הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבקשה, אבקת חלבון

Ilanmica

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
1
3
1
שלום, אני מתאמן ארבע-חמש פעמים בשבוע, אני צמחוני ( לא אוכל דגים) בן 26, אוכל בסביבות 50 גרם חלבון ביום. אני מרגיש שאני יורד במסת שריר וזה לא מוצא חן בעיניי. אשמח לטיפ. חושב על אבקת חלבון כדי להשלים את מנת החלבון החסרה וקצת חושש מכל הפרסומים על סטרואידים באבקות..
נכנסתי לאיזה אתר וראיתי אבקה בשם אלפא. האם אפשר לסמוך על המוצר הזה? מישהו התנסה? האם אני בכלל צריך אבקה?

ממש תודה!

מה המשקל שלך?
50גרם חלבון ביום אכן מעט מדי, מומלץ לאכול 2גרם חלבון ביום על כל 1ק"ג משקל גוף.
לגבי אם צריך אבקת חלבון, אענה לך ככה: אם אינך יכול להגיע לערכי החלבון שאתה זקוק להם, אתה יכול להתחיל להשתמש באבקת חלבון, אם אתה יכול להגיע מאוכל מוצק לערכי החלבון, אתה יכול לוותר על שימוש באבקה(*אבקת חלבון נוחה יותר מאוכל מוצק, מכניסה גם גיוון בטעם לתפריט...).
האלפא נראית אבקה טובה, מבחינת הנתונים(אין זכר לאמינוספייקינג), וגם מבחינת הטעם יש עליה חוות דעת טובה.

• פותח/ת השרשור
ראשית ממש תודה על התשובה!, אני שוקל 64 ק"ג וממש מתקשה לאכול כ"כ הרבה. מזה אמינוספייקינג בבקשה?

ראשית ממש תודה על התשובה!, אני שוקל 64 ק"ג וממש מתקשה לאכול כ"כ הרבה. מזה אמינוספייקינג בבקשה?
בשמחה!
במשקל גופך הייתי מכוון כל יום לאזור ה130גרם חלבון ביום.
קשה, אבל צריך להתאמץ ולהתמיד, תבנה לעצמך תפריט מסודר(אם אתה תאכל לפי תפריט מסודר ותראה שאתה מגיע לכל מה שאתה צריך אבל חלבון חסר לך 20-30גרם ואתה לא יכול להכניס יותר כלום לבטן תקנה אבקת חלבון).
הנה הסבר מפורט לגבי האמרת חנקן(לאמינוספייקינג):האמרת חלבון / תיבול חנקן / Amino Spiking - פורטל המאמרים של אמינושופ | AminoShop

אם אתה מחפש אבקה זולה וטובה הייתי הולך על הפיור של אמינושופ
טעמים מעולים ובנוסף היא עובדת בדיקות מעבדה ככה שאין לך חשש לזבל בפנים או "סטרואידים"
והיא מכילה בנוסף אחוז חלבון מאוד גבוה ביחס להרבה אבקות אחרות בשוק
והמחיר שלך ביחס לכמות שאתה מקבל מאוד מומלצת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית