הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה עדיף לעשות הליכון או אליפטיקל בחיטוב

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
אני עושה TEXAS בחיטוב. הולך דיי טוב. רוצה להוסיף פעם אחת בשבוע באימון התאוששות אירובי כלשהוא. זה יוצא בערך 15-20 דקות שאני יעשה את זה.

השאלה מה הכי פחות מעמיס על שרירי הרגליים מי בין 2 התרגילים האלו ?

כ

זה לא משנה, מה שמשנה זה באיזו עצימות אתה עובד, אתה יכול לעשות אימון פרטלק על ההליכון ולרצוח את הרגליים, ואתה יכול לעשות אליפטי בעצימות גבוהה וגם לגמור את הרגליים.

פשוט עבוד קל יחסית.

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה, מה שמשנה זה באיזו עצימות אתה עובד, אתה יכול לעשות אימון פרטלק על ההליכון ולרצוח את הרגליים, ואתה יכול לעשות אליפטי בעצימות גבוהה וגם לגמור את הרגליים.

פשוט עבוד קל יחסית.
אז אתה אומר שאין תאכלס הבדל במאמץ בין הליכון לאלפטי ? חשבתי שבאליפטי יש פחות מאמץ על הקוואדס. זה מה שאני מחפש, תרגיל אם כמה שפחות מאמץ על הקוואדס

אז אתה אומר שאין תאכלס הבדל במאמץ בין הליכון לאלפטי ? חשבתי שבאליפטי יש פחות מאמץ על הקוואדס. זה מה שאני מחפש, תרגיל אם כמה שפחות מאמץ על הקוואדס
דווקא האליפטי מערב יותר את הקאוודס, ההליכון מערב יותר את כופפי הירך (יליופסואס והראש הארוך של הקאוודס)

• פותח/ת השרשור
דווקא האליפטי מערב יותר את הקאוודס, ההליכון מערב יותר את כופפי הירך (יליופסואס והראש הארוך של הקאוודס)
סבבה תודה. מה הייתה מגדיר אז בתור ריצה קלה על ההילכון ? מהירות 10 ככה ? או שתאכלס כל עוד זה מרגיש לי קל אז זה סבבה ?

כשהעבודה היא בעצימות נמוכה, אין שום בעיה "לעבוד על הקוואדס". זרימת דם מואצת יכולה אפילו לעזור להתאוששות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית