הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יודע מה להוריד בתפריט חיטוב עזרה!

• פותח/ת השרשור sukre
  • פורסם בתאריך

sukre

מושעה
103
11
נק' מוניטין:
14
103
11
כבר חצי שנה שאני אוכל את אותו דבר, משקיע ומתאמן 3 פעמים בשבוע וטוחן את הכסף של ההורים לקנות מוצרים בסופר שמכילים הרבה חלבון.
משום מה לא היה לי זמן לבנות ולהסתכל על זה עד עכשיו ורק הנחתי שצריך לאכול הרבה חלבון ומעט פחמימה וכמות שומן הגיונית.
ואז כשבניתי את התפריט יצא לי שאני אוכל ללא גרעון בכלל ככה שאני לא מעלה משקל במכון ואפילו לא גדל!

אבל הבעיה שאני לא יודע מה להוריד ממנו לחיטוב כי הוא נראה כל כך טוב!

משקל: 68

גובה: 163

א.ש: 15

BMR: 2100

גרעון קלורי: 704

BMR אחרי גרעון : 1396

5wJgBdy.png

ערכים:
קלוריות: 2464

גרם חלבון: 229

גרם שומן: 118

גרם פחמימה: 120

אשמח לעזרה!!

תחליף טונה משמן לטונה במים
תעיף תמיונז אתה בחיטוב
אם כבר אתה אוכל לחם שיהיה מחיטה מלאה שיפון
תחליף תקורנפלקס וחלב שלך לארוחה עם פחמימה מורכבת כמו דייסת שיבולת שועל או אורז עם חלבון כלשהו.
תאכל בצורה מסודרת כל 3-4 שעות , תשתה המון מים, תעבוד בגרעון קלורי לא יותר מדי גבוה , תוסיף אירובי .. כדאי שתעבור על מאמרים

• פותח/ת השרשור
תחליף טונה משמן לטונה במים
תעיף תמיונז אתה בחיטוב
אם כבר אתה אוכל לחם שיהיה מחיטה מלאה שיפון
תחליף תקורנפלקס וחלב שלך לארוחה עם פחמימה מורכבת כמו דייסת שיבולת שועל או אורז עם חלבון כלשהו.
תאכל בצורה מסודרת כל 3-4 שעות , תשתה המון מים, תעבוד בגרעון קלורי לא יותר מדי גבוה , תוסיף אירובי .. כדאי שתעבור על מאמרים

אחלה הבנתי תודה!
אבל חוץ מהטונה והמיונז שאתה צודק
הלחם הולנדי הוא מלא, והפייבר 1 של הערב הוא מלא ומכיל 47 גרם סיבים תזונתיים ל100 גרם שזה המון וגם רק 60 קלוריות למנה!
אני אוכל בצהריים את השיבולת שועל אז לאכול גם בערב?

אחלה הבנתי תודה!
אבל חוץ מהטונה והמיונז שאתה צודק
הלחם הולנדי הוא מלא, והפייבר 1 של הערב הוא מלא ומכיל 47 גרם סיבים תזונתיים ל100 גרם שזה המון וגם רק 60 קלוריות למנה!
אני אוכל בצהריים את השיבולת שועל אז לאכול גם בערב?
שמע לחם בחיטוב זה לא משהו שהייתי ממליץ כי בכל זאת זה לחם תחליף את זה באורז , אותו דבר לגבי הדגנים שלך תחליף בשיבולת שועל ואולי זה רק אני אבל בחיטוב אני משתדל שלא לגעת במוצרי חלב ואם כן כמה שפחות.

שמע לחם בחיטוב זה לא משהו שהייתי ממליץ כי בכל זאת זה לחם תחליף את זה באורז
מה זה משנה ? , עדיף שיאכל 2 פרוסות לחם קל (80 קלוריות) מאשר 100 גרם אורז (120 קלוריות).
לחם או אורז זה לא משנה, בסופו של דבר סופרים קלוריות למאזן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית