות גוף.
לא כל אחד יכול לעשות את זה לבד.
אני הייתי מאוד שמן. כשעשיתי דיאטה לבד הורדתי קילו בחודש, כשהלכתי לתזונאי הורדתי הרבה יותר. לא בגלל שהוא גילה לי את אמריקה אלא בגלל המחויבות. הייתי חוזר אליו אבל הוא כבר לא גר בארץ

אני מכיר את עצמי, אני יודע מה החולשות שלי... מה שטוב בשבילך לא טוב בשבילי 😃
אני צריך את המסגרת ובמקרה שלי המסגרת הכי טובה זה פגישה של אחד על אחד.
תאמין לי, ניסיתי הכל.
טוב יש את הקבוצה של חלי ממן...... אבל תשמע תכלס אם אתה רוצה לבנות גוף אז אישית ממליץ לך בחום לבדוק את הערכים שיתאימו לך ולבנות תפריט לבד. תאמין לי אני יודע עד כמה זה קשה אני הייתי בחיטוב וכן היו פעמים שנשברתי כי 90 גרם פחמימה ביום זה כלום והיו ימים שלא היה לי כוח להתאמן בכלל אבל בכל זאת עשיתי את זה, לבד בלי שום עזרה של תזונאית חוץ מאח שלי שהוא הבין יותר טוב בבילדינג אז הוא עזר לי טיפה אם הקטע של התפריט. הרי מה הקטע של החברות האלה? הם מחפשים אנשים עצלנים שאין להם כוח התמדה ועושים מהם יאמבה של בוכטות וכל זה בשביל לבנות להם פאקינג תפריט. ואגב אם אתה רוצה לפתח גוף תתחיל מזה שאתה עוזב ריצה ועובר למכון.

• פותח/ת השרשור
טוב יש את הקבוצה של חלי ממן...... אבל תשמע תכלס אם אתה רוצה לבנות גוף אז אישית ממליץ לך בחום לבדוק את הערכים שיתאימו לך ולבנות תפריט לבד. תאמין לי אני יודע עד כמה זה קשה אני הייתי בחיטוב וכן היו פעמים שנשברתי כי 90 גרם פחמימה ביום זה כלום אבל בכל זאת עשיתי את זה לבד בלי שום עזרה של תזונאית. הרי מה הקטע של החברות האלה? הם מחפשים אנשים עצלנים שאין להם כוח התמדה ועושים מהם יאמבה של בוכטות וכל זה בשביל לבנות להם פאקינג תפריט. ואגב אם אתה רוצה לפתח גוף תתחיל מזה שאתה עוזב ריצה ועובר למכון.

העולם לא שחור ולבן.
אתה יכול לומר גם שסדנאות הפסקת עישון מחפשים עצלנים. מה הבעיה תפסיק לעשן.
אתה יכול לומר גם שסדנאות לאלכוהוליסטים מחפשים עצלנים. מה הבעיה תפסיק לשתות.

הצלחת בלי תזונאי? כל הכבוד לך.
אני הצלחתי לימודי תואר בטכניון בלי שום שיעור פרטי, בלי לחזור על אף קורס ובלי טיפת רטלין. תסכים איתי שלא כל אחד יכול לעשות את זה? אז אני אמור לקרוא לכל אותם אנשים שלא יכולים עצלנים? כי לא היה להם תחת לשבת לבד? כי לא היה להם יכולת להתמודד מול הספר והמצגות בלי עזרה מאחרים?

אני נמצא במכון, אני מתאמן...
ואני רוצה וצריך עזרה אני לא מבין למה זה נתפס בעיניך כחולשה או כדבר שלילי.

הקושי שלך והקושי שלי הוא לא אותו קושי. כל אדם מתמודד אחרת עם דברים.
וגם אם אני לא באמת צריך, אבל אני רוצה... למה שאני לא אקבל את מה שאני רוצה? אני בטוח שאתה יכול לחשוב על דברים שעשית או שקנית שלא באמת היית צריך ויכלת לעשות לבד ובכל זאת היית "עצלן" והלכת לקנות.

העולם לא שחור ולבן.
אתה יכול לומר גם שסדנאות הפסקת עישון מחפשים עצלנים. מה הבעיה תפסיק לעשן.
אתה יכול לומר גם שסדנאות לאלכוהוליסטים מחפשים עצלנים. מה הבעיה תפסיק לשתות.

הצלחת בלי תזונאי? כל הכבוד לך.
אני הצלחתי לימודי תואר בטכניון בלי שום שיעור פרטי, בלי לחזור על אף קורס ובלי טיפת רטלין. תסכים איתי שלא כל אחד יכול לעשות את זה? אז אני אמור לקרוא לכל אותם אנשים שלא יכולים עצלנים? כי לא היה להם תחת לשבת לבד? כי לא היה להם יכולת להתמודד מול הספר והמצגות בלי עזרה מאחרים?

אני נמצא במכון, אני מתאמן...
ואני רוצה וצריך עזרה אני לא מבין למה זה נתפס בעיניך כחולשה או כדבר שלילי.

הקושי שלך והקושי שלי הוא לא אותו קושי. כל אדם מתמודד אחרת עם דברים.
וגם אם אני לא באמת צריך, אבל אני רוצה... למה שאני לא אקבל את מה שאני רוצה? אני בטוח שאתה יכול לחשוב על דברים שעשית או שקנית שלא באמת היית צריך ויכלת לעשות לבד ובכל זאת היית "עצלן" והלכת לקנות.
טוב אני לא יכול להגיד לך איך לחיות, בכל מקרה אמרתי לך יש את החברה של חלי ממן אם אתה רוצה להיות במסגרת של תזונאית אז ממליץ לך עליה אבל זה עובד על אותו עקרון של בניית תפריט עם ערך קלורי מסויים. אני לא בטוח שיביאו לך שם תפריט לבניית גוף( עלייה במסה) אבל תנסה בכל זאת יש לה סניף בקריות.

• פותח/ת השרשור
טוב אני לא יכול להגיד לך איך לחיות, בכל מקרה אמרתי לך יש את החברה של חלי ממן אם אתה רוצה להיות במסגרת של תזונאית אז ממליץ לך עליה אבל זה עובד על אותו עקרון של בניית תפריט עם ערך קלורי מסויים. אני לא בטוח שיביאו לך שם תפריט לבניית גוף( עלייה במסה) אבל תנסה בכל זאת יש לה סניף בקריות.

ולכן ביקשתי המלצה לתזונאי ספורט.
לא לתזונאי שעוסק רוב הזמן בנושאים אחרים.

מן הסתם כל מפגש עם תזונאי מסתכם בתפריט עם ערך קלורי מסוים. אף אחד לא מגלה את אמריקה מחדש.

תודה על הניסיון לעזור.

ולכן ביקשתי המלצה לתזונאי ספורט.
לא לתזונאי שעוסק רוב הזמן בנושאים אחרים.

מן הסתם כל מפגש עם תזונאי מסתכם בתפריט עם ערך קלורי מסוים. אף אחד לא מגלה את אמריקה מחדש.

תודה על הניסיון לעזור.
חכה תפנה אליו בפייס:Facebook
יש לו חברה של תוספי מזון שנקראת HERBALIFE אז הוא יוכל לעזור לך.
הוא מורה שלי לאלקטרוניקה בבית הספר ואני זוכר שהוא אמר לי משהו עלזה שהוא יכול לעזור עם בניית תפריטים ופיתוח גוף......

Back
למעלה תחתית