הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניתוח לייזר בעיניים.

Kartalajan

משתמש משקיע
2,998
2,102
נק' מוניטין:
4,829
2,998
2,102
כבר המון זמן שאני חושב על ניתוח לייזר לתיקון הראייה. אני מרכיב משקפיים ומשתמש רוב הזמן בעדשות שהן פשוט סיוט.
אני כרגע בן 18 ומתגייס לצערי בנובמבר הקרוב. אני יודע שבצהל אין סיכוי לעבור את הניתוח אז זה הזמן מבחינתי כי אין סיכוי שאני מחכה עוד 3 שנים עם החרא הזה.

אז בקיצור, מאיפה מתחילים? האם כדאי לעבור את הניתוח בגילי הנוכחי? אשמח מאנשים בעלי ניסיון שישתפו בקשר לסוג הניתוח שעברו, עלות, מקום, תופעות לוואי וזמן החלמה.

עשיתי בול במצב שלך, התגייסתי לקרבי בסוף נובמבר את הניתוח עשיתי בסוף אוגוסט. בול 3 חודשי החלמה.
שיטת לאסק עם החלמה יותר איטית וכואבת אבל יותר בטוחה כי אין חיתוך של הקרנית אצל דר לוינגר בירושלים, יצא יקר כמעט 12 אלף שקל אבל זה היה לפני 6 שנים.
יומיים אחרי הניתוח שכבתי בחדר חשוך ובכיתי למוות מהכאבים, אחר כך כבר ראיתי סבבה. תוך שבוע ראייה מצוינת. אין בעיות מאז.

ממליץ לך ללכת למכון "עיניים" ולבדוק אם המספר שלך לא השתנה והאם העיניים שלך תקינות לניתוח.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות. עוד?
האם עשיתם/תצטרכו לעשות ניתוח חוזר בעתיד? כל עוד העין שלי ״בריאה״, עד כמה זמן הניתוח עשוי להחזיק?

האם עשיתם/תצטרכו לעשות ניתוח חוזר בעתיד? כל עוד העין שלי ״בריאה״, עד כמה זמן הניתוח עשוי להחזיק?
בספק, ולנצח. לייזר מתקן לך את הראייה, אין סיבה שמספר ירד שוב חוץ מירידה טבעית של הראייה.
(למען הסר ספק לא בצעתי עדיין לייזר, אבל זה בתכנון)

כשבדקתי אז בעיניים לחיילים הייתה איזושהי הנחה (ההצעת מחיר שניתנה לי הייתה 10K).
המספר עלול לחזור ביום מן הימים, אבל זה יקח עשרות שנים (כנראה).

קח בחשבון ש(במיוחד בLASEK) אתה לא יוצא עם אותה הקרנית שאיתה שנכנסת, ובאימונים יש לחץ תוך עיני גדול מאוד.
אין לי מושג אם ואיך זה משפיע אחד על השני, ולא הצלחתי למצוא באינטרנט חומר על איך קרנית דקה יותר מתמודדת עם לחץ - אבל גם לא השקעתי ימים בלחפש.

הטכנולוגיה בתחום עדיין מתקדמת עם השנים, והרופאה שהייתה אמורה לנתח אותי הייתה בעצמה עם משקפיים, שזה מעלה קצת תהיות...
בכל מקרה, אני בחרתי לחכות עם זה (ותאמין לי, אני שונא משקפיים).
אם תבחר לעשות, ממליץ לקרוא קצת על תופעות הלוואי האפשריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית