הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לסטנד למוט אולימפי לסקוואט וכו'

• פותח/ת השרשור Arbuz
  • פורסם בתאריך

Arbuz

משתמש מתחיל
95
9
נק' מוניטין:
9
95
9
זה בעייתי אם אני יקנה וישתמש בסטנד שמורכב משני עמודים שלא מחוברים אחד לשני כמו זה:

887372A1756.jpg

לעומת סטנד ששתי העמודים מחוברים כמו זה?
img.aspx

התמונות להמחשה.

• פותח/ת השרשור
עם הם מחוברים (קדוחים) לריצפה הייתי אומר שאין הבדל
לא הם לא. (לא הסטנד בתמונה הראשונה ולא בתמונה השנייה) יהיו קדוחים לרצפה, זה לבית.

אני פשוט מתלבט מה לקנות יד שנייה כי הסטנד שבתמונה השנייה קשה למצוא במחיר נורמלי, ויש לי אפשרות להביא את הזה בתמונה הראשונה אז אני שואל אם זה לא אמור להיות בעייתי מבחינת תזוזה ויציבות.

לא הם לא. (לא הסטנד בתמונה הראשונה ולא בתמונה השנייה) יהיו קדוחים לרצפה, זה לבית.

אני פשוט מתלבט מה לקנות יד שנייה כי הסטנד שבתמונה השנייה קשה למצוא במחיר נורמלי, ויש לי אפשרות להביא את הזה בתמונה הראשונה אז אני שואל אם זה לא אמור להיות בעייתי מבחינת תזוזה ויציבות.
זה נראה בהרבה פחות יציב תשמע זה הבריאות שלך לך תדע מתי זה יציל אותך לדעתי שווה להשקיע על זה קצת יותר כסף אני אישית הייתי קונה כבר כלוב וזהו

יצא לי להשתמש בשתי הדוגמאות. ממליץ באופן כללי להמנע משתיהן, אבל אם אין לך אפשרות - קח את היחידה הבודדת. להוציא / להחזיר מוט במשקל סביר בלואו בר זה זוועה בשתי הדוגמאות. היי באר זה אפשרי ומשקולנים משתמשים לא מעט.

זה נראה בהרבה פחות יציב תשמע זה הבריאות שלך לך תדע מתי זה יציל אותך לדעתי שווה להשקיע על זה קצת יותר כסף אני אישית הייתי קונה כבר כלוב וזהו
לא תהיה בעיה של יציבות אם הוא קונה סטנד שיש לו אופציה לשים עליו צלחות ואז הוא מעמיס את זה בצלחות וזה לא יזוז.

• פותח/ת השרשור
יצא לי להשתמש בשתי הדוגמאות. ממליץ באופן כללי להמנע משתיהן, אבל אם אין לך אפשרות - קח את היחידה הבודדת. להוציא / להחזיר מוט במשקל סביר בלואו בר זה זוועה בשתי הדוגמאות. היי באר זה אפשרי ומשקולנים משתמשים לא מעט.
היחידה הבודדת הכוונה לתמונה השנייה?
אני עושה היי באר בינתיים, ובכל מקרה הסטנד שאני יביא יתכוונן לכמה גבהים ואני יחזיר את המוט לסטנד לאט ובזהירות, מאמין שיהיה בסדר.
אין לי מקום לכלוב, אז אני מחפש משהו קומפקטי במחיר סביר. הסטנד בתמונה השנייה קשה למצוא ביד שנייה במחיר שהוא סביר (לדעתי) אז אני נוטה לבחור בסטנד שבתמונה הראשונה.

כלוב עולה משמעותית הרבה יותר ותופס גם יותר מקום, אני צריך משהו קומפקטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית