הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים באמצע החזה

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
שלום חברים!
לפני כחודשיים הייתי חולה איזה ארבעים מעלות חום שבועיים [איזה חיידק בלאגנים....] ואחרי שהבראתי עשיתי לחיצת חזה[לא עם משקל מטורף, אולי איזה 40%] אבל אחרי שסיימתי את שלושת הסטים שלי הרגשתי לחץ מטורף בין הפקטורליס שלי בדיוק באמצע, ממש לחץ גם על הנשימה. הפסקתי את האימון.
אחרי זה קראו לי חודש מילואים ולא התאמנתי בכלל ועברו הכאבים לגמרי, עכשיו חזרתי ועשיתי אימונים בשבועיים האחרונים....משקלי חימום כאלה[20% בערך] ולהיכנס לאט לאט והיה טוב...היום תקדמתי טיפה במשקלים[עדיין רחוק ממשקלי עבודה] והכאב מרגיש כאילו הוא חוזר..[מרגיש כאב יותר כשאני מכניס אוויר או שוכב על הבטן בזמן מנוחה, בזמן מאמץ מרגיש גם בלחיצה]
לא יודע מה לעשות...כל הזמן הזה גם לקחתי אנטי דלקתיים פעמיים ביום והדבר הזה פשוט לא עוזב אותיייי 😭
אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי מה אני יכול לעשות כדי שהעיף את הכאבים ממני.
תודה רבה מראש 😁
נ.ב: שום מתיחה לא עוזרת לזה גם.

יש לך אפשרות ללכת לרופא לבדיקות.

דבר נוסף שהיה לי שאחרי תאונה שעברתי לא יכלתי לעשות אפילו מוט ריק. ברגע שהצלחתי לעשות אותו. התחלתי להתקדם כל אימון טיפה במשקל. כרגע אני עדיין לא חזרתי אליהם אבל לפחות לא עושה כבר מוט ריק.

עצה שלי ללכת לרופא ובמקביל לנסות לעשות משקל לחזרות של 10 בערך אם משקל שלא כואב לך או שטיפה טיפה אתה מרגיש לא בנוח

• פותח/ת השרשור
יש לך אפשרות ללכת לרופא לבדיקות.

דבר נוסף שהיה לי שאחרי תאונה שעברתי לא יכלתי לעשות אפילו מוט ריק. ברגע שהצלחתי לעשות אותו. התחלתי להתקדם כל אימון טיפה במשקל. כרגע אני עדיין לא חזרתי אליהם אבל לפחות לא עושה כבר מוט ריק.

עצה שלי ללכת לרופא ובמקביל לנסות לעשות משקל לחזרות של 10 בערך אם משקל שלא כואב לך או שטיפה טיפה אתה מרגיש לא בנוח
מניסיון שלי עם הרופאים שהייתי אצלם כל מה שהם אומרים זה לך לפיסיוטרפיה ואל תרים משקולות....[היה לי משהו בקוואד פעם מכדורסל וזה כל מה שאמרו לי...]
את המשקל הקל אני יכול לנסות אבל זה מרגיש כאילו אני לא מתקדם ופשוט באיזה עומס מסויים נתקע שזה מבאס.
לא אמרתי אבל את הכאבים אני כמעטטט ולא מרגיש בשיפוע חיובי משום מה. [כנראה משהו בסטרנל האד]-[אפילו שגם בחיובי הוא עובד אבל אולי זה מוריד ממנו קצת מהלחץ]

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית