עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הם לא. (לא הסטנד בתמונה הראשונה ולא בתמונה השנייה) יהיו קדוחים לרצפה, זה לבית.עם הם מחוברים (קדוחים) לריצפה הייתי אומר שאין הבדל
זה נראה בהרבה פחות יציב תשמע זה הבריאות שלך לך תדע מתי זה יציל אותך לדעתי שווה להשקיע על זה קצת יותר כסף אני אישית הייתי קונה כבר כלוב וזהולא הם לא. (לא הסטנד בתמונה הראשונה ולא בתמונה השנייה) יהיו קדוחים לרצפה, זה לבית.
אני פשוט מתלבט מה לקנות יד שנייה כי הסטנד שבתמונה השנייה קשה למצוא במחיר נורמלי, ויש לי אפשרות להביא את הזה בתמונה הראשונה אז אני שואל אם זה לא אמור להיות בעייתי מבחינת תזוזה ויציבות.
לא תהיה בעיה של יציבות אם הוא קונה סטנד שיש לו אופציה לשים עליו צלחות ואז הוא מעמיס את זה בצלחות וזה לא יזוז.זה נראה בהרבה פחות יציב תשמע זה הבריאות שלך לך תדע מתי זה יציל אותך לדעתי שווה להשקיע על זה קצת יותר כסף אני אישית הייתי קונה כבר כלוב וזהו
היחידה הבודדת הכוונה לתמונה השנייה?יצא לי להשתמש בשתי הדוגמאות. ממליץ באופן כללי להמנע משתיהן, אבל אם אין לך אפשרות - קח את היחידה הבודדת. להוציא / להחזיר מוט במשקל סביר בלואו בר זה זוועה בשתי הדוגמאות. היי באר זה אפשרי ומשקולנים משתמשים לא מעט.
כלוב עולה משמעותית הרבה יותר ותופס גם יותר מקום, אני צריך משהו קומפקטי.זה נראה בהרבה פחות יציב תשמע זה הבריאות שלך לך תדע מתי זה יציל אותך לדעתי שווה להשקיע על זה קצת יותר כסף אני אישית הייתי קונה כבר כלוב וזהו