עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אתה אומר שאין תאכלס הבדל במאמץ בין הליכון לאלפטי ? חשבתי שבאליפטי יש פחות מאמץ על הקוואדס. זה מה שאני מחפש, תרגיל אם כמה שפחות מאמץ על הקוואדסזה לא משנה, מה שמשנה זה באיזו עצימות אתה עובד, אתה יכול לעשות אימון פרטלק על ההליכון ולרצוח את הרגליים, ואתה יכול לעשות אליפטי בעצימות גבוהה וגם לגמור את הרגליים.
פשוט עבוד קל יחסית.
דווקא האליפטי מערב יותר את הקאוודס, ההליכון מערב יותר את כופפי הירך (יליופסואס והראש הארוך של הקאוודס)אז אתה אומר שאין תאכלס הבדל במאמץ בין הליכון לאלפטי ? חשבתי שבאליפטי יש פחות מאמץ על הקוואדס. זה מה שאני מחפש, תרגיל אם כמה שפחות מאמץ על הקוואדס
סבבה תודה. מה הייתה מגדיר אז בתור ריצה קלה על ההילכון ? מהירות 10 ככה ? או שתאכלס כל עוד זה מרגיש לי קל אז זה סבבה ?דווקא האליפטי מערב יותר את הקאוודס, ההליכון מערב יותר את כופפי הירך (יליופסואס והראש הארוך של הקאוודס)
זה אינדוודואלי, לך על ניסוי וטעיהסבבה תודה. מה הייתה מגדיר אז בתור ריצה קלה על ההילכון ? מהירות 10 ככה ? או שתאכלס כל עוד זה מרגיש לי קל אז זה סבבה ?
סבבה תודה. אבל תאכלס ביאסתה אותי. צריך להביא עוד זוג נעליים לריצה :(זה אינדוודואלי, לך על ניסוי וטעיה
10 זה מהר. תתחיל ממהירות 8 ותראה שאתה מסיים לא מזיעסבבה תודה. מה הייתה מגדיר אז בתור ריצה קלה על ההילכון ? מהירות 10 ככה ? או שתאכלס כל עוד זה מרגיש לי קל אז זה סבבה ?
כשהעבודה היא בעצימות נמוכה, אין שום בעיה "לעבוד על הקוואדס". זרימת דם מואצת יכולה אפילו לעזור להתאוששותאז אתה אומר שאין תאכלס הבדל במאמץ בין הליכון לאלפטי ? חשבתי שבאליפטי יש פחות מאמץ על הקוואדס. זה מה שאני מחפש, תרגיל אם כמה שפחות מאמץ על הקוואדס