הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע המלצה לסייקל של עלייה במסה - דרגה: מתחילים/בינוני

soson223

משתמש מתחיל
90
18
נק' מוניטין:
35
90
18
סייקל מסה - דרגה בינונית
  • TRENBOLONE 100 מינון 1מ"ג כל 2-3 ימים (פעולה לטווח קצר).​
  • TESTOSTERONE ENANTHATE 250 מינון 1 מ"ג פעמיים בשבוע (החומר מתחיל להשפיע תוך שבועיים)​
  • D-BOL מינון 20-40 מ"ג ליום​
  • LIV52 הגנה לכבד 100מ"ג ביום.​
  • NOLVADEX - מינון 10 מ"ג ביום. אני אישית ממליץ לקחת החל מהשבוע הרביעי ל תחילת הסייקל ועד 30 יום אחרי הסייקל.​
  • HCG (להחזרת ייצור עצמי של טסטוסטרון)- מינון 400IU לשבוע החל מסיום הסייקל, למשך 5 שבועות.​
משך הסייקל חודשיים
זה אחד הסייקלים הטובים שיש, לדרגה - מתחילים בינוני.
לאחר הסייקל יש לתת לגוף חודשיים מנוחה מכל סוג של סטרואיד

SOSON

יש לי כמה תיקונים.

1. דיאנבול, הייתי הולך על 40 מ"ג ולא פחות, בסייקל האחרון לקחתי פעם ראשונה ישר 40 מ"ג ללא שום בעיה.
2. נולבדקס, אני לא מבין מדוע לקחת נולבדקס במהלך הסייקל?, יש לך רגישות לג'ינו? דווקא נולבדקס ייפגע לך בתוצאות של הסייקל. בשביל זה יש PCT, יש לי בעיה עם ג'ינו? תיקח ארימידקס או ארומסין.
3. HCG, לא טוב, קראת מה שרשמתי על ה HCG במאמר למתחילים, איך לוקחים אותו, גם המינון של הHCG שלך מאוד נמוך, לסייקל כמו שלך הייתי לוקח 1000IU לשבוע, אתה לוקח גרם טסט זה לא צחוק.
4. עוד טעות לגבי הטסט, טסט נכנס לפעולה ממש רק אחרי 4 שבועות בערך, מרגע הזריקה, האסטר אננתת משחרר את החומר אך במינונים קטנים ולא שווים, מה תדירות הזריקות שלך של הטסט?
5. אין דבר כזה זמן מנוחה של חודשיים, זמן OFF=זמן ON, ז"א אם היית בסייקל 3 חודשים(לא כולל ה PCT), אז אתה גם צריך לנוח לפחות 3 חודשים כדי לתת לגוף זמן לייצר רמות טסט טבעיות, גם יש לתת מנוחה לכבד עקב האוראלים שאתה לוקח, כמו הדיאנבול והנולבדקס.

• פותח/ת השרשור
הי משין-הד,

1. אתה לקחת 40 מ"ג דיאנאבול,
אבל אני בטוח שזה לא הסייקל הראשון שלך. הגוף שלך בטח כבר התרגל לחומרים אנאבוליים.
אני ממליץ לקחת סטרואידים בהדרגה, כל אחד צריך להקשיב לגוף שלו, ולא להתלהב יותר מידי.
בכל זאת D-BOL הוא חומר מאוד חזק, ויש אנשים שמגיבים אליו רע.
אל תיקח על עצמך את האחריות להמליץ ישר על 40 מ"ג.
2. לגבי HCG, אני קראתי שאתה ממליץ להזריק רק שבועיים לאחר הסייקל.
אבל יש גם שיטות אחרות מקובלות.
בשיטה שאני ממליץ (ועוד כמה באדי בילדרים), אתה לוקח HCG ,תוך כדי הסייקל,
ואז הביצים ממשיכים לייצר טסטוסטרון כל הזמן. אתה לא מרגיש שינויים הורמונליים בגוף,
וזה יתרון אדיר, לכן 400IU בשבוע זה מספיק.
בשיטה שאתה מציע, בסוף הסייקל הבייצים קטנות, וכמעט לא מייצרות טסטוסטרון, זו הסיבה שאתה צריך
1000IU, הגוף נתון לשינויים הורמונליים אדירים, וזה מזיק גם פיזית וגם נפשית.
3. אמרתי שהטסטוסטרון מתחיל !! להשפיע אחרי שבועיים.
משין-הד, אל תתפס לקטנות.
4. צודק, הגוף צריך לנוח ולנקות את עצמו, חודשיים זה כלל אצבע למינימום שמקובל.

בברכה,
SOSON

יש אסכולות שחושבות ככה ויש כאלה שחושבות ככה אפשר לקחת HCG גם במהלך הסייקל במינונים נמוכים ואפשר
לקראת סוף הסייקל ואחריו במינונים יותר גבוהים לגבי טסט אנטט אני מסכים עם מאשינהד זמן הםעולה של האסטר הזה הוא 4 שבועות לגבי D-BOL המינון הנמוך ביותר האפקטיבי הוא 40 מ"ג ממה שקראתי

הדבר היחיד שהייתי אומר הוא ש HCG לא כדאי לעבור את ה-3 שבועות. אני בדעה שאם רוצים להמשיך לשפר אפשר עם כלומיד, לא חושב שיהיה אפקטיבי מעבר ל-3 שבועות.

יש אסכולות שחושבות ככה ויש כאלה שחושבות ככה אפשר לקחת HCG גם במהלך הסייקל במינונים נמוכים ואפשר
לקראת סוף הסייקל ואחריו במינונים יותר גבוהים לגבי טסט אנטט אני מסכים עם מאשינהד זמן הםעולה של האסטר הזה הוא 4 שבועות לגבי D-BOL המינון הנמוך ביותר האפקטיבי הוא 40 מ"ג ממה שקראתי

לא בדיוק נכון, HCG לוקחים לפני ה PCT, אין טעם לקחת את ה HCG בזמן הPCT, כל המטרה היא לקחת את ה HCG בזמן שיש הורמון חיצוני בגוף, ממה שאני קראתי, אנשים בעלי נסיון בסייקלים אמרו פה אחד שיש לקחת את ה HCG לפני הסייקל מאותה סיבה שציינתי.
גם אין טעם לקחת את ה HCG ליותר מ 4 שבועות, כי HCG יגרום לתוצאה הפוכה, לדיכוי ייצור טסט הטבעי.
גם עוד מסקנה שהגיעו אליה, שאין צורך במינונים אסטרונומים של HCG, אפילו מינון של 500IU כל 5 ימים זה אחלה מינון, בנוסף אחד רשם שאין לעבור את ה2000IU לשבוע.
יש כל מיני דעות, אבל הדעה המשותפת היא שHCG לוקחים לפני ה PCT ולא בזמן ה PCT.

לא בדיוק נכון, HCG לוקחים לפני ה PCT, אין טעם לקחת את ה HCG בזמן הPCT, כל המטרה היא לקחת את ה HCG בזמן שיש הורמון חיצוני בגוף, ממה שאני קראתי, אנשים בעלי נסיון בסייקלים אמרו פה אחד שיש לקחת את ה HCG לפני הסייקל מאותה סיבה שציינתי.
גם אין טעם לקחת את ה HCG ליותר מ 4 שבועות, כי HCG יגרום לתוצאה הפוכה, לדיכוי ייצור טסט הטבעי.
גם עוד מסקנה שהגיעו אליה, שאין צורך במינונים אסטרונומים של HCG, אפילו מינון של 500IU כל 5 ימים זה אחלה מינון, בנוסף אחד רשם שאין לעבור את ה2000IU לשבוע.
יש כל מיני דעות, אבל הדעה המשותפת היא שHCG לוקחים לפני ה PCT ולא בזמן ה PCT.
לא אמרתי שיש צורך לקחת HCG ליותר מ4 שבועות! אין פה ויכוח לא צריך זה נכון מה שאתה אומר צריכה של HCG לאורך זמן אכן תפגע ביצור הטבעי של טסטורון
אבל כל המטרה של HCG זה לעודד את האשכים לייצר טסטורון אם תיקח אותו בזמן שיש הורמון חיצוני בגוף איפה פה ההגיון אתה רוצה לקחת HCG כאשר ההורמון החיצוני כבר בתהליך התנקות מהגוף ולקצר התאוששות הסיבה שיש אנשים שלוקחים מינונים קטנים של HCG 250-400 UI זה על מנת לשמור על האשכים במצב פעיל ולא לגרום לדיכוי יותר חזק של ה HPTA
אבל אני בטוח שאתה יודע את כל זה:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית